Встановіть розширення «Новини Івано-Франківська - 0342.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!

Он-лайн консультація

ЗАПИТАЙ У ЛІКАРЯ

Шановні відвідувачі!

Сайт Івано-Франківська та Оксфорд Медікал Івано-Франківськ започаткували проект медичних онлайн консультацій.

Усі відповіді на питання надаються практикуючими лікарями і метою є швидка та зрозуміла відповідь.

Поставте Ваше запитання спеціалістам Оксфорд Медікал Івано-Франківськ!
Питання
Додаючи коментар, я приймаю і несу відповідальність за виконання Правил cайту

Показувати новий коментар: внизу / вгорі

Діана Ukraine/Kazatin 21.05.2017 23:21
-1 0 +1

Добрий вечір.Підскажіть будьласка,моій дочці 6 років і вже декілька вечорів підряд вона жаліється на те що в неї пече в попі.Чи можуть це бути глисти?

-1 0 +1

Доброго дня, бажано пройти консультацію педіатра, оскільки печіння може викликатися різними захворюваннями: глистні інвазії, анальні тріщини. І бажано здати аналіз калу на яйця гельмінтів.

Оля Ukraine/Lviv 18.05.2017 21:34
-1 0 +1

Добрий день! Хочу спитати таке, маю дитину 2 роки 10 місяців має ріст 1 м 3 см, важить майже 16 кг, хочу спитати чи це може бути дуже сильне відхилення, дитина досить активна, почала розмовляти, якби якихось відхилень в розвитку немає, я маю 1.60, а чоловік 1.89, розумію що вона вдалася в чоловіка, але на свій вік вона досить висока, дивилася по показниках в неті по таблицях, то вона перевищує всі норми, скажіть будь ласка, чи може бути шо можуть бути якісь проблеми, може треба здати якісь аналізи, і чи може то якась паталогія. Дякую

-1 0 +1

Доброго дня, те, що дитина швидко росте, ще не є патологією, можливо пізніше вона ростиме у менших темпах. Для того, щоб переконатися, що дитина здорова, ви можете проконсультуватися з дитячим ендокринологом і здати аналіз крові на рівень соматотропного гормону

Аліна Ukraine/Kiev 18.05.2017 01:22
-1 0 +1

Доброго вечора,підкажіть після кріо,виписали лаферобіон,але незнаю яка доза 1 міліон чи 1 тисяча.купила міліон,чи може пошкодити?Лікря немає,закордоном неможу зв'язатися з ним.

-1 0 +1

Доброго дня, доза 1000 ОД призначається тільки для проведення проби на чутливість. 1 млн ОД призначається вже під час лікування.

Аліна Ukraine/Kiev 16.05.2017 12:03
-1 +1 +1

Доброго дня! Мені 25 років, дітей не маю. Що може бути причиною, що при місячних, майже немає виділення (крові)? Дякую!

-1 0 +1

Доброго дня, в нормі за весь період менструації кров виділяється у кількості 50-150 мл.

Микола Ukraine/Ivanofrankovsk 11.05.2017 22:21
-1 0 +1

Доброго дня, дякую за відповідь, а рівень тромбоцитів 763г/л це ж вище норми?

Микола Ukraine/Ivanofrankovsk 10.05.2017 18:37
-1 0 +1

Зробили загальний аналіз крові 09.05.2017 дівчинці 2 рочки: Лейкоцити (WBC) 8.6, Еритроцити (RBC) 5.03 , Гемоглобін (HGB) 120, Гематокрит (НСТ) 35.5, Середній об'єм еритроцита (MCV) 70.6, Середній вміст гемоглобіну в еритроциті (МСН) 23.9, Середня концентрація гемоглобіну в еритроциті (МСНС) 33.8 Тромбоцити (PLT) 763 Ширина розподілення еритроцитів (RDW-SD) 46.9 Ширина розподілення еритроцитів (RDW-CV) 19 Ширина розподілення тромбоцитів за обсягами (PDW) 8.8 Середній об'єм тромбоцитів (MPV) 9 Тромбокрит (РСТ) 0.69 Нейтрофіли (на 100 лейкоцитів) 20 Нейтрофіли (абс.) 1.71 Лімфоцити (на 100 лейкоцитів) 65.3 Лімфоцити (абс.) 5.62 Моноцити (на 100 лейкоцитів) 10.1 Моноцити (абс.) 0.87 Еозинофіли (на 100 лейкоцитів) 4.3 Еозинофіли (абс.) 0.37 Базофіли (на 100 лейкоцитів) 0.3 Базофіли (абс.) 0.03. Про що говорить такий результат? 12 квітня дитину виписали з інфеційної лікарні, лікували ротавірусну інфекцію. Виписали з діагнозом - здорова!

-1 +1 +1

Доброго дня, показники крові в нормі, рівень лейкоцитів свідчить про те, що дитина перенесла інфекційне захворювання.

Степан Ukraine/Ivanofrankovsk 05.05.2017 19:12
-1 0 +1

як зняти опухлість ноги після перелому-гіпсу

-1 0 +1

Доброго дня, оскільки гіпс був на нозі 3 місяці, може бути декілька різних причин набряку. Тому варто проконсультуватися з хірургом, щоб він оглянув дану ділянку і визначив найоптимальніший метод вирішення проблеми. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Люда Ukraine/Kiev 03.05.2017 13:17
-1 0 +1

Як позбутися води в маткових трубах.Це дуже небезпечно?

-1 0 +1

Доброго дня, наявність води в маткових трубах є дуже небезпечною, тому варто звернутися за допомогою гінеколога. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Тетяна Ukraine/Ivanofrankovsk 02.05.2017 21:34
-1 0 +1

Добрий день!В мене затримка місячних десь 3 міс,лікар призначив дуфастон,п'ю його вже 6 день а місячних так і немає.На форумах читала що починаються місячні після відміни препарату а мені мій гінеколог сказав попити ще 2 дні якщо не почнуться то будемо щось змінювати.Скажіть будь ласка чи то справді появляться після припинення дуфастону?

-1 0 +1

Доброго дня, Дуфастон можна приймати до 10 днів. Не факт, що після припинення вживання препарату місячні почнуться.

Анна Ukraine/Chervonograd 30.04.2017 21:30
-1 0 +1

Мені поставили діагноз тромбофілія. Чи дійсно це є причиною невиношування вагітності.мені дуже важлива Ваша думка.дякую.

-1 0 +1

Доброго дня, тромбофілія не є протипоказом до вагітності. Єдине, що може бути з ускладнень для Вас - це варикозне розширення вен.

Руслан Poland 26.04.2017 16:06
-1 0 +1

Мені 35 коли я пісню мене пече,що це може бути і що робти.

-1 0 +1

Доброго дня, причини можуть бути у тому, що у вас проблеми з сечовим міхуром, або наявне інфекційне захворювання. Рекомендуємо пройти огляд в уролога. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Олександр Ukraine/Kiev 25.04.2017 10:48
-1 0 +1

Добрий день, у мене є питання в пн спускався в під'їзді зачепився рукою об перила на кшталт норм нічого на руці не було. потім придививсядо самих перил а там щось схоже на кров засохлу було повторюся на руці не відбилося.слуду від висхолої речовини не залишилось чи є небезпека заразитися? якщо була маленька подряпина і та заятянулась на той момент і зачепився я наприклад не тим пальцем на якому заживала подряпина і та маленька а наприклад в іншому місці по приходу додому вимив руки субстанція не відбилась ніяким слідом на руці.

-1 0 +1

Доброго дня, ймовірність зараження невелика, але це за умови, що Ви справді не пошкодили руку. Але для того, щоб переконатися, рекомендуємо здати кров на аналізи.

Іра Ukraine/Kiev 25.04.2017 00:15
-1 0 +1

Якщо у нас з чоловіком несовмістимість,чи варто робити інсемінацію??І чи взагалі є шанс завагітніти?????

-1 0 +1

Доброго дня, інсемінацію робити можна, шанси завагітніти великі.

Галя Ukraine/Ivanofrankovsk 23.04.2017 23:57
-1 -1 +1

На скільки може бути затримка місячних після переривання вагітності не 5-6тижні, і що треба робити коли затримка на 6 днів загалом вже 36 день після операції

-1 0 +1

Доброго дня, це залежить від того яким саме методом Ви переривали вагітність: медикаментозним чи інструментальним.

Віка Ukraine/Kiev 23.04.2017 08:43
-1 0 +1

Доброго дня чим можна ефективним прокапатися як що болять нирки?

-1 0 +1

Доброго дня, біль в ділянці нирок може вказувати на різні захворювання. Можливо те, що у вас запальний процес, тому потрібен прийом антибіотиків. Ми рекомендуємо Вам звернутися до лікаря, який визначить першопричину болю і призначить адекватне лікування. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Ніна Ukraine/Kiev 22.04.2017 17:26
-1 0 +1

Добрий день.У мене два місяця назад почав вилазили комок в горлі.То є день два то пропаде.Шо це може бути.Лор каже все добре і щитовидка нормально.

-1 0 +1

Доброго дня, якщо після повного обстеження у вас не виявлено проблем зі щитоподібною залозою і проблем з горлом, тоді основною причиною відчуття комка в горлі є стресові ситуації. Також є ймовірність того, що у вас проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Ви можете додатково проконсультуватися з лікарем ендокринологом і гастроентерологом. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Наталія Ukraine/Kalush 19.04.2017 22:07
-1 0 +1

Добрий вечір,у вас можна пройти діагностику чи є пухлини у горлі,мене лікують від ангіни,але щось з горлом не добре

-1 0 +1

Доброго дня, Ви можете записатися на консультацію до отоларинголога, який огляне Вас і призначить необхідні аналізи або, за потреби, біопсію. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

мирослава Ukraine/Ivanofrankovsk 19.04.2017 13:06
-1 0 +1

Доброго дня! сину 6років, місяць тому зверху на волосяній частині голови була дуже суха шкіра, лупа - ми приймали пробіотик-пребіотик, вітаміни, робили маски- все майже пройшло, а тепер помітила лисі плями в трьох місцях...що це і що робити?

-1 0 +1

Доброго дня, можливо у Вашого сина алопеція. Рекомендуємо звернутися до дитячого дерматолога-трихолога.

марта Ukraine/Ivanofrankovsk 18.04.2017 11:52
-1 0 +1

привіт! був секс 2 тижні назад незахищений! місячні мали починатися 20-23 числа ! зараз почав боліти низом живіт і піло виділення ! Але не течутья як колись!

-1 0 +1

Доброго дня, є ймовірність того, що Ви вагітні, тому рекомендуємо пройти тест.

марія Ukraine/Lviv 17.04.2017 20:52
-1 +1 +1

Добрий вечір, підскажіть , що робіти випадає волосся уже появилася залисина роблю маски і п"ю вітаміни кругом залисини появляються волоски, а по середині немає і залисина збільшується.

-1 0 +1

Доброго дня, причин алопеції може бути безліч: від генетичного фактору до проблем з гормональним фоном. Рекомендуємо звернутися до лікаря-трихолога, щоб пройти огляд, здати необхідні аналізи і отримати консультацію щодо лікування. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

марян Ukraine/Rykhtychi 17.04.2017 13:27
-1 0 +1

христос воскрес. скажіть будьласка в мене довший час болить в ямці переважно як покурю, а може боліти коли зголоднів, поїм, і неболить в чому причина скажіть будьаска.

-1 0 +1

Доброго дня, можлива проблема зі шлунком та 12-палою кишкою. Рекомендуємо Вам проконсультуватися з лікарем-гастроентерологом і, якщо лікар призначить, провести відеогастроскопію. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Маряня Portugal/Lisbon 11.04.2017 16:55
-1 0 +1

Добро дня,місячні були останній раз 17.03.2017 і до сих пір немає, чи можливо що я вагітна

-1 0 +1

Доброго дня, якщо минулого разу місячні почалися 17 березня, то наступні, в ідеалі, повинні початися 14 квітня (за умови 28-денного менструального циклу), отже поки затримки нема. А якщо у Вас є підозри на вагітність, то рекомендуємо пройти тест або УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Злата Ukraine/Kalush 08.04.2017 22:27
-1 0 +1

Добрий вечір яка ціна,щоб видалити поліп на шийці матки

-1 0 +1

Доброго дня, це залежить від розмірів і кількості поліпів, також від розміщення (ззовні ш/м чи з внутрішьої сторони). Тому, рекомендуємо Вам проконсультуватися з лікарем-гінекологом для уточнення найдоцільнішого методу видалення і, відповідно, ціни лікування. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Інна Ukraine/Kiev 08.04.2017 13:00
-1 0 +1

Доброго дня, на УЗД виявили в черевній порожнині вільну рідину 3,5 см, діагноз стан після фолікулярної кісти, є біль в низу живота, що робити?

-1 0 +1

Доброго дня, варто звернутися за консультацією до гінеколога (і захопити результати УЗД). Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Наталія Ukraine/Ivanofrankovsk 30.03.2017 12:39
-1 +1 +1

Доброго дня, підкажіть будь ласка, в мене так симптоми як рвота, ломота в тілі, температра, головний біль, запаморочення. це симптоми отруєння? чим лікувати?

-1 0 +1

Доброго дня, якщо Ви підозрюєте, що спожили недоброякісну їжу, тоді найімовірніше ці причини вказують на отруєння або гострий гастрит. В першу чергу варто промити шлунок перевареною водою кімнатної температури (до появи чистої води). Потім прийняти адсорбенти (активоване вугілля, ентеросгель). Перші 12 годин їжу бажано не вживати, оскільки буде виражений блювотний рефлекс. Якщо це не приносить полегшення, обов'язково зверніться за допомогою лікаря!

Оксана Ukraine/Lviv 27.03.2017 21:03
-1 0 +1

Доброго вечора,з 29 тижня вагітності була загроза передчасних пологів,шийка була дуже вкорочена,до 35 лежала в стаціонарі,капали магнезію,кололи,пила ріабал, магнікум,зараз пішов 41 тиждень вагітності,першу дитину народила на 40 тижні,чому пологи затримуються,чи можливо через те що кололи і капали?

-1 0 +1

Доброго дня, у вашому випадку можливі різні причини затримки вагітності. Оскільки перша дитина народилася також у пізньому терміні, тоді причиною можуть бутим індивідуальні особливості вашого організму.

оксана Ukraine/Kelmentsy 27.03.2017 18:36
-1 0 +1

скажіть будьласка чи можна працювати на сонці після операції на щитовидку

-1 0 +1

Доброго дня, це залежить від того, чому саме Вам робили операцію на щитоподібній залозі. В залежності від цього можна точно сказати, чи допустиме опромінення сонцем. Проте, можемо сказати, що це не бажано.

богдан Anonymous 25.03.2017 23:31
-1 0 +1

зранку випив таблетку лазея чи можна зараз випити 50 гр коньяку

-1 0 +1

Доброго дня, алкоголь вживати категорично не можна, оскільки, в кращому випадку, він може дезактивувати дію ліків, а в гіршому випадку - може розвинутися гостра побічна реакція.

Оля Ukraine/Lviv 24.03.2017 20:39
-1 +1 +1

Статевий акт в день овуляції, які препарати слід прийняти щоб запобігти вагітності?

-1 0 +1

Доброго дня, варто прийняти таблетки Постинор у перші 48 годин після статевого акту.

Оксана Ukraine/Lviv 24.03.2017 18:50
-1 0 +1

Доброго дня,39-40 тиждень вагітності,часто виникають болі в низу живота подібні на схватки,тривалість 1-2 секунди,не періодичні,5-10 разів на день,коли чекати пологів?

-1 0 +1

Доброго дня, це прелімінарний період, все залежить від того, наскільки активною буде матка.

Мария Ukraine/Lviv 22.03.2017 16:16
-1 0 +1

годую грудьми 6 мысяць ы почались мисячни це нормально чи ни?

-1 0 +1

Доброго дня, перші 6 місяців після пологів (за умови регулярного годування грудьми) - це період природньої лактаційної аменореї. Тому в нормі овуляція не відбувається і менструації припиняються. Проте, коли цей термін минає, ваша репродуктивна система знову починає працювати у попередньому режимі, а саме починається овуляція і настає можливість знову завагітніти.

Віка Ukraine/Ivanofrankovsk 20.03.2017 12:23
-1 0 +1

Доброго дня, остання менструація 13 лютого, затримка 8 днів, була на узд , статеві акти з презирвативом, була сьогодні на узд ендометрій 15 мм, плдне яйце не візуалізується, в лівому яйнику жовте тіло 10мм, у заключенні написано Вагітність - ?, РОМЦ, Хр. правобічний аднексит., робила тести на вагітність - негативні, відчуваю біль внизу живота, узидист сказала що можна дюфастон свічки тоді підуть місячні, але не сказала скільки потрібно їх ставити? І як Ви думаєте чи можлива вагітність? Чи покаже вагітність якщо вона є аналіз крові ХГЧ?

-1 0 +1

Доброго дня, аналіз на ХГТ показує вагітність з досить точним результатом. Дюфастон зазвичай варто ставити на 3-5 днів, якщо місячні так і не почалися, варто звернутися до гінеколога.

Тетяна Ukraine/Ivanofrankovsk 19.03.2017 15:40
-1 0 +1

Тріснув мозіль на пальці утворився набряк олить .що робити?

-1 0 +1

Доброго дня, в даному випадку варто звернутися до хірурга.

Діана Ukraine/Chernevtsy 19.03.2017 15:38
-1 0 +1

Доброго дня. Чи корисно вживити льон,якщо так то як саме? Дякую!

-1 0 +1

Доброго дня, відвар з льону корисно вживати при запальних процесах шлунково-кишкового тракту(гастрити і ін), оскільки він має обволікальну дію та захищає слизову шлунка від шкідливої механічної дії та дії кислот. Проте, можливо таке, у вас можуть бути супутні проблеми, при яких льон вживати небажано.

Андрій Ukraine/Stryj 17.03.2017 21:58
-1 0 +1

Скажіть будь-ласка, чи має право людина яка перенесла операцію на варикоз однієї кінцівки отримати інвалідність.

-1 0 +1

Доброго дня, питання на рахунок присвоєння інвалідності вирішує медично-санітарна експертна комісія(МСЕК). Тому рекомендуємо звернутися з цим питанням до них.

Наташа Ukraine/Odessa 16.03.2017 15:00
-1 0 +1

У мене 10-11 тиждень вагітності,почуваю себе добре,нічого не болить.Вчора почали боліти груди,як при місячних,а сьогодні з'явилися коричниві виділення.Поїхала в лікарню сказали здати аналізи на прогестерон і пролактин. Але вони будуть черези1-2 дні.Поки сказали пити магне б6.Доречі,я порахувала,саме у ці дні у мене мали б бути місячні.Якщо аналізу будуть через 2 дні чи може ситуація ще більше загостритися!?дуже переживаю(((((

-1 0 +1

Доброго дня, в даній ситуації найкращим рішенням буде дочекатися результатів аналізів.

Оксана Ukraine/Lviv 15.03.2017 19:49
-1 0 +1

Доброго дня,чому на 38 тижні вагітності різка біль внизу живота,триває одну секунду,в спокійному стані​, декілька разів на день?

-1 0 +1

Доброго дня, це свідчить про настання прелімінарного періоду пологів, тому до самих пологів Вам треба перебувати у стаціонарі.

Юля Ukraine/Kiev 15.03.2017 17:57
-1 0 +1

Доброго вечора.Через який час можна робити наступну інсемінацію,якщо перша була не вдалою???

-1 0 +1

Доброго дня, орієнтовно через 6 місяців.

оля Ukraine/Zabuzhzhya 15.03.2017 17:25
-1 0 +1

доброго дня!чому у дорослоі людини часто стоматит у роті?

-1 0 +1

Доброго дня, є різноманітні причини винеикнення стоматиту у дорослої людини, а саме: зниження опірності організму, проблеми з яснами, карієс, наявність інфекційних захворювань.

Діана Ukraine/Chernevtsy 15.03.2017 09:57
-1 0 +1

Останнім часом в мене постійні висипання в області шиї,частково обличчя і декольте. Мені 25 років. З чим це може бути зв'я заново?

-1 0 +1

На рахунок висипання, можемо сказати, що при різних дерматологічних проблемах різний характер висипань. Тому, треба звернутися за консультацією до лікаря-дерматовенеролога і пройти лабораторне обстеження. Для запису Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Діана Ukraine/Chernevtsy 15.03.2017 09:44
-1 -1 +1

Доброго дня. Що можуть означати гульки які утворилися між шиєю і ключицею?

-1 0 +1

Доброго дня, це залежить від того, яких вони розмірів і якої консистенції. Тому, бажано, щоб Вас безпосередньо оглянув лікар.

