Домашнє або ресторанне виготовлення сиру - ще один тренд, який не залишив нас байдужими. Як здивувати своїх гостей та смачно презентувати всі елементи своєї страви, залишатись актуальними та оригінальними - вам розповість новий майстер-клас під керівництвом сировара - Наталія Пальчак(Станіславська Сироварня)

 

В програмі заняття: 

- Виготовлення сиру ФЕТА в маринадах;

- Знайомство з сімейством сирів з витягнутим згустком; - ПАСТА ФІЛАТА. Основні технологічні етапи приготування - витягування сирного тіста та плавлення; - Формування сирних головок.

 

Ви дізнаєтесь багато теорії та правил, які відкриють вам любов до подальшого вивчення цієї захоплюючої теми.

 

По завершенню майстер-класу ви отримаєте: 

- рецептури приготування вищевказаних сирів

- знижку на наступні МК на тему сироваріння.

 

Вартість: 700 грн. Зареєструватись можна он-лайн або за телефоном.

Телефон: +38 (099) 557-44-63