Гречане борошно - застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві

На жаль, оголошення застаріло
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і
кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому
цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною
рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в
ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,
що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового
печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів
для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного
борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для
виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,
макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному
виробництві.
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного
Хочете додати 0342.ua на головний екран і бути в курсі новин?