Володимир Ukraine/Rykhtychi 14.03.2017 23:00
-1 0 +1

Скажіть будьласка,у мене під пахою,є малесенька гулька.Розміром в маленький горошок,коли я тяжко попрацюю,воно мені відчувається,допоможіть Будьласка що це може бути?

-1 0 +1

Це може свідчити про будь-яке захворювання. Якщо вузлик є червоного кольору, то ймовірно, що це гідраденіт (запалення потової залози) або фурункул (запалення волосяного мішечка і підшкірної клітковини). Проте, якщо воно такого ж кольору як і шкіра, то значить це проблема з лімфовузлом. Тому, рекомендуємо Вам проконсультуватися з хірургом. Якщо бажаєте, Ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Володимир Ukraine/Rykhtychi 14.03.2017 22:51
-1 0 +1

Доброго вечора можна питати

-1 0 +1

Доброго вечора, так, звісно.

Людмила Ukraine/Kiev 14.03.2017 14:07
-1 0 +1

Добрий день. Почала відвідувати спортзал і скидати кілограми. Зараз з’явилась проблема затримка місячних. Затримка 7 днів. Коли краще звернутися до лікаря?

-1 0 +1

Доброго дня. При різкому скхудненні можуть виникати деякі гормональні порушення, які з часом нормалізовуються. Можливо, саме це є ї причиною затримки. Проте, якщо є підозра на вагітність, то рекомендуємо Вам пройти тест. Якщо вагітності нема, то бажано проконсультуватися з гінекологом, який дасть рекомендації щодо замісної гормонотерапії, якщо в тому є потреба.

Аліна Ukraine/Odessa 12.03.2017 15:33
-1 0 +1

Доброго дня. Підскажіть,будь ласка. У мене в перший день затримки тест показав позитивний результат,правда друга смужка була не чітко виражена. А на шостий день були відчутні болі в низу живота,зробила тест на вагітність-показав негативно(хоча при денному світлі можна було розглянути іншу смужку...ледь-ледь) і одразу розпочались місячні. Не могли б Ви підказати що це може бути???

-1 0 +1

Доброго дня, у вашому випадку це найбільша вірогідність того, що це був самовільний викидень. проте, може й бути таке, що помилка була у тесті. Тому рекомендуємо Вам звернутися до лікаря гінеколога.

Аня Ukraine/Kiev 12.03.2017 11:31
-1 0 +1

Доброго дня...Скажіть будьласка чи є шанс завагітніти після першої інсемінації.І взагалі після інсемінації...

-1 0 +1

Доброго дня, все залежить від Вашого віку, наявності супутніх захворювань, шкідливих звичок. Також важливу роль відіграють стан сечостатевої і ендокринної систем, ну і стан організму в цілому. Це досить складна процедура, яка потребує належної підготовки. Тому перед виконанням даної процедури необхідне повне комплексне обстеження і консультація фахівця.

Алена Ukraine/Kiev 11.03.2017 14:22
-1 0 +1

Доброго дня я жінка дуже хроплю гірше мужика як Мені з цим боротися до якого лікаря звернутися мені 23 роки хроплю з 7років допоможіть мені заважає цей храп чує вся моя родина і нічм неможуть мені допомогти .0936310956!

-1 0 +1

Доброго дня основною причиною храпу як у чоловіків, так і у жінок є травми, ушкодження носа, носової перегородки, навіть якщо вони були досить давно. Також можуть бути і інші причини. Тому рекомендуємо Вам звернутися до лікаря оториноларинголога (ЛОР). Для запису зателефонуйте за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Тетяна Ukraine/Yalta 11.03.2017 13:38
-1 -1 +1

Доброго дня...Скажіть будьласка мені мені робили штучну інсемінацію,пройшло 16 днів тест негативний..На животі появилась темна поломка що це може означати???

-1 0 +1

Доброго дня, зазвичай пігментація білої лінії живота (темна полоска вздовж лінії від лона через пупкове кільце і до епігастрію) є ймовірною ознакою вагітності. Можливо, помилку показав тест на вагітність. Рекомендуємо Вам пройти УЗД на виявлення вагітності за 3 тижні після інсемінації, або безпосередньо звернутися у клініку, де її проводили, для консультації і огляду.

олена Ukraine/Kiev 10.03.2017 15:16
-1 0 +1

Доброго дня скажіть будьласка в мене була затримка місячних аж 8 днів...вже три дні я займалася сексом по 5 раз в день і звичайно хлопець кінчав всі три дні в мене... але вчора я залізла в вану трошки таку гарачу потім пішла спати і над ранком в мене почалися місячні... скажіть я можу завагітніти

-1 0 +1

Доброго дня, у період, коли у вас закінчилась овуляція (або перед місячними), можливість завагітніти є мізерною. Проте ймовірність таки є, адже кров'янисті виділення бувають і під час вагітності. Рекомендуємо Вам через 2 тижні пройти тест на вагітність або зробити УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Діана Ukraine/Chervonograd 07.03.2017 22:53
-1 0 +1

доброго вечора. чи може уреоплазма парвум бути причиною звичного невиношування вагітності?

-1 +1 +1

Доброго дня, наразі уреаплазма досі не несла за собою таких ускладнень.

Світлана Ukraine/Odessa 06.03.2017 04:04
-1 0 +1

Доброго вечора!Я вагітна на 35 тижні,це 2 вагітність після кесер.Зараз появились болі низом живота,помінявся стілець (таке враення що весь час хочу в туалет)появилась тошнота.Це дуже погано???

-1 0 +1

Доброго дня, можливо бути таке, що Ви просто вжили недоброякісну їжу, що спричинило отруєння. Але все-таки рекомендуємо Вам звернутися до акушера-гінеколога.

маша Ukraine/Kiev 05.03.2017 23:27
-1 0 +1

Добрий вечер , я не можу завагітніти будьласка порадьте доброго лікаря в івано франківську

-1 0 +1

Доброго дня, при такій проблемі обстеження повинні проходити як жінка, так і чоловік (і чесно кажучи, проблема найчастіше виникає у спермограмі чоловіка). Тому, рекомендуємо Вам звернутися до гінеколога, а Вашому партнеру - до уролога. У Івано-Франківську є багато центрів репродуктивного здоров'я, більш детальну інформацію про них Ви можете знайти у інтернеті.

Дана Ukraine/Lviv 05.03.2017 17:45
-1 0 +1

Добрий вечір! Допоможіть, будь-ласка, розібратися з результатами УЗД! Тому що лікар якось дивно запитала про можливі гінекологічні проблеми і операції. Хоча такого навіть близько не було. Вагітність у мене друга. Ні викиднів, ні абортів не було. Дуже настрожила наявність вільної ріднини. Будь-ласка, допоможіть! Дякую! Матка в anteflexio. Довжина 98 мм, товщина 52 мм, ширина 59 мм. Екогенність звичайна. Ехоструктура міометрію — однорідний. Ендометрій товщиною — 9,0 мм. Візуалізується плідне яйце — 25 мм, що відповідає 5–6 тижням. Правий яйник — 26*12 мм, з фолікулами d — 4–5 мм. Лівий яйник — 35*18 мм, з фолікулами d — 4–6 мм. В задньому склепінні вільна рідина V-6.0 см. куб.

-1 0 +1

Доброго дня, здебільшого наявність вільної рідини може бути ознакою запального процесу органів малого тазу, але, враховуючи наявність вагітності, Вам потрібно звернутися за консультацією Вашого акушера-гінеколога.

катерина Ukraine/Kiev 04.03.2017 22:32
-1 0 +1

у мене нещодавно виявили полікістоз лівого яєчника це щось серйозне

-1 0 +1

Доброго дня, полікистоз сам по собі не є важкою патологією, але якщо його не лікувати, він може притягнути за собою певний ряд серйозних проблем. Тому рекомендуємо Вам звернутися до лікаря-гінеколога, щоб він відкорегував Ваш гормональний фон за допомогою спеціальних низькогормональних препаратів.

Оксана Ukraine/Lviv 03.03.2017 14:40
-1 -1 +1

Доброго дня,на 35 тижні відкриття шийки на пів пальця, скільки ще можна доходити? Загроза передчасних пологів з 29 тижня,шийка була скорочена до 1-2см,лежала в стаціонарі.

-1 0 +1

Доброго дня, наразі рекомендуємо вам знаходитись у стаціонарі до початку самих пологів, щоб ви постійно були під наглядом лікаря, який має відстрочити початок пологів якомога пізніше.

Оля Ukraine/Lviv 01.03.2017 19:55
-1 0 +1

Добрий вечір, здала аналіз крові дитині 2,7 роки, ШОЕ 3 мм/год, лейкоцити 8,89, ширина розподілення еритроцити 34,6 фл, гемоглобін 134, середній об'єм еритроцитів 74,3 фл, еритроцити 5,13, середній вміст гемоглобіну в еритроцитів 26,1, лімфоцитів абс. 5,29, лімфоцити на 100 лейкоцитів 59,5%, скажіть чи погані аналізи бо не можу розібратися, дякую

-1 0 +1

Доброго дня, показники як для дитини 2-3 років в нормі. Незначно підвищені лімфоцити, але це може бути наслідком перенесеної інфекції (ГРВі, грип і ін).

Ольга Ukraine/Burshtyn 01.03.2017 18:17
-1 0 +1

Добрий вечір! З чим може бути повязаний постійний шум в голові? До якого спеціаліста звертатися?

-1 0 +1

Доброго дня. Шум у голові може бути спричинений стійким підвищення артеріального тиску. Але можуть бути і проблеми з боку мозкового кровообігу. Тому, рекомендуємо вам пройти таке обстеження як доплерографія судин голови та шиї.

Меленія Ukraine/Kalush 28.02.2017 15:31
-1 0 +1

Доброго дня,що може бути причиною частого давлячого болі в ямці,узд робили все добре,скринініг добре загальні аналізи також добре? 12-13 тижнів вагітності?

-1 0 +1

Доброго дня, тоді можливою причиною болю є проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Ви можете проконсультуватись у лікаря-гастроентеролога. Він призначить необхідне обстеження і допоможе Вам з цією проблемою.

Єва Ukraine/Kiev 26.02.2017 08:34
-1 0 +1

Доброго дня! Я з чоловіком 7 років. За цей час двоє дітей, завжди проходжу плановий огляд у гінеколога. Після пологів , через 1.5 місяця пішла на перевірку. Лікар виявив ерозію і трихомоніаз. Здали мазки і ні в мене ні в чоловіка не підтвердилося. Чи міг лікар помилитися? Ніякого з нас за 7 років не було іншого партнера і симптомів теж.

-1 0 +1

Доброго дня, якщо лікар ставив діагноз на базі даних простого гінекологічного обстеження і анамнезу, то ймовірність того, що він помилився є високою. Найбільш інформативною є саме мікроскопічна діагностика (мазки). Щоб переконатися у достовірності, можете здати мазки у іншій лабораторії.

Оксана Ukraine/Lviv 22.02.2017 15:47
-1 0 +1

Доброго дня,на якому тижні вагітності вкорочується і відкривається шийка матки близько на 1см?

-1 0 +1

Доброго дня, будь яке відкриття шийки матки під час вагітності свідчить про настання першого періоду пологів.

Оксана Ukraine/Lviv 22.02.2017 15:45
-1 0 +1

Доброго дня,35 тиждень вагітності,коли дитина ворушиться колись і пече в піхву.Про що це говорить? Дякую. Я

-1 0 +1

Доброго дня, біль і печіння в піхві можуть свідчити про запальні зміни зовнішніх статевих органів неспецифічної етіології (кольпіт, вульвовагініт, бартолініт).

мілана Ukraine/Kalush 21.02.2017 12:13
-1 0 +1

Частий давлячий біль в ямці під час вагітності?чи можлива загроза 12 тижнів.

-1 0 +1

Певна ймовірність цього є, тому рекомендуємо пройти негайне обстеження.

мілана Ukraine/Kalush 21.02.2017 12:12
-1 +1 +1

Вагітність 12 тижнів здала пренатальний скринінг перший триместр PAPP-A free B-HCG чи це добрі результати чи ні? β-ХГЛ вільний 20.95 Медіана 34.5 МоМ 0.6072 PAPP-A (Протеїн-А плазми, асоційований з вагітністю) 2.42 Медіана 2.66 МоМ 0.9098

-1 0 +1

Доброго дня, на рахунок цього можемо сказати, що тут необхідна консультація вашого ведучого акушера-гінеколога, оскільки медіани вираховують індивідуально для кожної вагітної.

Оля Ukraine/Lviv 19.02.2017 15:56
-1 -1 +1

Добрий день, мені 29 років, в мене на спині вже років 5 є пляма, і тільки недавно мені сказали що це якби склеродермія, здавала на системні захворювання, то показало все добре. В мене є дитина 2,5 роки , дівчинка, і питання таке- чи склеродермія передається по спадковості чи вона з'являється з інших причин, і чи в майбутньому можна мені родити.

-1 0 +1

Доброго дня, у Вас нема причин для хвилювання, оскільки склеродермія не передається по спадковості.

Марія Ukraine/Berezhany 17.02.2017 23:22
-1 +1 +1

Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, яка може бути причина "чорної менструації" в перший день, раніше тільки в останні дні мазалось темним.(розумію, що треба до лікаря, але поки дуже переживаю)Дякую)

-1 +1 +1

Доброго дня, єдиною поки причиною темних виділень у перші дні менструації є ендометріоз. Тому рекомендуємо Вам звернутися до лікаря-гінеколога. На даний момент у "Оксфорд Медікал" діють знижки у відділенні гінекології. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Катя Ukraine/Kharkiv 17.02.2017 15:35
-1 0 +1

Доброго дня дитині 7місяців ангіна температура 39 підвищений вміст солі в сечі приписали ормакс після чого висилали в ділянці лиця живота і спини

-1 0 +1

Доброго дня, можливо це алергічна реакція на даний препарат, тому рекомендуємо Вам припинити прийом і звернутися за корекцією лікування до вашого лікаря.

Уляна Ukraine/Ivanofrankovsk 16.02.2017 15:53
-1 0 +1

Доброго дня. підкажіть будь ласка препарат від сухого кашлю. Відчуття першіння в горлі, але не болить, не ангіна. Температури немає.

-1 0 +1

Доброго дня, при сухому кашлі рекомендуємо прийом бронхолітиків, а саме Лазолван, Амброксол, Пектолван плющ. Вони сприяють виробленню мокротиння і подальшому припиненню кашлю.

Іра Ukraine/Ivanofrankovsk 15.02.2017 23:42
-1 0 +1

Доброго вечора! 03.02 мала перший статевий акт (не захищений) , робила три тести ,вони негативні ,але не має місячних які б мали уже початися. Це можлива вагітність чи просто збій циклу після першого статевого акту???

-1 0 +1

Доброго дня, після першого статевого акту ймовірність завагітніти така ж, як і завжди, враховуючи ще й те, що статевий акт був незахищеним. На рахунок тесту на вагітність можемо сказати, що вони не завжди виявляють вагітність, тим паче, якщо термін ранній. Тому у Вашому випадку доцільніше пройти консультацію гінеколога і УЗД на виявлення ранньої вагітності. Це треба робити на раніше, ніж 5-7 день затримки. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Наталя Ukraine/Lviv 15.02.2017 21:07
-1 -1 +1

Яка ймовірність завагітніти після родів зразу? Я місяць годувала дитину груддю і місячних ще нема, зайнялася з чоловіком статевим актом на 34 день після пологів і він не прийняв душ, через два дні знову, чи можливо завагітніти через два дні якщо після попереднього акту не прийняти душ чи більша ймовірність завагітніти після першої менструації після пологів?

-1 0 +1

Доброго дня, якщо наразі ви активно годуєте грудьми дитину, тоді перші пів року після пологів у Вас лактаційна аменорея, тобто відсутність овуляції і неможливість зачати дитину. Хоча, певна ймовірність вагітності, хоч і мізерна, але є. Рекомендуємо Вам або пройти тест на вагітність, або УЗД-обстеження.

Марина Russian Federation/Moscow 15.02.2017 11:19
-1 0 +1

Добрий день. Хочу Вашої поради. Я лишила годувати дитину груддю, і купила в аптеці таблетки Достінекс що перегорає молоко і там сказали щоб не сціджувати груди бо так таблетки нічого не допоможуть, але груди набрякли, дуже болять. Підкажіть будь ласка як правильно зробити.

-1 0 +1

Доброго дня. Ви повинні розуміти, що прийом будь-яких препаратів повинен бути під контролем лікаря і самолікування є протипоказаним, враховуючи те, що у Вас лактація. Ремомендуємо піти на огляд гінеколога або мамолога.

Соня Ukraine/Chervonograd 13.02.2017 20:49
-1 0 +1

Доброго вечора. на який день менстр.циклу здавати мазки на ТОРЧ?

-1 0 +1

Доброго дня, здати мазки на ТОРЧ-інфекції треба одразу по закінченню менструацій.

Оксана Ukraine/Kiev 13.02.2017 11:42
-1 0 +1

Добрий день,я там раніше вам писала про тазалок ,то скажіть мені будь-ласка то мені потрібно приймати його ,щоб зупинити ріст, але якщо вузол не розсмокчеться.

-1 0 +1

Доброго дня, прийом варто продовжувати і паралельно контролювати ріст міоми, тобто раз на 3 місяці проходити УЗД-обстеження. Якщо ріст прогресуватиме, треба звернутися до гінеколога для корекції лікування.

Тетяна Ukraine/Kiev 12.02.2017 16:29
-1 0 +1

Добрий день. Я лікуючі від дисплазія шийки матки. Планую в майбутньому вагітність. Здала аналізи на токсопламатоз LgG 272. На LgM не здавала. Що це означає? В мене троє котів. Це я вже переболіла? Чи вліятиме це на дитину? Лікар приписала препарата від токсоплазматозу. Я вже так пю таблетки жменями в мене не видерже шлунок. Підскажіть будь-ласка.

-1 +1 +1

Доброго дня, з приводу цього питання Вам треба обов'язково проконсультуватися з лікарем-інфекціоністом.

катя Ukraine/Kalush 10.02.2017 21:41
-1 0 +1

чи можна вагітніти при гепатиті в вірусне навантаження 2.1^4

-1 0 +1

Доброго дня, з цим питанням варто звернутися до лікаря-інфекціоніста, щоб він індивідуально Вас проконсультував.

Оксана Ukraine/Kiev 10.02.2017 19:11
-1 0 +1

Доброго вечора,на 33 тижні тверде живіт місцями,не весь,чи говорить це про тонус матки,чи просто дитина так випинається?

-1 0 +1

Доброго дня, можливо ви відчуваєте частини тіла плода, наприклад, голівку. Проте, щоб переконатися, що все добре, бажано пройти позапланове УЗД-обсетеження і проконсультуватися з вашим лікарем.

Оксана Ukraine/Kiev 10.02.2017 14:18
-1 0 +1

Добрий день. Мені 45 років , 3 місяці назад на УЗД в мене виявили субсерозний вузол в діаметрі 19 мм, а зараз я через 3 місяці знову зробила УЗД,щоб проконтролювати вузол і він став в діаметрі 23 мм. Кровотеч в мене немає ,все нормально.Лікар мені назначила Тазалок для розсмоктування .Чи дасть мені результат це лікування.Дякую.

-1 0 +1

Доброго дня, даний препарат не має здатності повністю розсмоктати фіброміому. Він вживається з метою повної зупинки росту вузла.

Мару Ukraine/Kiev 09.02.2017 15:21
-1 0 +1

Скажіть що означає на аналізі мазка :яйцеклітина 1+

-1 0 +1

Доброго дня, наскільки ми знаємо, то такого показника при здачі мазків не існує. Перегляньте результати обстежень уважніше.

Володимир Ukraine/Kiev 09.02.2017 04:43
-1 0 +1

Чи вплине на аналіз крові та сечі прийом пивних дріжджів

-1 0 +1

Доброго дня, певний вплив є, але він є не значним.

Оксана Ukraine/Lviv 04.02.2017 23:09
-1 0 +1

Доброго вечора,32 тиждень вагітності,почали турбувати виділення, небагато,прозорі,ледь білі або ледь жовті,1раз гнійні? До гінеколога іду через 2дні. Наразі ви підкажіть що це? Дуже дякую.

-1 0 +1

Доброго дня, при таких скаргах самостійно лікуватися не рекомендовано. На прийомі варто здади мазки.

Уляна Ukraine/Chervonograd 03.02.2017 21:06
-1 0 +1

доброго вечора, виявили уреоплазму пврвум, чи варто лікувати?

-1 0 +1

Доброго дня, потрібно, якщо є скарги на виділення.

Вікторія Ukraine/Rivne 03.02.2017 12:12
-1 0 +1

В мене затримка 10 днів.Але справа в тому що незахищений секс був але після того місячні теж були .Ось наступні місячні затримуються вже на 10 днів,але інтиму не було жодного разу.Зазвичай місячні якщо і затримуються то це буває дуже рідко і на днів 2-3 не більше.Чи є можливість що я вагітна?І виходить що вагітна вже більше одного місяця.Але чому тоді були місячні минулого разу?

-1 0 +1

Доброго дня, рекомендуємо Вам пройти тест на вагітність, оскільки певна ймовірність є. "Але чому тоді були місячні минулого разу?" - на рахунок цього можемо сказати, що навіть під час вагітності спостерігаються кров'янисті виділення, і це є в межах норми.

Марта Ukraine/Lviv 03.02.2017 10:45
-1 -1 +1

Доброго дня! Недавно здавала загальний аналіз крові, насторожують деякі показники, допоможіть розібратися, будь ласка. Лейкоцити 8,8 Еритроцити 4,44 Гемоглобін 132 Гематокрит 38,8 Середній об"єм еритроцита 87,4 Середній вміст гемоглобіну в еритроциті 29,7 Сер. концентрація гемоглобіну в еритроциті 34 Тромбоцити 246 Ширина розподілення еритроцитів (RDW-SD) 37,6 Ширина розподілення еритроцитів (RDW-CV) 11,9 Ширина тромбоцитів за обсягом (RDW) 14.5 Середній об"м тромбоцитів 11,7 Тромбокрит 0,29 Нейтрофіли (На 100 лейкоцитів) 74,4 Нейтрофіли абс 6,55 Лімфоцити на 100 лейкоцитів 16,5 Лімфоцити абс 1,45 Моноцити на 100 лейкоцитів 7,3 Моноцити абс. 0,64 Еозинофіли на 100 лейкоцитів 1,6 Еозинофіли абс. 0,14 Базофіли на 100 лейкоцитів 0,2 Базофіли абс 0,02 Лейкоцитарна формула (Ручний підрахунок) Паличкоядерні нейтрофіли 5 Сегметноядерні нейтрофіли 67 Лімфоцити 17 Моноцити 9 Еозинофіли 2 Скажіть, будь ласка, про що йе може свідчити, і куда йти з такими аналізами? Дякую

-1 0 +1

Доброго дня, цих даних замало, тому рекомендуємо Вам пройти ще консультацію у лікаря ревматолога і ендокринолога.

діана Ukraine/Kiev 02.02.2017 18:26
-1 0 +1

Другий тиждень вагітності хгч 232 прогестерон 27.10 нмоль це нормально

-1 0 +1

Доброго дня, дані лабораторні показники дещо перевищують норму для цього терміну вагітності. Потрібно уточнити Ваш точний термін.

Ірина Вінниця Ukraine/Kiev 31.01.2017 14:31
-1 0 +1

Доброго дня у мене виникла проблема була молочниця. здавала аналізи вони нормальні .А жалоби е відведений нету а пече що робити

-1 0 +1

Доброго дня, можливо це якесь супутнє захворювання, тому рекомендуємо звернутися до вашого гінеколога і пройти необхідне обстеження.

ліда Ukraine/Kiev 30.01.2017 17:32
-1 0 +1

У жовтні 2015 р. я захворіла: горло сильно боліло, запалення очей, насморк і температура до 38. Я перенесла це на ногах. Через тиждень пішло ускладнення на вухо. Ніби все пролічила, хоч і це до березня в мене 2016 тягнулося....і час від час насморк був, а після нього горло. Температура трималася і нічим не збивалася:ні жаропонижаючі, ні антибіотики. Улітку мені поставили діагноз хронічний тонзиліт. Промивали мигдалики і вперше за 9 місяців температура на певний момент зникла. Так за літо кожного місяця до вересня я промивала мигдалики,хоч доктор і казав, що вони не в такому поганому стані, щоб їх видаляти і температуру таку затяжну не дадуть. Другою моєю проблемою ще від 2015 жовтня став лімфоцитоз який сягав 61-53. Лікарі твердили,що це такий післяінфекційний хвіст. Так ось температура тримається в мене і зараз і лімфоцити також. Влітку доповнилися лімфовузли на шиї.Я була влітку у гематолога вона казала що це не її. Дивилися і на узд також говорили,що лімфовузли в нормі, просто щось їх провокує і вони запалюються.... Нещодавно крім того всього в мене почався цистит і збільшилися лімфовузли на шиї і в паху. я пішла до уролога і він назначив аналізи крові. В яких крім високих лімфоцитів 51, лейкоцити впали до 2.46. Порадьте щось, бо гематолог в нас в місті відхрещується та і решту також. Я здавала і на гепатити і снід і епштейн-барр, цитомегаловірус-1.76, токсоплазма-112 ну і герпес він у мене з дитинства. Аналізи за грудень 2016 шое-15 лейкоцити 4.01 еритроцити 4.57 гемоглобін 137 гематокрит 41 тромбоцити 256 нейтрофіли на 100 лейкоцитів 29.2 нейтрофіли абсол.1.17 лімфоцити 53 лімфоцити абсол 2.12 моноцити 14.2 езинофіли 3.2 езинофіли абсол 0.13 Біохімія алт-17 аст 23 білок загальн 71.8 білірубін 14.6 Також є сильна слабкість і головний біль Аналізи 24.01.2017 Лейкоцити 2.47 шое 2 Лімфоцити 51 гемоглобін 129 МСНС 314.20 GRA 26.26 Допоможіть порадою, я вже не витримую. читаючи в інтернеті все зводиться до одного діагнозу-захворювання крові.

-1 0 +1

Доброго дня. Наразі, у вас досить складна симптоматика, є ймовірність того, що у вас недіагностоване інфекційне захворювання. Чи подорожували ви влітку 2015? І якщо так, то де? Можете звернутися в інфекційну лікарню.

Марина Ukraine/Chernivtsi 29.01.2017 23:36
-1 0 +1

Незнаю в кого заптипами і вирішила написати Вам. В мене деколи буває такий приступ так ніди то шумить в серці і починає душити+запаморочення і це буквально пару секунд. Я недавно робила кардіодразу і ходила на консультацію до кардіолога і сказали що це нічого страшного. Підкажіть будь ласка що це може бути і до кого потрібно звернутися.

-1 0 +1

Доброго дня, симптоматика вказує або на порушення мозкового чи коронарного кровопостачання. Також проблема може бути у зниженні вашого імунітету. Рекомендуємо звернутися до таких спеціалістів: кардіолог, невропатолог(+провести доплерографію судин голови та шиї), терапевт.

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 29.01.2017 17:18
-1 +1 +1

Скажіть будь ласка які аналізи потрібно здати при нерегулярних місячних? І на який день циклу?

-1 0 +1

Доброго дня, можлива причина у гормональному зрушенні. Тому рекомендуємо Вам здати кров з вени на рівень даних гормонів, а саме: 7-й день менструального циклу(ра...чи від 1-го дня початку менструації) - ФСГ, ДГЕС, Кортизол, Тестостерон вільний і загальний; 14-й день - Лютеїнізуючий гормон, Естрадіол; 21-й день - Пролактин і вже з результатами аналізів ви можете звернутися на консультацію гінеколога.

віктор Ukraine/Kiev 26.01.2017 16:57
-1 +1 +1

на хрєна ця рубрика, якщо тижнями висять питання без відповіді? рівень довіри до оксфорд медікал нульовий

-1 0 +1

Доброго дня, приносимо свої вибачення, оскільки проблема у тому, що були проблеми з мережею. Відповіді на усі питання опубліковуються якомога швидше.

Віка Ukraine/Kharkiv 26.01.2017 10:04
-1 0 +1

Підкажіть, будь ласка, що робити? Дуже хрустять коліна, і болять ноги?

-1 0 +1

Доброго дня, рекомендуємо Вам звернутися до ревматолога, а якщо біль у ногах зумовлений варикозним розширенням вен, тоді можна звернутися до флеболога.

Лілія Ukraine/Kiev 24.01.2017 14:38
-1 0 +1

скажіть,будь ласка,чи можна завагітніти зі спіраллю на 14 день місячних

-1 0 +1

Доброго дня, навіть при наявності спіралі є певний відсоток можливості завагітніти. Особливо тоді, коли у вас овуляція.

Наташа Ukraine/Kiev 23.01.2017 12:31
-1 0 +1

Доброго дня! Зробила тест на вагітнісьть перша полоска ледве видна, а друга читка,це Є нормально? Дякую за відповідь.

-1 0 +1

Доброго дня, можливо тест був несправним, або сама процедура проведена неправильно. Рекомендуємо пройти УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Аня Ukraine/Kiev 23.01.2017 10:24
-1 0 +1

Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи можна під час к д ходити до проктолога? Дякую за відповідь

-1 0 +1

Доброго дня, на жаль, у цей період не рекомендовано проходити огляд проктолога, оскільки це може вплинути на якість діагностики.

Степан Ukraine/Kiev 22.01.2017 10:29
-1 0 +1

У мене висипка по руках ітілі у вигляді прищів і плям рожевих

-1 0 +1

Доброго дня, рекомендуємо Вам записатися на огляд лікаря дерматовенеролога, оскільки варто оглянути локалізацію, стан і вигляд висипання, щоб правильно діагностувати дану проблему.

Анна Ukraine/Kalush 21.01.2017 11:16
-1 0 +1

Доброго дня. Скажiть, будь ласка, скiльки коштуэ плазмолiфтинг повнiстю всього обличчя i шиi? Буду вдячна за вiдповiдь.

-1 0 +1

Доброго дня, плазмоліфтинг цих двох зон коштуватиме 1800 гр. Також можете записатись на попередню безкоштовну консультацію косметолога. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Оксана Ukraine/Lviv 20.01.2017 12:23
-1 0 +1

Доброго дня,на 30 тижні вагітності болить лобкова кістка? Чому?

-1 0 +1

Доброго дня, це може бути пов'язано з травмою. Але є ймовірність ускладнення вагітності, тому рекомендуємо Вам негайно звернутися до вашого акушера-гінеколога.

Яна Ukraine/Kiev 19.01.2017 23:07
-1 0 +1

Доброго вечора, 7 день затримки, була температура 37.1 , тест показує 2 полоски, але одна полоска ледве помітна) це вагітність?

-1 0 +1

Доброго дня, це висока ймовірність вагітності. Для підтвердження результату рекомедуємо пройти УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Валя Ukraine/Kiev 18.01.2017 16:00
-1 0 +1

Доброго дня! В мене затримка в сім днів був статевий акт з чоловіком після нього пройшло чотири години і я зробила тест він був позитивний він може бути правдивий?

-1 0 +1

Доброго дня, зазвичай тест на вагітність показує точний результат на 7-12 день після статевого акту. В природі такого не існує, щоб тест був позитивним через 4 години після статевого акту, тому висновок такий - ви могли завагітніти раніше. Отже, рекомендуємо вам пройти УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Юлія Ukraine/Stryj 16.01.2017 14:49
-1 0 +1

Доброго Дня! Підкажіть будь ласка чи можна завагітніти при персистенції лівого яйника і чи не може це минутися само собою. Вчора відчула дивні відчуття як на овуляцію. Зробила сьогодні тест овуляція є.

-1 0 +1

Доброго дня, якщо нема інших ускладнень, то при персистенції можна легко завагітніти. Персистенція - це затримка овуляції, а якщо ви кажете, що овуляція відбулася, то ймовірність завагітніти досить висока.

Оксана Ukraine/Kiev 15.01.2017 18:59
-1 0 +1

Доброго вечора,скажітьбудьласка,чому скорочена шийка матки на 29 тижні вагітності,вже лежу в стаціонарі, чим це грозить і чи можна обійтися без поганих наслідків?Дякую.

-1 0 +1

Доброго дня, це може загрожувати передчасними пологами, тому рекомендуємо дотримуватись постільного режиму, уникати стресів і проходити необхідну терапію.

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 14.01.2017 16:53
-1 0 +1

Добрий день. Мені 23роки. В мене Глікований гемоглобін (HbA1c) -4.46. Це дуже погано??????

-1 0 +1

Доброго дня, якщо Ви вказали дані у відсотках, тоді це в межах норми.

оля Ukraine/Bila Tserkva 13.01.2017 20:18
-1 0 +1

доброго вечора! у мене лімфоцити 45% остальне все в нормі. з чим це може бути повязано? це страшно чи ні....

-1 0 +1

Доброго дня, лімфоцитоз може бути наслідком різних захворювань, найчастіше перенесених вірусних інфекцій. Проте, Ви надали недостатньо інформації, тому важко поставити точний діагноз.

Мар'ян Ukraine/Chervonograd 13.01.2017 12:26
-1 0 +1

Доброго дня уже 5-й день у мене і дружини ломота тіла і температура 37,3-5 деколи кашель важкість у грудях, порошки від просили ніякого результату не дали, також приймали амізон, що порадите?

-1 0 +1

Добрий день, у Вас досить спірна симптоматика, яка вказує або на затяжну застуду, або на запалення легенів. Тому, щоб виключити друге, наполегливо рекомендуємо Вам звернутися або до терепевта, або до пульмонолога.

наталя Ukraine/Lviv 09.01.2017 14:38
-1 +1 +1

доброго дня! я з соловіком півтори року не можем зачати дитину. провели всі аналізи,я здорова,в чоловіка неякісні сперматозоїди,гинуть( він проходив уже лікування і все даремно( мій гінеколог сказав:як будете готові на штучне запліднення звертайтесь...але я начиталась що це не є гарантіє 100% і не є длбрим для жіночого організму( може з чоловіком піти до лікаря щоб він знов приймав курс лікування?

-1 0 +1

Доброго дня, можемо порекомендувати Вам звернутися до вузького спеціаліста в даній патології - лікаря андролога/сексопатолога. Тоді він може порекомендувати найбільш оптимальний спосіб зачаття або внести необхідні правки в курс лікування.

Оля Ukraine/Kiev 09.01.2017 13:12
-1 0 +1

Доброго дня... Був статевий контакт порвався презерватив на другий день випила ескапел, через 4 дня боліла лише ліва грудь і то ледь ледь місячні мають розпочатися...через 9 днів хвилююсь чи подіяв, як дізнатися??? Чи просто чекати місячних???

-1 0 +1

Доброго дня, дані ознаки притамання для побічних ефектів вживання Ескапелу. На рахунок вагітності можемо сказати, що ймовірність того, що Ви все все ж таки вагітні, є дуже мізерною. Проте, на всякий випадок, через 10-12 днів після статевого акту рекомендуємо пройти тест на вагітність.

Катя Poland/Krakow 08.01.2017 15:17
-1 +2 +1

Доброго дня! У мене запитання. У мене мала початися менструація 1-го січня але так і не почалася, я зробила 3 тести вони були негативні перші 10 хв а потім зявилася легко замітна друга. 7-го числа зранку пішли кров'яні виділення але тільки трішки. Я п'ю вітамін Е. Є можливість того що я вагітна?

-1 0 +1

Доброго дня, ймовірність того, що ви вагітні, досить низька, але для того, щоб бути впевниним, радимо вам зробити УЗД на виявлення ранньої вагітності. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Маряна Ukraine/Kiev 05.01.2017 15:27
-1 0 +1

Доброго дня . У мене відбувся статевий акт незахищений на 10,11 та 18 день після першого дня місячних. Цикл 26-28днів.яка ймовірність вагітності?

-1 0 +1

Доброго дня, є велика ймовірність завагітніти, якщо був незахищений статевий акт на 10-11 день менструального циклу. Адже деякі сперматозоїди можуть жити до 6 днів і тому вони з легкістю можуть запліднити яйцеклітину вже під час овуляції. Наполегливо рекомендуємо вам зробити тест на вагітність, або провести УЗД на виявлення ранньої вагітності.

таня United States/Pasadena 04.01.2017 21:44
-1 0 +1

Доброго вечора ! У мене після першого сексу є проблема . З самої дирочки вилізло щось незрозуміле . Я не знаю що то . Коли я сідаю за тієї штуки мені колить . Що то є таке ? Що з ним робити ?

-1 0 +1

Доброго дня, є певна ймовірність того, що у вас інфекція, що передається статевим шляхом. Тому рекомендуємо вам не затягувати і звернутися до лікаря-гінеколога, який призначить необхідні аналізи і проведе диференціальну діагностику. Записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Андрій United Kingdom/Preston 03.01.2017 17:09
-1 0 +1

Доброго дня В мене вже третій день не проходить головний біль та нудота Використовував Цитрамон безрезультатно, присутня понижена температура тіла 35.5-36 підозра на те що проблеми з тиском Що порадите робити???

-1 0 +1

Доброго дня, рекомендуємо вам пройти консультацію у лікаря невропатолога. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

Людмила Ukraine/Chernevtsy 03.01.2017 14:57
-1 +1 +1

Доброго дня в мене дитина родилась недоношена термін ставили на вересень а появилась на світ в липні...на початку сама какала а потім різко перестала..тепер без трубочки не обходимось що робити? Що порадите? Ми виключно на грудному вигодовуванні!

-1 0 +1

Доброго дня, дані симптоми можуть вказувати на різні порушення травлення у дитини, можливо, причина полягає у вашому харчуванні.Але щоб виключити інфекційне захворювання, чи вроджені проблеми з кишківником, рекомендуємо вам звернутися до педіатра і здати ряд необхідних аналізів.

Оксана Ukraine/Kiev 02.01.2017 08:46
-1 0 +1

Добрий день.Можна вами порадитись.Чи можна з Діагнозом який у мене Ендометріоз тіла матки.Хронічний лівобічний аднекст.Часто.

-1 -1 +1

Доброго дня, перепрошую, але ми не розуміємо суть питання. Поясніть, будь ласка.

богдан Ukraine/Kiev 02.01.2017 02:47
-1 0 +1

появився висип на внутрішній стороні обох стегон майже в зоні паху . скажіть будь ласка до кого краще звернутись до дерматолога чи венеролога . дякую

-1 0 +1

Доброго дня, у нас приймає лікар дерматовенеролог, тож ви можете звернутися до нього. Якщо бажаєте, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299.

дана Ukraine/Kalush 31.12.2016 10:49
-1 0 +1

Доброго дня,які вітаміни можна приймати на перших місяцях вагітності?що краще приймати для підвищення імунітету вагітним?

-1 0 +1

Доброго дня, наразі виробники ліків надають широкий вибір вітамінів і біодобавок для вагітних. Проте, перед використанням обов'язково треба здати ряд потрібних аналізів і проконсультуватися з лікарем, щоб визначити індивідуальну переносимість цих ліків. Адже у вашому стані не рекомендовано займатися самолікуванням і експериментувати над власним здоров'ям і здоров'ям вашої дитини.

Христина Ukraine/Kalush 28.12.2016 14:13
-1 0 +1

Доброго дня. Від вчорашнього вечора в роті присутній дуже сильний запах жовчу. Скажіть, будь ласка, що це може бути та чим зарадити? Чи можлива така реакція у відповідь на прийом антибіотиків (при тому, декілька років тому у мене було виявлено рефлюксну хвороба)

Ната Ukraine/Ivanofrankovsk 27.12.2016 01:04
-1 0 +1

Де можна познайомитися з прайсом на послуги у вашiй клiнiцi?

-1 0 +1

Доброго дня, ви можете зателефонувати за номером: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299, якщо вас цікавить ціна за прийом або певні процедури. Ціну лікування може озвучити безпосередньо лікар.

Маша Ukraine/Ivanofrankovsk 27.12.2016 01:00
-1 0 +1

Пiдкажiть, будь ласка, до якого спецiалiста краще звертатися для видалення куперозу на обличчi: до косметолога чи дерматолога? I яка цiна на дану процедуру? Дякую.

-1 0 +1

Доброго дня, краще звернутися до косметолога. Ціна залежить від площі, від 150 гр. Записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Андрій Ukraine/Rykhtychi 23.12.2016 13:49
-1 0 +1

Доброго дня.Скажіть якщо болить в правій стороні біля серця.тяжке дихання терпне ліва рука що робити

-1 0 +1

Доброго дня. Дані симптоми вказують на проблеми з серцево-судинною системою. Тому рекомендуємо обстежитись у лікаря кардіолога. Записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Юра Ukraine/Lviv 23.12.2016 10:58
-1 0 +1

Доброго дня.Допоможіть з діагнозом.В перші дні небуло ні нежиттю ні кашлю була лише температура потім появився нежить і кашель за 2 дні.Температура тіла вже 4 дні, то спадає до 36.9 то знову піднімається, переважно на вечір і так вже четвертий день. Швидше за все це грип але ніяк не можу нормалізувати температуру.Сьогодні зранку була 38.2 але до того зранку завжди температура падала до 37 а протягом дня майже до нормми Для пониження коли температура більше 38 ,п'ю порошок мультигрип та мефетамінку. Що порадите?

-1 0 +1

Доброго дня, наразі наявні всі симптоми грипу, тому для того, щоб хвороба якомога швидше минула, обов'язкове дотримання ліжкового режиму, рясне тепле пиття, вітамінотерапія, симптоматична терапія. І рекомендуємо вам не пити надто багато розчинних порошків, адже вони негативно діють на шлунково-кишковий тракт і нирки.

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 22.12.2016 00:07
-1 0 +1

Добрий вечір. П'ю регулон 7місяців, зараз 7-ми денна перерва. Чи можу я припинити його пити?? Чи потрібно поступово перейти на менш гормональні контрацептиви і тільки тоді припинити. (І до речі, сьогодні на узд виявили запалення правого яєчника)

-1 0 +1

Добрий вечір, так, ви можете припинити прийом, якщо бажаєте. І не обов'язково поступово знижувати дозу гормонів, побічних ефектів не буде.

Романа Ukraine/Obukhiv 20.12.2016 23:28
-1 0 +1

Пляма на передпліччі правої руки появилась приблизно місяць тому і збільшується в діаметрі. Підкажіть що це може бути і спосіб лікування. Два рази обробили йодом. Дякую

-1 0 +1

Доброго дня, наразі ви надали недостатньо характеристик плями, тому важко поставити діагноз. Рекомендую вам звернутися до лікаря-дерматолога, щоб він особисто оцінив зовнішній вигляд і стан плями. Тоді можна буде призначити найбільш ефективне лікування. Записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Юлія Iceland 20.12.2016 19:24
-1 0 +1

Чи може бути температура від Ескапелу? І скільки днів можуть тривати побічні ефекти?

-1 0 +1

Добрий вечір. Даний препарат може давати значну кількість побічних ефектів. Підвищення температури тіла буває дуже рідко, і то за рахунок наявності алергії. Варто диференціювати прояв даного симптому від симптоматики грипу чи ГРВі. Якщо ви ненадовго припините вживання цих ліків і температура зникне - значить це була звичайна алергія.

наташа Iceland 19.12.2016 21:31
-1 0 +1

доброго вечора, чи можу я виносити здорову дитину від чоловіка якому 65 років а мені 23 роки чи це реально? є вагітність.

-1 0 +1

Доброго дня, цілком реально виносити здорову дитину, якщо чоловікові 65 років, звісно за умови, що він не має генетичної схильності до спадкових хвороб.

Інна Ukraine/Chervonograd 18.12.2016 17:35
-1 0 +1

Доброго вечора, у Вашій клініці лікують діагноз звичне не виношування вагітності, є такі гінекологи?

-1 0 +1

Доброго дня, на жаль, у нашій клініці не лікують дану патологію.

Аліна Ukraine/Lviv 15.12.2016 17:46
-1 0 +1

Доброго вечора,скажіть скільки коштує консультація у трихолога?

-1 +1 +1

Доброго дня, консультація трихолога коштує 195 гр. Записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Ірина Ukraine/Rykhtychi 14.12.2016 17:23
-1 0 +1

а якщо це пивні дріжджі для волосся та нігтів? Їх теж не можна пити при гіпоплазії?

-1 0 +1

При гіпоплазії прийом будь яких лікарських препаратів повинен бути під суворим наглядом лікаря.

Ірина Ukraine/Rykhtychi 13.12.2016 18:42
-1 +1 +1

Скажіть будь ласка,чи можна пити пивні дріжджі при гіпоплазії нирки?

-1 0 +1

Доброго дня. Пивні дріжджі можна пити тільки за призначенням лікаря, тому він повинен бути ознайомлений з цією проблемою і за можливістю порекомендувати інший вид лікування.

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 13.12.2016 18:21
-1 0 +1

Добрий вечір. Мені 23роки . В аналізах пише: лімфоцити(на 100 лейкоцитів)-43,5. Вище норми??? Лемфоцити(абс)-2.68. Про що це може свідчити? Дякую

-1 0 +1

Доброго дня. У нормальному загальному аналізі крові вміст лімфоцитів - 20-40%. Підвищення лімфоцитів є симптомом вірусних інфекцій, захворювань системи крові. Хоча у вас незначне підвищення, це може бути результатом перенесеного грипу або ГРВІ.

іван Ukraine/Ivanofrankovsk 13.12.2016 14:12
-1 0 +1

Чи довіряють лікарі-гінекологи тестам аптечним на вагітність , тобто якщо від статевого акта пройшов місяць він покаже правду.

-1 0 +1

Доброго дня. Тести на вагітність не завжди дають достовірну інформацію, тому при такому ймовірному терміні (1 місяць) рекомендуємо вам зробити УЗД на виявлення ранньої вагітності.

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 12.12.2016 20:52
-1 +1 +1

в чоловіка еритроцити 5.44 (йому 28років)Це дуже погано??

-1 0 +1

Доброго Дня. Показник в нормі

Іванка Ukraine/Ivanofrankovsk 12.12.2016 10:27
-1 0 +1

Остання менструація почалась 16 листопада із затримкою в 6 днів, виділення були дещо менші ніж зазвичай тому зробила аналіз 7 грудня хгч , останній статевий акт 1 листопада .

-1 0 +1

Доброго Дня. Зробіть повторний аналіз БХГТ

віка Ukraine/Perechin 08.12.2016 18:16
-1 0 +1

доброго вечора ви можете мені допомогти

-1 0 +1

Доброго Дня. Уточніть, будь ласка, вашу проблему.

Іванка Ukraine/Ivanofrankovsk 08.12.2016 16:27
-1 0 +1

Доброго вечора, Я здавала аналіз на визначення вагітності, по результату 0, 51 мМО/мл, як я бачила одну із Ваших відповідей іншій жінці, вагітності немає, але у мене вкінці листка з аналізом пише ще одні дані, а саме Коефіцієнт відхилення ХГТ-бета від медіани 0,5-2,0 МоМ, що це означає, тобто є вагітність чи ні? Буду дуже вдячна за відповідь!

-1 0 +1

Доброго Дня. Скажіть, будь ласка, коли у вас була остання менструація.

оксана Ukraine/Kiev 08.12.2016 11:00
-1 0 +1

Добрий день. Допоможіть розшифрувати мазок на флору.Гінеколог говорить, що все нормально,лікування не потрібно. Лейкоцити -14-17,16-18,15-17.Епітеліальні клітини- 4-7, 6-8, 5-7 потім скрізь прочерки,тільки проти дріжджеподібні гриби стоїть скорочено- др гр 2-4

-1 0 +1

Доброго Дня. Результати мазка свідчать про запальні процеси та молочницю. Рекомендуємо записатися на консультацію до лікаря гінеколога в МЦ "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Оксана Ukraine/Kalush 07.12.2016 22:30
-1 0 +1

Доброго вечора Яка середня вартість процедури hal-rar , і 1 латексного кільця?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ціна встановлюється лікарем індивідуально після діагностики та встановлення діагнозу (на вартість лікування також впливають такі фактори як стадія захворювання, супутні патології та кількість вузликів). Записатися на консультацію до лікаря в МЦ "Оксфорд Медікал" можна за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

віка Ukraine/Ivanofrankovsk 07.12.2016 16:26
-1 0 +1

Доброго дня , ХГЧ= 0,51м МО/мл. Розшифруйте результат, дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Ви не вагітна.

Віталія Ukraine/Vinogradov 06.12.2016 22:18
-1 0 +1

Добрий вечір! Я недавно народила третю дитину, але до цього мала ерозію шийки матки,після родів через два місяці мені зробили припікання все пройшло успішно сказала гінеколог через два тижні після припікання і одразу поставила мені спіраль механічну.Через два тижні зробила узі виявили невеличку кісті на лівому яєчнику, і досить густі виділення.Так ось мене цікавить чи можливо це все від спіралі?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, спіраль може давати густі виділення. Проте, більше нічого визначити неможливо. Потрібна консультація гінеколога.

Марина Ukraine/Kiev 02.12.2016 18:19
-1 -1 +1

Добрый день! Помогите правильно понять результаты первого скрининга. Мне 31 год, супругу – 32. Беременность первая. Сдала анализы первого скрининга в 13 недель и 1 день (по УЗИ женской консультации, хотя лаборатория, в которой сдавала анализы, по протоколу УЗИ поставила срок 12 недель + 5 дней.). Результаты (пишу как в анализах): РАРР-А (пренатальный расчет) – 2,5 мМО/мл (референтный интервал в 13 недель: 1,15-9,21 мМО/мл), β-ХГЧ (пренатальный расчет) – 64,1 мМО/мл (референтный интервал в 13 недель: 14,21-114,7 мМО/мл). Результат теста на Трисомию 21 (с учетом шейной складки) ниже порога отсечки, что является нормальным риском – 1:964 (возрастной риск - 1:515, биохимический риск Т21 - 1:384, комбинированный риск на трисомию 21 - 1:964, трисомия 13/18 + NT -

Ірина Ukraine/Lviv 02.12.2016 16:40
-1 0 +1

Доброго дня. робтила тест ХГЛ загальний на 5 тижні віж останньої менструації результат

-1 0 +1

Доброго Дня. На 5-6 тижнях вагітності норма показника ХГЛ скаладає 1110 – 31500 мМО / мл. Проте, не існує абсолютно точних мінімальних та максимальних показників. Тому допустимі відхилення до 20% від норми.

Іванна Ukraine/Odessa 01.12.2016 12:08
-1 0 +1

Доброго дня!Я вагітна,вже 35 тижнів..І ось вже,3-4 дні знизу болить трошки живіт.Болить саме тоді,коли лижу на лішку і починаю перевертатись на інший бік.Також болить,коли встаю з лішка чи стільчика.Біль проходить через 5-10секунд.Чому так?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вас турбує тонус матки. Зверніться в жіночу консультацію до свого акушера-гінеколога

Олена Ukraine/Lviv 30.11.2016 19:08
-1 0 +1

Лікування проходило в клініці Оксфорд на екзему 2тижня приймали гормональні препарати ,спреї Оксикорт,белодерм-чи може бути затримка ,якщо тест негативний

-1 0 +1

Доброго Дня. Дані препарати не мали б викликати таких збоїв в організмі. Таке можливо тільки в тому випадку, коли площа ураження велика.

жанна Ukraine/Odessa 29.11.2016 17:44
-1 0 +1

добрий вечір. довгий час лікую різні види циститу, але постійно турбує відчуття печіння в районі сечового під час засинання . коли прокинусь воно проходить. ночами фактично не сплю. здавала аналізи сечі і крові. лікар каже що в нормі.

-1 0 +1

Доброго Дня. Необхідно звернутися до уролога для огляду та консультації. Провівши додаткове медичне обстеження лікар зможе виявити причину недугу. Можете записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

настя Ukraine/Kalush 28.11.2016 21:35
-1 0 +1

доброго вечора.на який день після менструації здавати на мікоплазму?

-1 0 +1

Доброго Дня. Можна здавати в будь-який день циклу. Найкраще після менструації (наприклад, 7-8 день циклу).

Віка Ukraine/Chervonograd 28.11.2016 19:10
-1 0 +1

що може бути причиною мимовільних викиднів?

-1 0 +1

Доброго Дня. Найчастіше причиною мимовільних викиднів є інфекції; також викидні можуть провокувати хронічні запальні захворювання органів малого тазу, гормональні порушення, стреси, травми та ін.

Віка Ukraine/Chervonograd 27.11.2016 00:26
-1 0 +1

добрий день. поставили діагноз звичне невиношування. Ваша думка щодо діагнозу

-1 0 +1

Доброго Дня. Звичне невиношування - це два і більше мимовільних викидня на ранніх термінах вагітності.

марія Ukraine/Kiev 26.11.2016 23:53
-1 0 +1

Доброго вечора,в мене на 34 тижні вагітності вийшла пробка, на протязі 2 днів після цього почалась молочниця, що робити в такому випадку?

-1 0 +1

Доброго Дня. Рекомендуємо пройти обстеження у свого лікаря в жіночій консультації.

Настя Ukraine/Kiev 26.11.2016 18:08
-1 0 +1

Доброго вечора на який день менструаціі потрібно здавати на мікоплазму?

-1 0 +1

Доброго Дня. Рекомендуємо здавати аналізи на мікоплазму після менструації.

Марія Ukraine/Berezhany 25.11.2016 14:10
-1 0 +1

Доброго дня!Зараз у мене 19 день циклу( цикл 24- 25 дн.) 8 день після овуляції. Тягне і поколює внизу живота.Що це може бути?Дякую!

-1 0 +1

Доброго Дня. Може бути ПМС (передменструальний синдром), ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом). Для більш детальної інформації рекомендуємо звернутись до гінеколога. Можете записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Марта Ukraine/Kalush 25.11.2016 06:54
-1 +1 +1

Доброго ранку.через скільки часу можна вагітніти після лікування молочниці?

-1 0 +1

Доброго Дня. Зразу.

Марта Ukraine/Kiev 25.11.2016 00:48
-1 0 +1

Доброго весора) В мене таке питання в мене затримка місяних, вже 6 днів нудота є температуру є 37,слабість велика шо це може бути ? Відпишить будьласка

-1 0 +1

Доброго Дня. Може бути як вагітність, так і запальні процеси в організмі. Спершу необхідно знайти причину підвищеної температури.

Анна Ukraine/Lviv 24.11.2016 12:49
-1 0 +1

Доброго дня.поставлено на узі діагноз.плацента з поодмнокими кальцинатами.і навколоалідні води.грубо опалесціюють.19.тижд вагітності.поки не призначено лікування.лише діагностика на різноманітні аналізи...ніхто з лікарів нічого не каже.лише невтішні проогнози.яке.має бути лікування?і чи взагалі є шанс позитивний?

віка Ukraine/Ivanofrankovsk 23.11.2016 23:14
-1 0 +1

Добрий вечір, хгч більше 0,1 хіба свідчить про вагітність ,в аналізі норма для невагітних 1. Поясніть будь ласка ,дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Норма для не вагітних 0,100 - 1.

Настя Ukraine/Kalush 22.11.2016 20:05
-1 0 +1

Доброго вечора чи потрібнр здача на мікоплазму після іі лікування

-1 0 +1

Доброго Дня. Так.

Оксана Ukraine/Lviv 22.11.2016 19:41
-1 0 +1

Доброго дня,підкажіть,якщо здавши аналіз крові на гормони,чи можна дізнатись стать дитини? І чи може помилятися УЗД на 21 тижні вагітності? Тобто лікар.? Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Здавши кров на гормони неможливо дізнатися стать дитини. Звичайно, лікар може помилитися. Багато залежить від положення, в якому знаходиться плід.

Оксана Ukraine/Ivanofrankovsk 22.11.2016 11:25
-1 0 +1

Доброго дня , аналіз крові на Бета _ХГЧ загальний (хоріонічний гонадотропін загальний)

-1 0 +1

Доброго Дня. Це так званий "гормон вагітності". Якщо показник більше 1, то ви вагітна

Юлія Anonymous 22.11.2016 00:28
-1 0 +1

Доброговечора. Маю таку проблему. Вагітність терміном приблизно 2 місяці. Останні два дні виділення червоного кольору, тягне живіт. Що це означає? І чи можливо зберегти цю вагітність?

-1 0 +1

Доброго Дня. У вас загроза мимовільного викидня. Зверніться в стаціонар в гінекологічне відділення.

Настя Ukraine/Kalush 21.11.2016 18:22
-1 0 +1

Доброго дня.через скільки часу можна вагітнітм після прийому зентел?

-1 0 +1

Доброго Дня. Потрібно пропустити 1 менструальний цикл.

Наталя Ukraine/Kalush 21.11.2016 16:59
-1 0 +1

Будьласочка підкажіть, я дуже розгублена, не випила сьогодні о 22:15(так п'ю зазвичай) 21 таблетку регулону. Випити зможу тільки наступного ранку о 8:00. Робити 7-денну перерву? Чи пити із нової уупаковки без 7-денної перерви. Підкажіть будь ласка! І чи потрібна додатково обегатися цих 7 днів??

віка Ukraine/Ivanofrankovsk 21.11.2016 11:54
-1 0 +1

Доброго дня, а що означає коли на узд пише порожнина матки : б/о. Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Без особливостей.

Оля Ukraine/Ivanofrankovsk 21.11.2016 11:39
-1 0 +1

Доброго дня, а що означає на Узд коли біля шийки матки пише 33*32*23 мм обєм 14см куб Ovula naboti D= 4-5 мм

-1 0 +1

Доброго Дня. Це розмір шийки матки. Ovula naboti - новоутворення шийки матки. Ваші показники в нормі.

Оксана Ukraine/Lviv 20.11.2016 18:59
-1 0 +1

Доброго вечора,22 тижні вагітності,лікар призначив сорбіфер від анемії і магнікум.Чи можна це разом приймати? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Можна.

люся Ukraine/Kiev 20.11.2016 13:49
-1 0 +1

добрий день скажіть будь ласка від чого можуть зявитися тріщинки у вхід влагалвща?рмп від'ємне,скриті інфекції теж нормально нічого не виявили,в мазку знашли кандіду?від чого можуть утворюваться тріщини?

-1 0 +1

Доброго Дня. Причиною появи тріщинки можуть бути інфекційні захворювання, що передаються статевим шляхом.

наталя зозук Ukraine/Ivanofrankovsk 19.11.2016 00:03
-1 +1 +1

Будьласочка підкажіть, я дуже розгублена, не випила сьогодні о 22:15(так п'ю зазвичай) 21 таблетку регулону. Випити зможу тільки наступного ранку о 8:00. Робити 7-денну перерву? Чи пити із нової уупаковки без 7-денної перерви. Підкажіть будь ласка!

-1 +1 +1

Доброго Дня. Робіть 7-денну перерву і починайте пити з нової упаковки.

Юлія Ukraine/Kiev 18.11.2016 20:34
-1 +1 +1

Вечір добрий! Підскажіть будьте ласкаві про що може свідчити періодичне гнійне виділення з пупка?Велике дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Це свідчить про запалення шкіри і підшкірних тканин пупочної впадини (омфаліт). Щоденно дезинфікуйте її антисептичними засобами. Також рекомендуємо звернутись до хірурга.

Олег Ukraine/Kiev 18.11.2016 20:26
-1 +2 +1

Доброго вечера.Скажіть будь ласка яка можлива причина болі в паху в області лобка у мущини? Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Це може бути камінь в сечовому міхурі, може віддавати простата.

Юля Ukraine/Kiev 18.11.2016 14:13
-1 +1 +1

Добрий день.Скажіть будь ласка аналіз на цитологію мені лікар брав в серпні і в жовтні і кожний раз пише,що матеріал неповноцінний ,як так два рази може бути одне і теж саме. Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Можливо неправильно зібраний матеріал або його не достатньо; може бути помилка в лабораторії.

Лена Ukraine/Kiev 18.11.2016 11:04
-1 0 +1

Добрий день,допоможіть розшифрувати аналіз із сечостатевих органів:лейкоцити-12-14 ,13-14, 13-15. Епітеліальні клітини- 4-5, 4-7, 3-7.все остальне прочерки.

-1 0 +1

Доброго Дня. Аналіз свідчить про незначний запальний процес.

Оля Ukraine/Lviv 17.11.2016 21:33
-1 0 +1

добрий день мені 25 в мене понижений естрадіол.Лікар приписав для його підвищення припарат менопейс завіруючи мене що в мене немає ніякої менопаузи а цей припарат поможе мені підвищити гормон.Скажіть будласка чи можна цим припарато справді підвищити гормон?

-1 0 +1

Доброго Дня. Менопейс не рекомендується застосовувати в молодому віці.

Віка Ukraine/Ivanofrankovsk 17.11.2016 09:05
-1 +1 +1

Доброго дня! Місячні були 9 жовтня, на наступний місяць затримка 7 днів,тести негативні, стетеві акти з презервативом, на 6 день затримки (15 жовтня)пішла на УЗД яке показало, що ендометрій 16, а в порожнині матки візуалізується гіпогехогенне утворення діаметром 0,2 ( гіперехогенний , дещо неоднорідний, сказали що ще не прикріпився, і дуже схоже що підуть місячні)місячні пішли 15 жовтня вночі, чи то вже 16 жовтня ранком було незнаю, місячні болючі, обємні, загалом такі як завжди, тільки ось груди дещо налились. Ось незнаю чи є вагітність, бо щоб щось вийшло я небачила, дивилась уважно, Чи є і не могла нічого побачити той ембріон?? То є верогідність вагітності? І чи можна робити тест при місячних чи здати кров? В заключені УЗД пише ПОМЦ. Хронічний правобічний аднексит, що це означає?. Щиро , Вам вдячна за відповідь.

-1 0 +1

Доброго Дня. Оскільки почалась менструація, то вагітності нема. Робити тест при місячних немає потреби. Ембріон 2мм ви би й не побачили. ПОМЦ - це порушення оваріально-менструального циклу. Хронічний правобічний аднексит - перенесення в минулому запалення правого яєчника.

федір Ukraine/Kiev 15.11.2016 13:48
-1 0 +1

доброго дня, чи можна приймати дуглимакс при діабеті якщо сильно похудав ,важу менше 60кг при рості164

-1 0 +1

Доброго Дня. Зверніться до свого ендокринолога.

оксана Ukraine/Kiev 15.11.2016 11:22
-1 0 +1

Добрий день,мені 45 років рік тому мені видаляли поліп шийки матки і я зараз часто хожу на огляд до гінеколога .Цей раз пішла , вона сказала що матка чиста все нормально , але я для себе ще сходила на УЗД.Результати:Матка53х40 мм,неоднорідної ехоструктури, по передній стінці субсерозний вузол діаметром 19 мм,чітких рівних контурів без кровотоку,структурно однорідний.Ендометрій 6мм.Порожнина матки вільна,лінійна.Я зараз переживаю,як лікар не побачив того вузла на огляді і що мені зараз робити .Що потрібно буде робити операцію .Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Якщо гінеколог оглядав вас в дзеркалах, то міг побачити тільки шийку матки. При таких розмірах вузла оперативне втручання не обов'язкове. Зробіть повторне УЗД через 3 місяці і спостерігайте чи вузол росте. Після того, як настане менопауза, він розсмокчеться.

Оксана Ukraine/Lviv 14.11.2016 19:47
-1 0 +1

Доброго дня,21 тиждень вагітності,часом буває,2-3 рази на день камяніє живіт на декілька секунд,не болить,не тягне.Що це? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Це може бути ознакою загрози вагітності.

наталя Ukraine/Lviv 14.11.2016 13:25
-1 0 +1

підкажіть як позбавитися волосся на лиці?

-1 0 +1

Доброго Дня. Одним з найефективніших методів видалення волосся назавжди є ELOS-епіляція (поєднання фото та лазерної епіляції). Дана процедура є безболісною, ефективно позбавляє шкіру від волосся і, головне, не залишає слідів. Можете записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Людмила Ukraine/Kiev 14.11.2016 12:55
-1 0 +1

чи можна завагітніть в 43 роки

-1 0 +1

Доброго Дня. Так.

Людмила Ukraine/Kiev 14.11.2016 12:34
-1 0 +1

Чи можно завагітніть в 43? Одна дитина є, їй 16 років.

-1 0 +1

Доброго Дня. Можна.

Антоніна Ukraine/Chervonograd 13.11.2016 16:52
-1 0 +1

добрий день. чи може боліти низ живота під час овуляції?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так

людмила Ukraine/Kiev 12.11.2016 12:50
-1 +1 +1

Доброго дня) у мене досить велика проблема) мені 17 років я вночі прокидаюсь і починаю кричати, тікати кудась можу і штовхнути когось із рідних, я зверталася до лікаря мені сказали пити магне б6 або персен або валерянку, воно не допомагає зовсім, і це вже так 4 роки, хоча я ніколи нічого не боялася перший рас відбулася після 3 дня похорону бабусі але я не думаю що це причина, і в дитинстві десь до рочку були проблеми з головою гнила голова і були висипи потім вилікували, може це повязано з моєю проблемою)

-1 0 +1

Доброго Дня. Скоріш за все, не пов'язано.

Наталія Ukraine/Kiev 10.11.2016 11:55
-1 0 +1

Доброго дня....мені 22. Останні місячні були 22 вересня ....перед початком наступних місячних дуже почав тянути і боліти живіт ...25жовтня зробила тест позитивний звернулася до гінеколога приписали лютеїну дуфастон і фолієву кислоту пропила 15 днів і прийшла на УЗД сказали що вогітність маткова...загроза переривання вагітності....а ще говорили що є гематома біля плідного яйця...дуже переживаю...це надзвичайна бажана вагітнісь.....підкажіть що робити

-1 0 +1

Доброго дня. Зверніться в стаціонар в гінекологічне відділення.

оксана Ukraine/Kiev 10.11.2016 11:26
-1 0 +1

Добрий день, мені 45 років місячні йшли регулярно , в цьому місяці їх чомусь немає і зараз затримка .Зробила тест -негативний ,через 7 днів затримки сходила до гінеколога. При огляді вона сказала що все добре вагітності не бачить. Може лікар точно побачити.УЗД не назначав.

-1 0 +1

Доброго Дня. Не може.

света Ukraine/Kiev 10.11.2016 10:29
-1 +1 +1

Скажіть будь ласка ,чи може лікар при огляді при затримці місячних 7 днів побачити чи вагітність наступила чи ні

-1 0 +1

Доброго Дня. Зможе побачити, якщо здати аналізи або УЗД.

Юля United States 09.11.2016 08:56
-1 0 +1

Добрий день! Моїй донечці зараз 7 місяців. Місяць назад вона захворіла: покашлювала і був насмарк, температура неперевищувала 37,1. Одночасно на голові у неї появились 2 прищика у вигляді твердих горбиків, мені порадили помазати цинковою мазью, що я і зробила. Але вони збільшувались у ширину( в середині прища був тверденький горбик, а навкруги червона трішки підсушена шкіра, волося як росло там так і було нічого не випадало). За тиждень почали з'являтись нові тверді горбики біля тім'ячка і ми звернулись до дерматолога, поставили нам діагноз стафілодермія і приписали антибіотики Ормакс, крем пімафукорт і мірамістин. Але нічого непропало(трішки підсушило і все) Лікувалися ми два тижні, після цього знов почали з'являтися на голові тільки вже не прищі: спочатку робиться шкіра червона ( невеличкі червині плямки), а на другий день має вигляд рани, яка заживає ( суха, негноїться) і навкруги червона шкіра. Я знову мазала мазью Пімафукорт, але за три дні нічого незмінилося, Я намазала зеленкою вроді присохло покищо нічого нез'явлЯлося, але НІЧОГО НЕ ПРОПАЛО. Дівчинка протягом місяця покашлює. Що нам робити? Яка це може хвороба? Які потрібно, можливо, здати аналізи? Чи можуть бути пов'язані кашель і ці прищі? Від чого це могло по'явитися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Зверніться до педіатра та дерматолога.

людмила Ukraine/Kiev 08.11.2016 23:49
-1 0 +1

Доброго вечора) у мене дуже сильне випадіння волосся, і не росте ні трохи хоча я підстригаю кінчики лупи немає) перепробувала і вітаміни фітовал і кропиву і маски різні) це не допомагає, може ви порекомендуєте мені засіб або що робити в такій ситуації) навперед спасибі)

-1 0 +1

Доброго Дня. Можна провести курс мезотерапії волосся. Рекомендуємо звернутися до косметолога-дерматолога або дерматолога-трихолога в МЦ "Оксфорд Медікал", який оцінить ситуацію і вирішить що робити. Телефон: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Анна Ukraine/Kalush 08.11.2016 15:27
-1 0 +1

Через скільки часу можна вагітніти після лікування мікоплазми та прийому антибіотиків

-1 0 +1

Доброго Дня. Через місяць.

Ольга Ukraine/Lviv 07.11.2016 17:08
-1 0 +1

Доброго дня.Скажіть,будь-ласка,рясні слизісті виділення з білими прожилками,запах кефіру.Та збільшення лімфатичних вузлів.У мазеу велика кількість лейкоцитів та кокова флора.Проколола цефтріаксон і свічки клотрімазол,ефекту нуль.Що робити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Зверніться до гінеколога. Можете записатися в МЦ "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

idmaaarissss Ukraine/Kiev 05.11.2016 20:38
-1 0 +1

місячні закінчилися 29.10 ,і почалися знову виділення 05.11. Ніяких інтимних відносин не мала. З чим це може бути зв*язано?

-1 +1 +1

Доброго Дня. Зверніться до гінеколога, він вам дасть точну відповідь. Рекомендуємо записатися на консультацію в "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Анна Ukraine/Kalush 05.11.2016 20:18
-1 0 +1

Якщо була завмерла вагітність,виявлена міклплазма.після лікування була здача на мікоплазму і вона не виявлена.Чере скільки часу можна вагітніти після лікування мікоплазми,та прийому антибіотиків?і чи може бути загроза вагітності якщо планування вагітності буде через один менстоуальний цикл?

-1 0 +1

Доброго Дня. Планувати вагітність можна після того, як пройде півроку від завмерлої вагітності. В ідеалі - через рік.

pavlo.smal Ukraine/Lviv 05.11.2016 13:28
-1 0 +1

Доброго дня! Займався мастурбацією, кінчив, помив свій ...... через 5 год був кілька хвилин не захищений секс з дівчиною, далі ми користувалися презервативом, + не кінчав в неї...чи є може дівчина завагітніти??

-1 0 +1

Доброго Дня. Не може.

Анна Ukraine/Chervonograd 03.11.2016 20:12
-1 0 +1

Добрий вечір, у Вас є лікар гінеколог репрудуктолог?

-1 0 +1

Доброго Дня. Немає.

Андрій Ukraine/Kiev 03.11.2016 13:47
-1 0 +1

Доброго дня! для моєї дитини 2 роки, у неї збільшена вилочкова залоза. До якого лікаря звернутися за консультацією? Дякую!

-1 0 +1

Доброго Дня. Спочатку зверніться до педіатра. А він вже направить вас до ендокринолога.

Володя Belgium 02.11.2016 17:31
-1 0 +1

Доброго дня! чи можна реально екстендером вирівняти ... коли горбатий і чи в довжину його витягнути тобто збільшити реально на 4 ,5 сантиметрів

-1 0 +1

Доброго Дня. Ефект горбатості може спричинити Хвороба Пейроні. Зверніться до уролога.

Олег Belgium 02.11.2016 17:22
-1 0 +1

Які можна купити препарати для сексу який буде тривати до 2 годин, дякую!

-1 0 +1

Доброго Дня. В МЦ "Оксфорд Медікал" допомагають вирішити проблему передчасного сім'явиверження. Можете записатися за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Тетяна Ukraine/Lviv 01.11.2016 04:30
-1 0 +1

Добрий день!Скажіть,чи можливо завагітніти в останній день місячних,коли виділення уже мінімальні?Місячні розпочались 26.10,30.10 був статевий акт,при якому чоловік кінчим в середину.Дякую!

-1 +1 +1

Доброго Дня. Вагітність неможлива.

Оля7 Ukraine/Kiev 31.10.2016 23:36
-1 0 +1

Добрій вечір,я ванітна уже 3-й місяце мене торбує моє горло,йдуть виділиня гнійні що робити ????

-1 +1 +1

Доброго Дня. Зверніться до ЛОРа в "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Світлана Russian Federation/Moscow 31.10.2016 14:42
-1 0 +1

Чи може бути температура 37,6 після курсу антибіотиків ( амоксиклав) ?

-1 0 +1

Доброго Дня. Залежно від інфекції та від довжини курсу.

наталія Ukraine/Kiev 31.10.2016 12:41
-1 0 +1

в мене виявили бичачий ціпяк які ліки найефективніше приймати

-1 0 +1

Доброго Дня. Зверніться до інфекціоніста

Наталія Ukraine/Kiev 30.10.2016 20:53
-1 0 +1

В мене фолекулярна кіста 26.08.2016 були місячні а цього місяця ще нема чи може бути причиною цього займання сексом з чоловіком але не кінчаючи в піхву чи могла я завагітніти

-1 0 +1

Доброго Дня. Місячні можуть бути відсутні через кісту. Але й не виключна вагітність.

-1 +1 +1

чим небезпечна гіпоксія головного мозку,яка тривала 10хвилин,в ході операції на сонній артерії(її тромбоз).

тарас United States 22.10.2016 14:20
-1 +1 +1

Не чую майже ничого носом ,щоробыты и куды звертатысь маю на увази запахы,может треба операция?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам рекомендовано звернутися до ЛОРа. Можете записатися в "Оксфорд Медікал" за телефоном: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Юлія Ukraine/Kiev 22.10.2016 11:59
-1 0 +1

Доброго дня! Чи впливає прийом таблеток"Флуоксетин"(антидепресанти) на ефективність протизаплідних таблеток (Три-регол)? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, не впливає

Оксана Ukraine/Lviv 18.10.2016 22:27
-1 0 +1

До якого тижня вагітності потрібно вживати фолієву кислоту? Чи можна її вживати до 20 тижня або ще далі,чи це без потреби?

-1 0 +1

Доброго Дня. Фолієву кислоту рекомендовано вживати до 12 тижня вагітності (згідно приказу МОЗ України 417). Якщо запитання, яке яке було знизу (Доброго дня,16 тижнів вагітності,чи має бути твердий живіт? Нище пупка нащупала матку(я так думаю) особливо зранку дуже тверда,потім не чути. Недавно зранку половина матки була твердим горбиком,іншої половини не відчувала,що це,черещ 5хвилин пройшло.) від вас відповідаємо: Живіт не повинен бути твердим. Зверніться будь ласка до Вашого гінеколога, який веде вагітність.

Оксана Ukraine/Lviv 18.10.2016 18:32
-1 0 +1

Доброго дня,остання менструація 21 червня,який термін зараз,тижнів? Я рахувала 17тижнів,медсестра сказала 15-16,чому?Вона теж рахувала від останньої менструації.Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. По менструації 18-19 тижнів на сьогоднішній день.

Тіна Ukraine/Melnik 18.10.2016 09:11
-1 +2 +1

Якщо після 2таблєтки постенору не тягне блювати ,це нормально?

-1 0 +1

Доброго Дня. Нормально. Переносимість препарату індивідуальна

Тіна Ukraine/Melnik 18.10.2016 09:07
-1 +1 +1

Як дізнатися чи допомогли таблетки постинор

-1 0 +1

Доброго Дня. Одразу сказати не можна, орієнтуйтеся на менстуальний цикл. Для уточнення або спростування вагітності можете пройти УЗД або зробити тест на вагітність.

Юрій Ukraine/Melnik 17.10.2016 13:42
-1 +1 +1

добрий день, у мене ось така проблема, при статевому акті відбувається дуже швидке виверження сперми, і сам акт триває 5 хвилин, правда буває і довше, але коли я добре випивший. порадьте будь-ласка що робити?

-1 0 +1

Доброго Дня. У вашому випадку рекомендована консультація лікаря уролога. Симптоми описані вами можуть свідчати про передчасне сімявиверження (передчасна еякуляція)

Анна Ukraine/Chervonograd 15.10.2016 23:43
-1 +3 +1

Добрий вечір, підкажіть будь ласка два рази стався мимовільний викидень,це показник щоб хвилюватися? Зараз знову планую вагітність.

-1 0 +1

Доброго Дня. Для того, щоб такого не повторилося ще раз рекомендовано пройти повноцінне обстеження у лікаря гінеколога, здати всі необхідні аналізи. Також рекомендовано, щоб обстеження пройшов ваш чоловік.

Инна Ukraine/Kiev 10.10.2016 00:16
-1 +1 +1

Доброго дня. Після закінчення місячних, пройшло 4 дні. Я зайнялась сексом, і через 3 дні після акту, знову почались місячні. Про що це може свідчити?

-1 0 +1

Можливий гормональний дисбаланс. Потрібне ретельне дообстеження лікаря гінеколога. Чи вживаєте оральні контрацептиви?

Ніка Poland/Krakow 29.09.2016 16:26
-1 +1 +1

Доброго дня! В мене вже як два тижні тече кров з носа, велиці синці на ногах і руках, маленька задишка, запаморочення, болить живіт, болі і кістках. Якою причиною можуть бути ці симптоми?

-1 0 +1

Тільки лікар при огляді та результатах аналізів зможе встановити причину даних симптомів Для початку звернуться до терапевта, який при необхідності направить Вас до вузькоспеціалізованого спеціаліста.

Христина Ukraine/Yalta 27.09.2016 12:47
-1 0 +1

Доброго дня! Народила місяць назад і дуже б хотіла піти на огляд до Олександри Степанівни Бойчук. Як можна з нею зв'язатися?

-1 0 +1

Записатись можна за телефоном: (050) 3 777 299; (097) 4 777 299

Алла Ukraine/Kalush 24.09.2016 21:09
-1 0 +1

Дякую за вiдповiдь. Але справа в тому, що я обстежувалась та здавала аналiзи. Альфа амiлаза - 28, гемоглобiн - 140, цукор - 4,6. УЗД показало, що з печiнкою, пiдшлунковою, жовчним, нирками все добре. Норму бiлка не перевищую. : 1,5 г на кiлограм маси тiла. Лiкар сказав, що якихось явних проблем нема. Що ще може бути прричиною присмаку печiнки в ротi зранку, виключаючи попереднi фактори. Буду вдячна за вiдповiдь.

-1 0 +1

Доброго Дня. Потрібно зробити дообстеження оскільки причиною присмаку в роті є причиною багатьох серйозних захворювань. Рекомендовано зробити УЗД ОЧП, ФГДС шлунка та здати аналізи на глисти, хелікобактер та ін. Обов'язкова консультація гасроентеролога

ірина Ukraine/Lviv 20.09.2016 12:51
-1 0 +1

добрий день яку мазь треба дитині якщо у дитині лишай дитини лущення шкіри на обличчя

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто звернутися до дерматолога, для того, щоб підібрати індивідуальне лікування, яке буде включати не тільки мазі.

Ірина Ukraine/Kiev 19.09.2016 06:21
-1 0 +1

17.09. був статевий акт, порвався презерватив. Протягом 2-х годин випила Ескапел. Попередня менструація почалась 24.08. тривалість циклу 30 днів. Яка імовірність завагітніти?

-1 0 +1

Ймовірність завагітніти є низькою, але пам'ятайте про побічні дії від протизаплідних препаратів.

Алла Ukraine/Kalush 17.09.2016 19:31
-1 0 +1

Скажiть, будь ласка, про що може свiдчити вiдчуття присмаку в ротi печiнки зранку та деколи вiдрижка печiнкою? Вечеряю бiлковим омлетом. Чи може це бути одною з причин? Якщо так, то що краще з'iсти на вечiр? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Необхідно здати аналіз крові на печінкові проби (там є альфа амілаза - робота підшлунковоі), цукор і гемоглобін, зробити УЗД оргінав черевної порожнини. Поки що пити кефір на ніч і поменьше білку ! Нирки страждають! Якщо не обстежуватись, просто зменшити споживання білковоі іжі.

юлія Ukraine/Lviv 17.09.2016 00:46
-1 0 +1

чи можна завагітніти при кисті фондикулярній

-1 0 +1

Краще не ризикувати, необхідно пролікувати її і тоді планувати вагітність

Віка Ukraine/Chervonograd 13.09.2016 21:30
-1 0 +1

Добрий вечір, яка Ваша думка, чи варто купляти тест для визначення.овуляції?

-1 0 +1

Якщо Ви плануєте вагітність і хочете знати день овуляції, щоб завагітніти то варто.

Таня United States/Chicago 13.09.2016 10:47
-1 0 +1

Доброго дня!Приблизно раз у рік в мого чоловіка перекошується тулуб в праву сторону,тобто праве плече нижче,болить.Зазвичай через невелике навантаження!Проходить за кілька днів!Не знаємо,що це може бути

-1 0 +1

Вам потрібно звернутись до вертебролога та зробити рентгенографію грудного відділу хребта.

Ксенія Ukraine/Kiev 12.09.2016 21:30
-1 0 +1

Скажіть будь ласка в мене БТ 37 а до початка М 8-9 днів чи можлива вагітність

-1 0 +1

Можливо, якщо дотримуватись правильних умов вимірювання БТ (зранку з 6,00 до 7,00 год.не встаючи з ліжка)

олег Ukraine/Nikopol 10.09.2016 18:10
-1 0 +1

Загальний білірубін 15.1,прямий білірубін 5.8,непрямий білірубін 9.3 .чи погані показники аналізу.

-1 0 +1

Норма загального білірубіну до 25,5мкмоль/л, прямого білірубіну до 8,55мкм. Непрямий білірубін складає 75% від норми загального білірубіну, тобто до 15,4мкм/л. Ваші показники можна вважати нормою. Але багато залежить від лабораторії (норми деколи різняться).

-1 0 +1

Доброго дня у мене проблеми з волоссям воно надмірно випадає. пила різні вітаміни і дорогі засоби купляла і все марно..підскажіть будь ласка.

-1 0 +1

В першу чергу потрібен огляд і консультація дерматолога, який призначить відповідні обстеження згідно яких випише Вам лікування. Просимо також на прийом до лікаря взяти результати попередніх обстежень (якщо такі є) щоб подивитись як розвивається хвороба і виключити повторення препаратів у подальшому лікуванні.

Іван Ukraine/Yalta 09.09.2016 15:04
-1 +1 +1

Добрий день скажіть будь-ласка в мене серце болить кожний день але біль перестає але всьо равно продовжує боліти так кожний день в мене це вже десь 3 місяць як почалось боліти .. до кого звернутися ?? І що це може бути і чи варто іти до лікаря???

-1 0 +1

Lо лікаря звернутись варто, тим більше якщо це вже триває так довго.не має значення чи до терапевта чи до кардіолога. Лікар повинен знати який за тривалістю біль і коли він виникає? Необхідно зробити кардіограму та ехокардіоскопію. Можливо буде треба провести моніторинг добової роботи серця (хол тер ЕКГ) та проконсультуватись з невропатологом, якщо не буде патологій з боку серця. Важлово чи є у Вас шкідливі звички.

Надія Ukraine/Kiev 08.09.2016 09:37
-1 0 +1

Доброго дня! У моєї дитини дуже часто нежить, ми зверталися в дитячу поліклініку неодноразово, кажуть, що у нього все нормально. Проте практично 70% днів у році він із соплями. Підкажіть як можна записатися до спеціаліста в вашу клініку і яка вартість прийому?

-1 0 +1

Dашій дитині потрібен огляд і консультація лікаря отоларинголога, щоб вияснити причину проблеми (нежить може бути як від застуди так і від алергії) і призначити лікування. Вартість прийому лікаря 195 грн. Наша адреса: м.Івано-Франківськ вул.Василіянок 1/4пов. тел..(050)3-777-299, (097)4-777-299, (034)2-777-299

Богдан Ukraine/Kiev 04.09.2016 21:03
-1 0 +1

Підскажіть як помогти дитині 2 місяця впала в кому, лікарі говорять що не знають чим помогти і кажуть що шанси вижити 5% і з них що буде інвалідом? Що робити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Найкращою порадою для даного запитання є: дотримання всіх рекомендацій лікуючого лікаря.

Валентина Ukraine/Chervonograd 02.09.2016 17:55
-1 0 +1

Добрий день, який висновок можна зробити з аналізу прогестерон, і чи варто його здавати7

-1 0 +1

Доброго Дня. Прогестерон — гормон, що продукується як у жіночому, так і у чоловічому організмі. Цей гормон у жінок виро...ють яєчники, у чоловіків — яєчка. У жінок даний гормон необхідний для підтримки менструального циклу, а також він дуже важливий для вагітності. Особливо підвищується його рівень під час вагітності. Крім вищесказаного, даний гормон необхідний для того, щоб стимулювати вироблення ендометрієм особливого протеїну, який повинен підготувати матку до виношування плоду. Для жінок, які не вагітні, низький рівень прогестерону означає наявність наступних проблем: порушення циклу, відсутність овуляції, можливі запальні процеси та ін. Варто здавати коли ви плануєте вагітність або є порушення менстуального циклу.

Марина Ukraine/Ivanofrankovsk 02.09.2016 08:44
-1 0 +1

Яким чином у вас в клiнiцi видаляют купероз?

-1 0 +1

Доброго Дня. Є кілька методів, один із яких лазерний (технологією ELOS). деталі можете почитати в нас на сайті: http://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua/viddilennya/kosmetologiya/vidalennya-sudinnih-zirochok/

Окана Ukraine/Berezhany 31.08.2016 20:01
-1 0 +1

Доброго вечора!1 місяць назад в мене стався викидень на 6 тижні...скажіть будь-ласка, які аналізи потрібно здати

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам необхідне повне гінекологічне обстеження, огляд, збір анамнезу, здати аналізи на TORCH інфекції. Лікар гінеколог Деба В.Т.

Люда Ukraine/Kiev 26.08.2016 19:29
-1 0 +1

Добрий день вагітна 39тижнів мало хожу в туалет по маленькому.були кровяні виділеня і вже нема яка причина.

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто звернутися в пологовий будинок або до лікаря акушера-гінеколога, який веде у Вас вагітність. Вірогідність того, що відійшла слизова пробка, тому кров'янисті виділення або причина зовсім в іншому. Потрібно, щоб гінеколог Вас оглянув і тоді зможе дати кінцеві висновки. Лікар гінеколог Деба В.Т.

Настч Ukraine/Yalta 22.08.2016 15:58
-1 0 +1

Добрий день.Після родів місячні відновилися через 2 місяці.Була на огляді у лікаря,сказали що все добре.Цього місяця місячних ще немає,затримка 3 дні.Дитину годую груддю.Вагітність виключаю,бо охоронялись,при СА! Скажіть будь ласка,що може бути причиною затримки?

-1 0 +1

Доброго Дня. Збій може бути пов'язаний з активним використанням жінками гормональних препаратів для контрацепції, медикаментозними пологами, у яких теж використовуються гормони, зниження імунітету і багатьма іншими факторами. У будь-якому випадку продовжуйте вигодовувати дитину своїм молоком і не забувайте відвідувати гінеколога кожні два місяці хоча б до півроку.

Люба Ukraine/Kiev 21.08.2016 02:00
-1 0 +1

Добрий вечір. Не виходить зайнятися сексом(перший раз). Таке враження що ... не лізе в піхву. Пробували з хлопцем пару раз і не виходить щось

-1 0 +1

Доброго Дня. В такому випадку Вам потрібна консультація сексопатолога або гінеколога. Ціна консультації 100 грн. Лікар гінеколог, Деба В.Т.

-1 0 +1

Доброго дня. Моєму синочку 2 місяці. Ми робили нейросонографію і вона покзала, що у нас незначне асиметричне розширення лівого бокового шлуночка. На скільки це серйозно? Це лікується і чи потрібно це лікувати зараз і як? Які наслідки? Це спадкове?

-1 0 +1

Доброго Дня. Незначна асиметрія шлуночків може вважатися нормою. Проте розширення може свідчити про гідроцефалію. Потрібно обов"язково звернутись на консультацію до дитячого невролога (для оцінки неврологічного статусу), і, відповідно, після огляду вирішиться питання потреби в лікуванні. Є багато причин розвитку гідроцефалії, найосновніша - ускладнений перебіг вагітності або пологів.

Оксана Ukraine/Kiev 20.08.2016 14:29
-1 0 +1

Доброго дня. Моєму синочку 2 місяці. Ми робили нейросонографію і вона покзала, що у нас незначне асиметричне розширення лівого бокового шлуночка. На скільки це серйозно? Це лікується і чи потрібно це лікувати зараз і як? Які наслідки?

-1 0 +1

відповіли

Наталя Ukraine/Ivanofrankovsk 17.08.2016 00:28
-1 0 +1

Доброй вечір! Скажіть, будь ласка, яка вартість аналізу сечі та загального аналізу крові? І яка вартість консультації терапевта (щоб подивився на аналізі і пояснив результати).

-1 0 +1

Доброго Дня. Аналіз крові - 55 грн. (+20 грн за забір крові), Аналіз сечі - 30 грн. Консультація терапевта + схема лікування 195 грн.

Олексій Ukraine/Balakliya 16.08.2016 23:29
-1 0 +1

Доброго дня. Мені 40, зріст 176 см вага 96 кг, через дефект мєніска невзмозі займатись кардіотренуванням для зменшення ваги. Вдався до метформіну приймаю по 750 мг 3 рази на день, 20 діб. Запитання: як довго можно приймати метформін в моєму випадку? Який вплив метформін чинить на підшлункову залозу? Як працює ендогенний інсулін при вживанні метформіну здоровою людиною

-1 0 +1

Доброго Дня. Безконтрольний прийом цукрознижуючих препаратів може бути небезпечним для здоров'я. Також Вам потрібно проконсультуватися у ендокринолога.

Яна Ukraine/Kiev 16.08.2016 19:11
-1 0 +1

Доброго дня. Яка ціна видалення внутрішніх вузлів у вашій клініці? Читала що є різні способи видалення, але цікавить ціна.

-1 0 +1

Доброго Дня. У кожного методу та при різній стадії ціна різна. На консультації лікар все детально розповість Вам.

Саша Ukraine/Lviv 11.08.2016 18:36
-1 0 +1

В мене була затримка 8 днів , тошнило , постійно щось соленого хотілось, робила тест негативний , через 8 днів настали

-1 0 +1

Доброго Дня. Найімовірніше затримка менстуації була через порушення гормонального фону, ЗПСШ. Рекомендовано звернутися до лікаря. Лікар гінеколог, Деба В.Т.

Саша Ukraine/Lviv 11.08.2016 18:13
-1 +1 +1

Чи можна завагітніти , при щитовидці

-1 0 +1

Доброго Дня. Уточніть будь ласка, які саме порушення з боку щитовидної залози і ми постараємося Вам допомогти. Лікар гінеколог, Деба В.Т.

Наталія Ukraine/Kiev 10.08.2016 15:49
-1 0 +1

Доброго дня!на кольпоскопії поставили діагноз гіпоплазія 1 ступеня,я дуже переживаю бо начиталася в інтернеті про це,але в мене довжина 4.3 см це більш підходить під 2 ступінь чи є якісь шанси?

-1 0 +1

Доброго Дня. Кольпоскопія - це огляд шийки матки, піхви; для постановки остаточного діагнозу потрібно додаткові обстеження. Лікар гінеколог, Деба В.Т.

Ольга Ukraine/Kiev 10.08.2016 08:25
-1 0 +1

Доброго дня.Я приймала Постинор, півтора місяця тому.Після Постинору було виділення, як і вказується в інструкції.Після цього місячні були вчасно.А ось вже в цьому місяці в мене затримка, вже 8 день.Живіт болить, спину ломить, настрій міняється, і так вже з того дня коли малися початися місячні. Підскажіть будь ласка що це?? Чи це просто затримка, чи що???

-1 0 +1

Доброго Дня. Це може бути порушення менструального циклу у зв'язку із вживанням Постинору або вагітність. Лікар гінеколог, Деба В.Т.

-1 0 +1

Наталя 07.08.2016 20:32 Доброго дня! Якщо є ТОРЧ інфекції чи можна завагітніти? В мене полікістоз яйників.. чи можу я завагітніти? які шанаси? скільки часу потрібно для лікування, щщоб настала бажана вагітність? Відповідь для п. Наталії: Доброго Дня. Найбільш небезпечним для плоду є первинне інфікування матері TORCH-інфекціями під час вагітності, особливо на ранніх її термінах. Обстеження на наявність TORCH-інфекцій бажано проводити ще до настання вагітності, при її плануванні. Якщо мама інфікована TORCH-інфекціями, то у малятка можуть формуватися вади розвитку та ін. Рекомендовано провести лікування і після 2-х місяців пробувати завагітніти. Дана ситуація описана, якщо у Вас із яйниками все гаразд. А якщо є TORCH-інфекції і плюс полікістоз яйників - шанси вагітності є, але дуже низькі. На лікування полікістозу потрібно більше часу, ніж при інфекціях, але воно необхідне. Термін лікування у кожної жінки є індивідуальним.

Надія Ukraine/Kiev 06.08.2016 11:08
-1 0 +1

Добрий день, мій менструального циклу складає 32 дні, підкажіть будь ласка в який день овуляція,дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Цикл завжди треба ділити на 2, тобто якщо ваш менструальний цикл 32 дні, початок овуляції орієнтовано на 16-й день. Якщо хочете завагітніти потрібно жити статевим незахищеним життям з 10 по 18 день і рекомендовано через день, щоб сперма встигала відновлюватися. На 16-й день обов'язково потрібно жити статевим житям, дальше собі вираховуєте, 15 - ні, 14 - так, 13 - ні, 12 - так, 11 - ні, 10 - так, і так рахуєте після 16-го числа (17 - ні, 18 - так)

Леся Ukraine/Burshtyn 04.08.2016 19:24
-1 0 +1

Доброго дня. Порадьте будь ласка лікаря Хорошого і кваліфікованого, у мене був викидиш на 16 тиждні . Зараз плануємо вагітність знову. До кого звернутися за порадою, обстеженням і консультацією. Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Залиште будь ласка свої контакти в нас на сайті, із поміткою: "порадьте будь ласка лікаря хорошого і кваліфікованого лікаря, у мене був викидень на 16 тижні вагітності. Зараз плануємо вагітність знову", ми вам зателефонуємо і постараємось допомогти.

Анна Poland 02.08.2016 23:27
-1 +1 +1

доброго вечора у мене виявлено впл 31 типу,до якого лікаря звернутись моєму хлопцю до уролога чи дерматолога?

-1 0 +1

Доброго Дня. Спочатку до дерматовенерлога

одотя Ukraine/Perechin 02.08.2016 23:23
-1 0 +1

добрий вечир можу я узнати сергий пархоменко до вас потрапив

-1 0 +1

Доброго Дня. Вся інформація щодо наших пацієнтів є конфіденційною.

ріта Ukraine/Kiev 29.07.2016 19:18
-1 0 +1

якими ліками лікувати нехватку жіночого гормону.і відновити менструальний цикл.завчасно дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Такими питаннями займається лікар гінеколог, ендокринолог; скоріш за все підбір індивідуальної гормональної терапії та ін.

ріта Ukraine/Kiev 29.07.2016 19:11
-1 +1 +1

за ніч утворилось ущільненя у груді і температура 37

-1 0 +1

Спочатку потрібно УЗД молочних залоз, після - прийом мамолога

ІринаКобрина Ukraine/Kiev 29.07.2016 00:23
-1 0 +1

Доброї ночі, я порізала ступню, рана не велика і не глибока але сильно йшла кров, вже пройшло декілька годин але вона досі трошки біжить. Є можливість що порізала вену. Що робити в такому випадку?

-1 0 +1

Доброго Дня. Необхідно звернутися до хірурга.

анонім Ukraine/Kiev 29.07.2016 00:12
-1 -1 +1

добрий вечір. я ж 22 р.одружена. є прблема : нехочу сексу. що робити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Така проблема є поширеною в даний час, але мало хто про неї говорить. Про дану проблему є детально описано на нашому сайті: http://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua/media-center/publikacii/lechenie_frigidnosti_u_zhenschin/ Це називається жіноча фригідність.

Катя Ukraine/Ivanofrankovsk 28.07.2016 09:38
-1 0 +1

доброго дня! підкажіть будь ласка у мене ніготь мізинця на руці майже відірвався...ужасна біль........ Куди мені звернутися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Потрібно звернутися до хірурга.

Вікторія Ukraine/Mostyska 23.07.2016 11:30
-1 0 +1

Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи завдає шкоду організму та статевим органам інтимна гель-сказка якщо нею часто користуватись?

-1 0 +1

Доброго Дня. В залежності від складу смазки, тому перед тим як вибрати інтимний гель, слід вивчити його склад. Особливу зверніть, чи містить вибрана вами інтимний гель такий компонент, як парабени. Саме він найчастіше стає причиною алергії. Існує така теорія, що лубриканти негативно впливають на сперму і значно знижують вірогідність зачаття, але при цьому не виключають його.

Вікторія United States/Pasadena 22.07.2016 16:15
-1 0 +1

Доброго дня,підскажіть будьласка як мені позбутися назавжди від зайвого волосся,у мене не регулярні місячні,і напевно це через це,у мене волосся і на лиці,підборідок,груди плечі,взагалі всюди і темне,так як я брию,чи це від таблеток що пила років 10 назад,я і набрала вагу різко яку тепер неможу скинути,а ще я вже як 2,5 роки замужем,а дітей нема так хочеться,і аналізи здавала на загальний тестостерон,він був великий але я прийняла дексаметазон лікар казав все гаразд,в чому може бути причина що я не можу завагітніти?Допоможіть будьласка.Щиро вдячна буду якщо напишите відповідь на електронну адресу ship-1992@mail.ru

-1 0 +1

Доброго Дня. Найперше Вам необхідно врегулювати гормональний фон, здати аналізи не тільки на тестерон, але і інші гормони. В даному питанні Вам допоможе лікар гінеколог, ендокринолог.

Оксана Ukraine/Lviv 21.07.2016 20:12
-1 0 +1

Доброго дня,тест на вагітність позитивний,а базова температера 36.9 ,це погано чи ні?

-1 0 +1

відповіли

Надія Ukraine/Kiev 21.07.2016 18:59
-1 0 +1

Дорий день, скільки коштує розгорнутий аналіз крові та аналіз на пргестерон?

-1 0 +1

90 грн.

-1 +1 +1

Питання такого роду, був в перукарні і при стрижці машинкою микнули комок волося з корінцями і тепер заді волося невідростає і проблема полягає в тому що бачу що навколо того місця волося саме чи випадає нерозумію ну збільшилось лисе місце і от що це може бути і до кого звертатись ?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто звернутися до трихолога, або дерматолога

Оксана Ukraine/Lviv 20.07.2016 17:35
-1 0 +1

Доброго дня,тест позитивний,а БТ 36.9,це погано?

-1 0 +1

Ні. В базальна температура в нормі і завжди на один градус вища. Все ок

Валєра Ukraine/Kiev 19.07.2016 19:08
-1 0 +1

Добрийдень, у Вас є імунолог?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні.

Оксана Ukraine/Lviv 19.07.2016 19:01
-1 0 +1

Доброго дня,в мене затримка 3 дні,базова температура 36.9 .Чи може бути вагітність? Дякую)

Дмитро Ukraine/Kiev 18.07.2016 14:08
-1 +1 +1

Чи є можливість спростування чи підтвердження аналізу на аутоімунний гепатит?Яка вартість?Чи є можливість консультацій та лікування у Вашій клініці?Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, у нас можна пройти діагностику даного захворювання, та пройти консультацію у лікаря гастроентеролога. Первинна консультація, огляд лікаря 195 грн.

Христина Ukraine/Ivanofrankovsk 17.07.2016 13:39
-1 0 +1

Доброго дня. Останніми днями на руках і ногах почали утворюватися синці. Просто без ударів, різних розмірів... яка може бути причина і до кого звертатися на консультацію?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто звернутися до гематолога

ЮЛИЯ Ukraine/Odessa 17.07.2016 00:26
-1 0 +1

добрий вечир .рик назад я зробила мед аборт и через три мисяци писля аборту вмени почало випадати волося вже пройшло 11 мисяцив писля аборту а волося ще випадае пидкажить що робити

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто пройти ультразвукову діагностику щитовидної залози, консультацію іммунолога, вітамінотерапію.

ЮЛИЯ Ukraine/Odessa 17.07.2016 00:20
-1 +1 +1

ДОБРИЙ ВЕЧИР У МЕНИ ТАКЕ ПИТАНЯ Я ЗРОБИЛА РИК НАЗАД МЕД АБОРТ ЧЕРЕЗ ТРИ МИСЯЦИ В МЕНИ ПЧАЛО ВИПАДАТИ ВОЛОСЯ УЖЕ 11 МИСЯЦИВ ПИСЛЯ АБОРТУ А ВОЛОСЯ ЩЕ ВИПАДАЕ ЩО РОБИТИ

-1 0 +1

Відповіли.

Оля Маринич Ukraine/Kiev 16.07.2016 15:09
-1 0 +1

Доброго дня. Мені 20 років. Одружена, дітей немає. У мене такі проблеми...зовсім немає місячних, звернулась до гінеколога, він призначив ліки, які повинні їх визивати. Протягом двох наступних місяців все-таки з*явились критичні дні, але далі....протягом пів року ...нічого. Лікар сказав, що у мене яйники вкриті якоюсь "корочкой". Що це може означати? Що робити? До кого краще звернутись?

-1 0 +1

за описом це схоже на діагноз - полікістоз яйників. Вам варто звернутися до гінеколога-ендокринолога, обстежитися на гормони, врегулювати ваш менструальний цикл.

Петро Ukraine/Lviv 15.07.2016 16:25
-1 0 +1

Доброго дня.. Відомо що при першому статевому контакті дівчина отримає геги від чоловіка в спадок при розриві пліви.... Якщо під час контакту невинність не була втрачена,... то чи успадкувала партнерка генетику партнера, якщо це відбувалось в різинці?

-1 0 +1

Генетика може передаватися через клітини, виділення, слиз. З презервативом цього відбутися не може.

Іра Ukraine/Lviv 15.07.2016 10:49
-1 0 +1

Добрий день!Скажіть будь ласка,чи можливо завагітніти у останній день менструації (3день)

-1 0 +1

Доброго Дня. Шанси завагітніти у останні дні менстуації дуже низькі, але можливі.

Марян Ukraine/Kiev 15.07.2016 06:43
-1 0 +1

Доброго ранку... Чи нормальне таке явище, коли у дівчини був статевий акт (5 раз зі захистом) і вона досі дівчина, крові небуло і при цьому було болі кожен раз...??? І ще одне чи передались гени хлопців дівчині.. Якщо вона досі незаймана....??? Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Будова і структура дівочої пліви у кожної дівчини індивідуальна (розміри, вид, форма, товщина, постачання кровоносними судинами і нервами), тому переносимість порушення її цілісності — розриву при першому статевому контакті — у всіх різна, тому розрив міг і не відбутися.

Катерина Ukraine/Lviv 14.07.2016 10:24
-1 0 +1

Добрий день! Підскажіть, будь ласка з яким інтервалом можна давати антибіотики дитині віком чотири роки?

-1 0 +1

Доброго Дня. В залежності який це саме антибіотик, яка доза. Це має призначати лікар педіатр.

Жанна Ukraine/Kiev 13.07.2016 23:12
-1 0 +1

Дякую гарно за відповідь!!!

-1 0 +1

Раді Вам допомогти

Оксана Ukraine/Lviv 13.07.2016 13:58
-1 +1 +1

Доброго дня,допоможіть визначити коли ж відбулася овуляція,якщо БТ така : 1день)36.6 2)36.4 3)36.8 4)36.5 5) 36.6 6) 36.7 7)36.4 8)36.4 9)36.4 10)36.5 11)36.4 12)36.4 13)36.5 14)35.6 15)36.8 16) 36.7 17)36.9 18)36.8 19)36.8 20)37.0 21)37.0 22)36.8 23)36.7 Чому на 22 день БТзнизилась? Дякую)))

-1 0 +1

Доброго Дня. Для правильної інтерпретації даної БТ потрібно знати ваш менстуальний цикл (к-ть днів), а краще за останні 3-6 місяців.

Жанна Ukraine/Kiev 11.07.2016 23:46
-1 +2 +1

Доброго дня.Місяць назад я народжувала було кесарево на 35 тижні вагітності було відшарування плаценти дитинка померла.Підкажіть можна пробувати завагітніти через півроку як вагітність вплине на матку можна виносити дитинку?

-1 0 +1

Доброго Дня. Рекомендовано не вагітніти не менше ніж через рік!!! Для того, щоб організм повністю відновився, щоб зажив рубець після операції та ін. Для того, щоб таке не повторилося - старайтеся ліквідувати всі можливі ризики та не забувайте про наступні профілактичні заходи: дбайливе ставлення до себе, уникнення травм, повноцінне харчування, систематично проходити УЗД, що дозволяє вчасно виявити гематому відшарування, своєчасна діагностика і лікування всіх патологічних процесів у репродуктивних органах, контроль і коригування тиску та ін. Ризики виносити дитинку звичайно є, але при дотриманні всіх рекомендацій лікаря та уважному ставленні до себе, ризики ускладнень зводяться до мінімуму. Будьте здорові та бережіть себе! Вінтонів Ольга Андріївна, лікар гінеколог

руслана Ukraine/Kiev 11.07.2016 14:50
-1 0 +1

а у вас лікують трофіческі язви

-1 0 +1

Доброго Дня. На первинній консультації, лікар оглядає вашу виразку, проводить діагностику, і тоді вже в залежності від багатьох чинників пропонує вирішення проблеми. Лікують у нас дану проблему в залежності від виду виразки.

Олександр Берч Ukraine/Kiev 11.07.2016 10:39
-1 0 +1

У 2006 році мені зробили операцію аорто-стегнове біфуркаційне алопротезування з встановленням протезу UNI-GRAFT 18x9 мм 40 см. Який термін дії такого протезу?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вичерпну відповідь на Ваше питання зможе дати тільки хірург, який Вас оперував.

Марина Ukraine/Kiev 10.07.2016 13:40
-1 0 +1

Добрий день, чи може запалення яйника провокувати мимовільні викидні?

-1 0 +1

Доброго Дня. Всі захворювання, що супроводжуються запальними процесами та підвищенням температури тіла вище 38 С, можуть призвести до викидня. Деба Вікторія Тарасівна, лікар гінеколог

Інна Ukraine/Kiev 09.07.2016 20:54
-1 0 +1

добрий вечір.моїй дитині 7 тижнів..з 4 тижня почала догодовувати сумішшю..останній тиждень він починає тягнути груди і починае кричати.чому???яка може бути причина??вночі груди бере.зціжене їсть.

-1 0 +1

Доброго Дня. Найімовірніша причина - дитині не вистачає вашого грудного молока. Тому до грудного вигодовування додавайте суміш. Деба Вікторія Тарасівна, лікар гінеколог

Мар'яна Ukraine/Lviv 08.07.2016 23:54
-1 +1 +1

Добрий вечір, я зараз на 21 тижні вагітності і у мене після статевого акту з'явилася кров, болі відсутні. Підкажіть що робити і чому так могло статися? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Причин може бути багато. Вам варто звернутися на консультацію до Вашого акушера-гінеколога, який спостерігає Вашу вагітність. Деба Вікторія Тарасівна, лікар гінеколог

Валєра Ukraine/Kiev 08.07.2016 21:37
-1 0 +1

Добрий вечір, скільки буде коштувати призначення протизаплідних таблеток?

-1 0 +1

Доброго Дня. Для призначення протизаплідних таблеток необхідна консультація гінеколога, для правильного підбору препаратів. Консультація гінеколога коштує 150 грн. Деба Вікторія Тарасівна, лікар гінеколог

Таня Ukraine/Lviv 07.07.2016 23:40
-1 0 +1

Доброго вечора! У мене після родів,перші місячні розпочались 28.05 (6 міс від родів).В червні і по цей час місячних немає.Зробила 2 тести з періодичністю в тиждень часу,які показали,що вагітності немає.Знаю,що після пологів місячні можуть бути не регулярними,але у мене бувають запаморочення,тошнота інколи поколювання нижче пупка.З чим це може бути зв"язано і що мені слід робити?Дякую!

-1 0 +1

Доброго Дня. Для виключення вагітності варто здати кров на хоріонічний гонадотропін. Також варто пройти гінекологічний огляд.

Галичина Poland/Warsaw 06.07.2016 19:32
-1 +1 +1

Доброго дня. Чому під час стосунку потенція слабенька, а під час перегляду фільмів для 18+ потенція як належить? Чи це звязано з здоровям і чи можна направити так щоб було навпаки? Бувайте здорові

-1 0 +1

Доброго дня. Скоріш за все це проблеми зі здоров'ям.

Дмитро Poland/Warsaw 06.07.2016 19:26
-1 +1 +1

Доброго здоровя. Уролог назначив лікування на 4 місяця капсули RANLOSIN, а вже по першому тижні лікування серйозна небажана зміна, під час стосунку все добре, але немає виділення сперми. Як бути? принімати ліки, чи може після прийому ліків все повернутись до натурального процесу? і взагалі чому немає сперми? Дякую за відповідь.

-1 0 +1

Доброго Дня. Даний препарат має побічну дію, яка називається ретроградна еякуляція (стан, при якому сім'явиверження відбувається в порожнину сечового міхура, а не в уретру). Вам необхідна консультація уролога.

Дмитро Poland/Warsaw 05.07.2016 23:47
-1 +1 +1

Добрий вечір Уролог приписав ліки RANLOSIN і після 3-4 днях під час стосунку пропало виділення сперми все відбувається натурально але без сперми Незнаю чи відмовитися від цих капсул чи принімати їх ще 2 місяця як приписав уролог бо незнаю як після закінчення прийому ліків буде як було чи залишиться як тепер

Уляна Ukraine/Kiev 04.07.2016 17:02
-1 0 +1

Добрий день, скажіть будь ласка у Вас є методи перевірки прохідності маткових труб, які саме?

-1 0 +1

Добрий день. Поки що не має

Марта Ukraine/Kiev 01.07.2016 14:27
-1 0 +1

доброго дня! на даний момент маю 10 місячну дитину. 05.05 розпочалися місячні, які тривали 3 дні ( взагалі це були 2 місячні після пологів) 20 і 24 червня був секс із використанням таблеток фарматекс. цикл досі не настав і 2 тести показали однаковий результат вагітна, але 2 смужечка бліда. Дитина на активному ГВ і прикорм почала їсти хоч трошки тільки 2 останні тижні.І ще в гінеколога була 1.06 сказала що потрібно лікувати ерозію, яка виниала після пологів в наслідок самовіль ого загоювання матки, тако ж робили кольпоскопію. яка вірогідність вагітності? дякую!!!

-1 0 +1

Доброго Дня. Для уточнення вагітності вам варто здати аналіз крові на хоріонічний гонадотропін, який остаточно визначить чи є вагітність, чи не має. Щодо питання про ерозію, варто пройти кольпоскопію для уточнення діагнозу.

Марія Ukraine/Lviv 30.06.2016 09:30
-1 +2 +1

Доброго дня. Я планую зачаття дитинки. Лікувалася від цеститу, але мене цікавиь таке питання: Скільки має пройти часу після вживання лікарсв, щоб почати процес запліднення?

-1 0 +1

Доброго Дня. Місяць часу достатньо

Марія Ukraine/Kiev 27.06.2016 13:37
-1 0 +1

еліксир гармонія-1місяць по 7 крапель 3 рази на день,еліксир женская красота-1місяць 7 крапель 3 рази на день,вуменфитам-2 місяці по 1табл. 3 рази на день,бетулін-1 місяць по 7кр. 3 рази на день,екстракт каштана-1міс.7 кр. 3 р.в день,екстракт клевера-2міс. по 7 крапель 3 р.в день, витасофт лікопен-2міс. 1 кап. 2 р.на день, ці всі ліки разом приймати.

-1 0 +1

Доброго Дня. Ці всі препарати для нормалізації гормонів. І вони всі однакової дії. ???А от чи варто їх всіх приймати одночасно. Варто прописати іншу терапію

павло Ukraine/Lviv 26.06.2016 22:11
-1 0 +1

Доброго вечора. Скiльки коштуэ операцiя по видаленню гемороя

-1 0 +1

Доброго Дня. Консультація + огляд + відеоаноскопія + винесення діагнозу = 195 гр. На первинному прийомі лікар, відповідно до стадії та виду геморою, запропонує різні методи лікування.

Марія Ukraine/Kiev 24.06.2016 18:57
-1 0 +1

Доброго дня, в мене таке питання, мені призначили такі препарати вуменфитам,бетулин,екстракт клевера,каштана.Яка Ваша думка щодо цих препаратів, чи можуть бути побічні дії, наперед дякую.

-1 0 +1

Скажіть будь ласка, це прописали Вам пити разом? Розпишіть будь ласка, як саме ви це приймаєте (графік)?

Ілонна Ukraine/Ternopil 23.06.2016 01:35
-1 0 +1

Доброї ночі . Підкажіть будь-ласка при дослідженні на узд мені сказали що в мене дуже хороших зараз фулікул щоб завагітніти, через півтора тиждня я прийшла ще раз на узд щоб перевірити чи все в нормі лікар узд сказав що фулікул в мене не тріснув досі і порадив почекати до настання менструації і підійти після неї ще раз на узд. Чи могла відбутись вагітність коли фулікул не тріснув ще?

-1 0 +1

Ні, тому що не відбулася овуляція. Яйцеклітина залишилася в фолікулі. Після місячних варто подивитись на УЗД ,щоб переконатись чи з фолікула не утворилась киста! З наступного циклу можна продовжувати фолікулометрію. Лікар може підкоригувати другу фазу циклу щоб фолікул не переростав. Бажаю в найближчому часі завагітніти. Бойчук Олександра Степанівна, лікар акушер-гінеколог, УЗД

Леся Ukraine/Kiev 21.06.2016 23:52
-1 0 +1

Доброго вечора. У мене таке питання:я вагитна 19 нед. ликар призначив Лоспирин1 раз в день, магний в6 -3рази по 1 таб.,кальций глюконат -3 рази по2 таб. Це не занадто? Хоча на узи все добре. Я незнаю що й думати. Ще й пояснення :так треба всим вагитним... Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Дане питання ви повинні обговорювати із своїм лікуючим лікарем. Лікар зобов'язаний пояснити вам з якою метою призначено лікування, що саме він лікує призначеними ліками та пояснити вам який у вас діагноз (крім "вагітна"). Ви маєте повне право ще раз прийти до лікаря і вимагати у нього пояснення лікування!

Василь Ukraine/Ternopil 17.06.2016 14:48
-1 0 +1

Скажіть, якщо після лігування через 4-5 год. відвідавши туалет на папері була замічена кров. Чим це може бути повязано? чи могло відбутися відторгення вузла за цей час?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, могло відбутися відторгнення вузла.

Наталія Ukraine/Sumy 16.06.2016 19:20
-1 0 +1

Доброго дня! Така ситуація. Був незахищений секс 12.06. за кілька днів до початку місячних (мали початись 14.06.). Це ніяк не планувалося і щоб уникнути будь-яких проблем - протягом 72 годин прийняла Постинор. Раніше його ніколи не використовувала. Але справа в тому, що місячних так і немає. Сьогодні - 16.06. - місячних немає. Чи може бути, що Постинор не подіяв? Попередній секс був 24.05. З контрацептивом. Якщо (?!) запліднення відбулось попереднього разу, то якою може бути дія Постинору? Як взагалі реагувати?

-1 +1 +1

Доброго Дня. Якщо незахищений статевий акт був 12.06 (а менструація повинна була початись 14.06) це означає, що у Вас друга фаза менструального циклу, в яку завагітніти практично неможливо + до того ви випили Постинор на протязі 72 годин, що теж запобігає вагітності. Після "невідкладної контрацепції" (Постинор), не одразу виникають кров'янисті виділення, вони можуть початися декілька днів пізніше. Не хвилюйтесь. (гінеколог Деба Вікторія Тарасівна)

Іра Ukraine/Kiev 14.06.2016 14:04
-1 0 +1

Доброго дня,скажіть будь ласка. У мене вже на протязі 4 років сильно випадає волосся,що може бути причиною і як боротись з цим? Пробувала різні маски ,шампуні,вітаміни пила

-1 0 +1

Норма випадання волосся в день становить 60-80 волосинок. У блондинок ця кількість може виростати до 100-150. Існує ряд факторів, що впливають на випадання волосся у жінок: Психологічні: невралгія, стрес, перевтома, безсоння. Медикаментозні: лікування препаратами, побічною дією яких є випадання волосся. Зовнішні: погана екологія; миття голови дуже жорсткою або навпаки м'якою водою; якщо вода містить велику кількість хлору; неякісний шампунь; використання фена; часте застосування гелів і лаків для волосся; часта забарвлення волосся; опромінення. Внутрішні: нестача вітамінів в організмі; наявність захворювання, часом прямо не пов'язаного з волосяним покровом; гормональний збій. Спадковість: особливо часто цей фактор впливає на чоловіків. Сезонність: навесні і восени організм подібним чином може реагувати на зміну сезонів. Харчування: дієти, голодування, незбалансоване харчування. Вагітність і післяпологовий період. Годування грудьми і період відлучення дитини від грудей. Менопауза.

Даша Ukraine/Ternopil 14.06.2016 12:23
-1 0 +1

Доброго дня) Відповідаю на ваші питання: Цикл у мене зазвичай 28-32дні. З 30.03-03.04 були критичні дні. А 08.04 був статевий акт,не захищений і перерваний. Більше статевих стосунків не було. Тоді з 27.04-01.05 тривали критичні дні. І вже би цього місяця повинні бути,але немає. Можливо у мене гормональний збій,через не часті статеві стосунки?

-1 0 +1

Вірогідність вагітності мізерна, але на майбутнє, використовуйте, будь-ласка, завжди презерватив, якщо не плануєте вагітніти (заодно захищаєте себе від інфекцій, що передаються статевим шляхом). Вам необхідно провести УЗД гінекологічне вагінальним датчиком, яке дасть відповідь: чи це затримка (порушення менструального циклу), чи вагітність (УЗД "бачить" вагітність з 3-ьох тижнів, а тест на вагітність може бути не завжди інформативний, але значно дешевший). З результатами УЗД зверніться до гінеколога

Даша Ukraine/Kiev 13.06.2016 03:00
-1 +1 +1

чи можлива вагітність коли статевий акт був на 5 день після місячних і після цього на 19 день були місячні,а зараз їх немає?

-1 0 +1

Доброго Дня Даша. Нам було б простіше відповісти на Ваше питання, якщо б Ви розписали все по датам. Тут також ще важливу роль відіграє чи статевий акт був захищений чи ні, чи було переривання статевого акту, чи не було. І як Ви рахуєте, 5-й день від початку місячних чи 5-й день від закінчення. Аналізуючи ваше питання, у Вас нерегулярний цикл, оскільки він має тривати від 28 днів, а не 19. Тут важливо також розібратися із гормональною системою.

Тася Ukraine/Kiev 10.06.2016 14:24
-1 0 +1

Доброго дня.Підскажіть будь ласка,чи можлива вагітність після того,як хлопець перший раз на сторону а другий в мене?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так можна

Агнеса Ukraine/Ivanofrankovsk 08.06.2016 19:46
-1 0 +1

Чи видаляете ви врослий нiготь на нозi лазером?

-1 0 +1

Добрий день. У нас інші методи видалення врослого нігтя.

лариса Ukraine/Odessa 08.06.2016 06:51
-1 0 +1

Доброго дня .У моеі дочки потніють ноги,утворюються кров"яні рани...

-1 0 +1

Доброго Дня. Потрібна консультація дерматолога, флеболога

Інна Ukraine/Chernivtsi 07.06.2016 22:49
-1 0 +1

Добрий вечір. Дайте, будь ласка, відповідь на моє болюче питання. Дитина (1.5 міс.) захворіла гострим бронхіолітом. Було покращення у стані дитини. На 6 день після проведення клізми дитині стає набагато гірше. На 7 день вона помирає. Суд.мед.експертиза показала, що був гнійний перитоніт і розрив кишівника. Як так могло статися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ми не можемо дати коректну відповідь, оскільки не знаємо всіх подробиць та ін. Але висновок щодо причини смерті дитини, Вам може дати заключення патологоанатома.

Маряна Ukraine/Kiev 06.06.2016 18:19
-1 0 +1

Доброго дня! Скажіть,що може бути причиною наявності крові у калі?

-1 0 +1

Добрий день. Кров у калі може бути симптомом різних порушень в організмі , як тимчасових і безпечних , так і серйозних , які потребують негайного лікування. Причин є безліч, але однією із найпоширеніших причин є геморой, анальна тріщина.

без Ukraine/Kiev 03.06.2016 19:48
-1 0 +1

чи можна завагітнити якщо чоловік витягував, і якщо жінка завагітніла, як це пояснити

-1 0 +1

відповіли

без Ukraine/Kiev 03.06.2016 19:47
-1 0 +1

чи можна завагітніти, якщо чоловік постійно витягував, і якщо жінка завагітніла, як це можна пояснити

-1 0 +1

Якщо статевий ч.лен знаходився в піхві, то під час рухів мимовільно виділяється декілька крапель сперми (партнер ні відчувати, ні контролювати цього не може), тому такий секс має надійність не більше 60% (ризик завагітніти не менше 40%). В питанні не прозвучало: на який день циклу був секс (під час овуляції чи ні, якщо під час овуляції, та шанси завагітніти більші, інакше - менші).

Володя Ukraine/Lviv 02.06.2016 22:40
-1 +1 +1

Добрий день.Підкажіть будьласка чи шкідливо займатися в тренажерному залі враховуючи,що там велике навантаження на організм,зокрема чи це впливає на потенцію тепер і вмайбутньому.

-1 0 +1

Доброго Дня. Якщо навантаження є помірними і послідовними, то шкоди ніякої не має, навпаки це дуже добре для чоловічого організму. Але, надмірні навантаження, можуть давати негативну дію на чоловічу потенцію. При надмірних навантаженнях рівень тестостерону падає, організм відчуває постійну втому і стрес. Нерідко спортсмени для поліпшення результатів вдаються до використання спортивного допінгу. Особливо ця тенденція розвинена в бодібілдингу, пауерліфтингу, армрестлінгу. Прийом таких препаратів, як анаболічні стероїди веде до зниження вироблення власних статевих гормонів організмом, що в подальшому відбивається зниженням потенції. Спорт - це відмінний спосіб укріпити своє здоров'я і потенцію, якщо дотримуватися правильного режиму тренувань, відпочинку і харчування.

Оля Ukraine/Chervonograd 01.06.2016 11:10
-1 +1 +1

Доброго дня. Скажіть що може бути причиною трохи збільшеної базальної температури? Вже півроку вимірюю, завжди в першій фазі циклу 36.4-36.6, в другій стабільно 37.2, перед місячними падає знову до 36.6. А цього циклу як піднялася до 37.4 в другій фазі, перед місячними опустилася до 36.9 і зараз вже два тижні після місячних так і зберігається 36.9-37. Що може бути причиною? Чи це нормально?

-1 0 +1

Доброго Дня. За певних причин це може бути нормою або це може свідчити про вагітність.

Ніна Ukraine/Kiev 30.05.2016 16:44
-1 +2 +1

Доброго дня! Недавно була на УЗД молочних залоз, лікар пояснила, зо у лівій груді є дві кісти, сказала не варто турбуватися - вони самі зникнуть. Чи варто переживати з цього приводу, що робити далі? На скільки це серйозно.

-1 0 +1

Доброго Дня. Додатково можете пройти консультацію в лікаря мамолога.

Марія Ukraine/Kiev 26.05.2016 11:46
-1 +2 +1

Добрий день! Таке питання кд були 15.04 ,останній ПА 08.05 не захищений. Робила тест негативно,але були якісь відчуття у матці,тягнуло та поколювало.

-1 0 +1

Доброго Дня. Для уточнення вагітності варто здати аналіз крові на Хоріонічний гонадотропін (або зробіть повторно тест).

Олексій Ukraine/Kiev 25.05.2016 23:44
-1 0 +1

У мене завжди сухий та закладений ніс, також я хроплю у ночі скажіть чи може бути причиною куріння чи якась друга причина.

-1 -1 +1

Доброго Дня. Причин може бути багато. Вам варто пройти обстеження в лікаря отоларинголога (ЛОР)

Юлія Ukraine/Kiev 25.05.2016 23:34
-1 0 +1

Доброго вечора! У мене під пахвами зявилися кілька років назад фурункули які наберають гною і проривають самі по собі після чого не загоюється,виділяється схожа на гній рідина та залишаються рубці! Здавала багато аналізів всі в нормі! Діагнозу так і не поставили.Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. З радістю Вам би допомогли, але нам потрібно бачити всі результати аналізів, які ви здавали. Лікар дерматовенеролог Томашівський Дмитро Дмитрович.

Василина Ukraine/Kiev 25.05.2016 22:01
-1 0 +1

Мені призначили здати аналізи крові на прогестерон, що він покаже?які висновки можна робити з цього гормону?

-1 0 +1

Доброго Дня. Прогестерон – це стероїдний гормон, незначна частина якого виро...ється наднирковими залозами. Тому цей елемент є як у чоловічому, так і в жіночому організмі. Його вважають «гормоном вагітності», оскільки в жіночому організмі його кількість значно більша, ніж у чоловічому. Особливо підвищується його рівень під час вагітності. Прогестерон є одним із головних статевих гормонів, що відповідають за сприятливий перебіг вагітності. Якщо цього гормону буде недостатньо, то може статися мимовільний викидень, а якщо його межа буде завищена, це теж позначиться на виношуванні дитини не найкраще. Жінкам, які не можуть завагітніти, часто призначають цей аналіз на початку менструального циклу і в момент овуляції. Таким чином, виключається або підтверджується гіпотеза про гормональне безпліддя. Якщо жінка виношує дитину, то лікар призначає цей аналіз у першій половині терміну і в другій. Таким чином, контролюється робота плаценти. Також його можуть призначити, якщо передбачувана дата пологів минула, а пологи так і не настали. Береться цей аналіз натщесерце через 8-10 годин з моменту останнього прийому їжі. Зазвичай це робиться вранці, але можна провести забір крові і протягом дня, за умови, що жінка останній раз їла 6 годин тому і не вживала жирної їжі. Перед здачею аналізу допускається лише вживання води.

Света Ukraine/Kiev 22.05.2016 14:03
-1 0 +1

Доброго дня. Хочу запитати у Вас. Якщо статевий акт був захищений, але вкінці виявилося, що презирватив у тому місці де він фіксується, тобто аж на самому кінці біля яєчок, лопнув (пішла невелика тріщина), то чи може сперма проникнути в жінку? Чи можлива вагітність? Підкажіть.

-1 0 +1

Доброго Дня. Шанси завагітніти ймовірні. Настання вагітності може також залежати від фази менструального циклу жінки.

Віка Ukraine/Lviv 20.05.2016 20:01
-1 +1 +1

Скажіть, будь ласка, на скільки правдивим може бути зроблений аналіз РВ з пальця і не натще. Результат 1+. Чи потрібно переживати?

-1 0 +1

З пальця це реакція мікропреципітації (рмп), якщо вона сумнівна обов'язково переробити кров з вени натще (Реакція Васермана)

Віка Ukraine/Kiev 17.05.2016 23:13
-1 0 +1

Добрий вечір,які мають бути виділення в нормі?

-1 0 +1

Доброго Дня. Прозорі виділення, що тягнуться, слизисті, схожі на яєчний білок, частіше рясні - період перед овуляцією, норма. Кремоподібні або киселеобразниє мізерні виділення - друга половина циклу, норма. Прозорі, білі або ледве жовтуваті виділення згустками - в перші години після незахищеного статевого акту, коли сперма потрапляє в піхві, норма. Рясні білі рідкі виділення на ранок після незахищеного статевого акту - норма. Яскраво-червоні кров'яні виділення, що посилюються, - початок менструації, перший день. Норма. Яскраво-червоні кров'яні прожилки в середині циклу - буває найближчим часом після овуляції, варіант норми. І головне, поява будь-яких патологічних, турбуючих Вас виділень - привід звернутися до лікаря, якиий встановить причину і призначить необхідне лікування.

Василина Ukraine/Melnik 17.05.2016 22:39
-1 0 +1

Скажіть будь ласка мені25 років біля десяти років назад у мене шось сталося з диханям коли глубоко хочк вдихнути щось ніби не так невдихається нормально в коли пробую пару раз тоді виходить нормально таке відчуття дихаю спокійно що багато вдихаю а мало видихаю провіряла серце і щитовидку все в норм

-1 0 +1

Доброго Дня. Слід проконсультуватися з пульмонологом та неврологом.

Іра Ukraine/Kiev 17.05.2016 19:13
-1 0 +1

Добрий день, скажіть будь ласка на який день менструального циклу потрібно робити аналізи на гормони. дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Основна маса гормонів знається в перші дні менстуального циклу. (Тестостерон - 6-7 день після початку менструацій; Фолікулостимулюючий гормон (ФСГ) - 3-8 або на 19-21 день після початку менструацій; Лютеїнізуючий гормон (ЛГ) - на 3-8 або на 19-21 день менструального циклу; Прогестерон - Якщо ваш цикл триває 28 днів, то гормональний тест проводять на 22-23 день після першого дня менструації, при циклі 35 днів період взяття крові - 28-29 день; Естроген - а 3-5 день менструального циклу, на розсуд лікаря, може знадобитися повторний гормональний тест на 20-21 день; Хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ) - на 3-5 день затримки менструації; жінки можуть здати гормональний тест на кальцитонін, Т3 вільний, Т4 вільний, ТТГ (тиреотропний гормон) і антитіла до тіреоголобуліну (АТ-ТГ) в будь-який день)

Мирослава Ukraine/Ivanofrankovsk 16.05.2016 09:26
-1 0 +1

Доброго дня! У моєї дочки (16р.) 2 місяці тому припинилися місячні. Як я думаю, у зв'язку з пониженням маси тіла. Зараз вона важить 39 кг. Скажіть, будь ласка, як їх відновити? Чи можлива у вас консультація підліткового гінеколога?

-1 0 +1

Доброго Дня. Швидше за все у вашої дочки гормональний дисбаланс на фоні зниження ваги. Вам необхідно проконсультуватися з лікарем гінекологом і здати кров на статеві гормони, нормалізувати вагу тіла (варто звернутись до дієтолога, гастроентеролога). Так, ми зможемо надати консультації всіх необхідних спеціалістів.

Степан Poland/Warsaw 14.05.2016 23:46
-1 +2 +1

Добрий день Проблема така-в 55-річного чоловіка мошонка в основному дуже стиснута так що яїчка практично в тілі а не в мошонці і також статевий орган втягнутий в тіло і проблема з ерекцією

-1 0 +1

Доброго Дня. В даному випадку тільки візуальний огляд і додаткова діагностика допоможе встановити точний діагноз.

Віка Ukraine/Kiev 14.05.2016 18:42
-1 0 +1

Добрий день, у мене така проблема, коричневі виділення в середині менстр.циклу супроводжуються болем справа, що це може бути?

-1 0 +1

Причиною коричневих виділень і біль справа може супроводжуватися запальними процесами органів малого тазу, хронічним ендометритом або ендометріозом та ін. Вам обовязково потрібна консультація гінеколога. Ідеальний час 7-8 день менструального циклу.

Уляна Ukraine/Ivanofrankovsk 14.05.2016 18:23
-1 0 +1

Доброго дня!мене дуже тривожить стан моєї сестри!справа у тому що у неї були тяжкі роди!матка відкрилась на 5 см і більше не відкривалась її довелось кесарити!на 3тиждень після родів у неї почалась кровотеча різаної крові!кровотечу зупинили після чого вона поїхала до лікаря який її кесарив!після огляду лікар сказав що так може бути що це у неї уже почались місячні!через три дня у неї знову почалась кровотеча уже згустками, почала втрачати свідомість!її відправили в лікарню!спочаку підозрювали запалення матки!зробили аналізи зробили узд сказали що в неї усе добре але під контролем капають антибіотик!а також у неї дуже твердий шов(на що лікар сказав якщо не розсмокчеться треба буде прокапати магнезією).мені дуже це не подобається так як мене саму 2 рази кесарили і таких проблем навіть приблизно не було!скажіть що це може бути чи це лікарі щось скривають чи це їхня не компетентність?допоможіть будь ласка

-1 0 +1

Добрий день. Ускладнень після кесаревого розтину може бути багато та індивідуально для кожної жінки. Причиною кровотечі може бути знижена скорочувальна здатність матки та ін. Якщо, по результатах аналізів не виявлено запального процесу і по УЗД все добре турбуватись не потрібно. Поговоріть з своїм лікарем.

Руслана Ukraine/Kiev 12.05.2016 20:56
-1 0 +1

а лікування у вас бескоштовне.У моєї бабуусі на ногах відкрились трофіческі язви уже 2 роки і нічого не допомагає.

-1 0 +1

Доброго дня. Лікування у нас платне, оскільки у нас не має державного фінансування і всіма матеріалами та обладнанням забезпечуємо самі себе. Щодо трофічної виразки, можемо запропонувати консультацію, огляд та діагностику лікаря флеболога, яка коштує разом з УЗД судин двох ніг 175 грн.

Юля Ukraine/Kiev 09.05.2016 16:33
-1 +1 +1

Здравствуйте . 15 лет назад у моего мужа случилось кровоизлияние ( потом выяснилось что благодаря АВМ) была операция по удалению гемматомы. На сегодня после иследдования КТА сосудов головы мы узнали что у него в правой теменно - височной доли АВМ в виде клубка сосудов (нидус) с приводящими сосудами из системы правой СМА и винозным оттоком в верхний сагитальный синус через разширеную анастомотическую вену(Троланда) размеры ее составляют : (карниокаудальный 50мм передне-задний 20мм поперечный 25мм) верхней частью соприкасающееся с теменной костью справа . АВМ окруженная зоной сниженой плотности (плотность СМЖ-около 5 ед) неравномерной толщиныот 5 до 16 мм связаная с задним рогом правого бокового желудочка(кистозно-гелиозные измененияпосле кровоизлияния) Общий размер изменений в теменно- височной доли составляет (краниокудальный 55мм передне-задний 25мм поперечный 40 мм) Сказали делать операцию. можно эндовасколярным способом или открытым. Что нам делать мы просто очень боимся чтобы не сделать еще хуже . Какие могут быть осложнения в нашем случае? Помогите нам пожалуйста.

-1 +1 +1

Питання доцільності оперативного втручання вирішує нейрохірург,враховуючи дані клінічного обстеження,неврологічний дефіцит,спричинений АВМ,локалізацію АВМ,вік та супутню патологію хворого.Можливі ускладненн АВМ-повторний розрив судин та порушення живлення головного мозку. Ризик оперативного втручання визначається індивідуально,враховуючи дані об'єктивного,лабораторних та інструментальних досліджень.

Сусанна Ukraine/Kiev 29.04.2016 13:32
-1 0 +1

добрий день, чи можуть ТОРЧ інфекції викликати температуру 37-37,5, антитіла групи G виявили в крові? M результати негативні, у мазку знайдено тільки інфукцію уреоплазма парум. Напаред вдячна за відповідь.

-1 0 +1

Добрий день. Деякі ТОРЧ інфекції можуть давати підвищення температури тіла. Інфекції уреоплазма парвум не є шкідлива для організму.

Маргарита Ukraine/Ivanofrankovsk 26.04.2016 18:30
-1 0 +1

Хотiла б спитати, якщо у мене пiдвищена волосистiсть тiла генетично(у мами та у тата так само), аналiзи на гормони в нормi, чи можливо буде назавжди позбутися волосся пiд пахами, на ногах, в зонi бiкiнi, на бородi та "вусиках" за допомогою елос епiляцii за певну кiлькiсть сеансiв, чи потрiбно буде завжди час вiд часу повторювати процедури елос?

-1 0 +1

Волосся позбутися можна. Найкращим варіантом консультації буде безпосередня консультація з косметологом.

Юля Ukraine/Ivanofrankovsk 26.04.2016 18:19
-1 0 +1

Добрий день. Скажiть, будь ласка, якщо менi 23 роки, а статевого контакту ще не було, це може бути причиною болiв пiд час мiсячних та нерегулярностi циклу? Чи взагалi статеве життя мае прямий вплив на цi процеси. Буду вдячна за вiдповiдь.

-1 0 +1

Доброго Дня. Безумовно, секс у впливає на гормональний фон людини. Перш за все, сприяє виробленню ендорфінів - так званих "гормонів щастя". А вони, в тому числі володіють і знеболюючою дією.

Вікторія Ukraine/Odessa 26.04.2016 15:08
-1 0 +1

Перша допомога при електролітичні дії під час ураження струмом

-1 0 +1

Перша допомога при електротравмі - швидке припинення дії електроструму на постраждалого. Робити це потрібно обережно з дотримуванням правил безпеки, щоб самому не стати частиною електричного кола. Краще це робити за допомогою предметів, що не проводять струму (суха палиця, дошка та ін.) В жодному разі не можна торкатись до постраждалого, поки він перебуває під дією струму. Якщо ураження сталося від високовольтної мережі, то підходити до потерпілого треба маленькими кроками, щоб не потрапити під "крокову напругу", тому що навколо людини утворюється електромагнітне поле, і якщо підходити до потерпілого великими кроками, то можна також постраждати від дії електромагнітного поля. Після звільнення постраждалого від дії струму при непритомності, відсутності дихання, пульсації на магістральних судинах слід негайно зробити серцево-легеневу реанімацію. Потерпілого потрібно обов'язково госпіталізувати.

Маша Ukraine/Ivanofrankovsk 25.04.2016 16:40
-1 0 +1

Добрий день. Чи маэ ваш косметолог медичну освiту? Якого унiверситету? Дякую.

-1 0 +1

Медвiдь Свiтлана Володимирiвна (лікар естетичної медицини) - 2005-2011 рр. – навчання в Івано-Франківському Національному Медичну Університеті, спеціальність – лікувальна справа. Федоришин Тетяна Василівна (лікар естетичної медицини) - 2009 р. – закінчила НМУ ім. Богомольця (Київ) за спеціалізацією педіатрія

Юрій Ukraine/Melnik 24.04.2016 22:25
-1 0 +1

Доброго вечора, чи можливо завагітніти від чоловічої смазки користуючись презервативом?

-1 0 +1

Відповіли.

Юрій Ukraine/Melnik 24.04.2016 22:24
-1 0 +1

Доброго вечора, чи можливо завагітніти від чоловічої смазки користуючись презервативом?

-1 0 +1

Відповіли

Юрій Ukraine/Melnik 24.04.2016 22:22
-1 -1 +1

доброго дня, чи можливо завагітніти від чоловічої смазки в презервативі?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ризик завагітніти дуже малий або взагалі відсутній.

Тамара Ukraine/Kalush 24.04.2016 16:38
-1 +1 +1

Добрий день. У вас у клiнiцi видаляють родимки? Яким способом та який спецiалiст? Буду вдячна за вiдповiдь.

-1 0 +1

Доброго дня. Ні, родимки не виділяють. Видаляють папіломи, бородавки та ін. утворення.

Евелiна Ukraine/Kalush 24.04.2016 11:39
-1 +1 +1

Доброго дня. Скажiть, будь ласка, чи нормально, що у мене цикл триваэ одного мiсяця 33 днi, а iншого 45 днiв? Менi 23 роки. I така нерегулярнiсть з 12 рокiв. Останнiй рiк почалися сильнi болi приступами у 1 та 3 день. Ранiше такого не було. Критичнi днi тривають 7 днiв завжди.Скарг по жiночому нема. Як вважаэте, це може бути ознакою якогось вiдхилення чи це норма?

-1 0 +1

Доброго Дня. Норма менструального циклу від 21-35 днів. Це може бути ознакою гормонального порушення. Найкраще звернутись до гінеколога на консультацію і здати всі необхідні аналізи на гормони.

Іра Ukraine/Kiev 22.04.2016 19:33
-1 0 +1

Добрий день, скільки коштує елос епіляція ніг, і як до неї готуватися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Зараз в нас на Елос епіляцію діє акціє -20%, детальніше можете дізнатись на безкоштовній консультації косметолога. Щодо підготовки: за день до процедури потрібно побрити необхідну ділянку

Юлія Ukraine/Lviv 22.04.2016 14:04
-1 0 +1

Мені 27. Вперше зі мною така ситуація: другий день місячних- сильна кровотеча яскравого кольору зі згустками схожими на кусочки печінки. Коли встаю відчуваю дуже сильні виділення. Це норма?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, це не норма. Причин може бути багато, зокрема гормональні порушення, мимовільний викидень, ендометріоз та ін. Вам потрібна консультація та огляд гінеколога

Марта Ukraine/Kalush 22.04.2016 13:04
-1 0 +1

Доброго дня. Чи проводите процедуру лазерного видалення прищiв? Ефект назавжди чи потрiбно робити перiодично по мiрi загострення висипань(шкiра комбiнована, прищi на чолi та в трикутнику навколо рота.) Дякую за вiдповiдь.

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, лазерного видалення прищів ми не проводимо.

Тетяна Ukraine/Kalush 22.04.2016 11:50
-1 0 +1

Дякую за швидку вiдповiдь. Обов'язково прийду на консультацiю.

-1 0 +1

Були раді допомогти.

Тетяна Ukraine/Ivanofrankovsk 22.04.2016 01:09
-1 0 +1

Скажiть, будь ласка, якщо на обличчi свiтле, довге(5-7мм) пушкове волосся, мiсцями темне, чи можливе його видалення у вас в клiнiцi за допомогою елос-епiляцii? Бо в одному закладi менi сказали, що лазером неможливо видалити, бо воно не достатньо темне та можуть бути опiки. I ще запитання: чи лiкуэться у вас в клiнiцi купероз на обличчi? Вилiковуэться назавжди, чи потрiбно повторювати процедури перiодично? Дякую.

-1 0 +1

Доброго Дня. Щодо видалення волосся на обличчі - потрібно дивитися. Пропонуємо прийти на безкоштовну консультацію до косметолога і тоді ми зможемо конкретно дати відповідь. Щодо куперозу - так ми лікуємо. В більшості випадків виліковується назавжди, але потрібно пройти приблизно від 5 до 10 процедур (можливо і менше - все залежить від індивідуальності та ін.)

Дмитро Ukraine/Kiev 18.04.2016 21:30
-1 0 +1

Два маленьких прищика на головці ...а.Секс був 8днів назад.До цього ніяких симптомів не було

-1 0 +1

відповіли

Дмитро Ukraine/Kiev 18.04.2016 21:26
-1 0 +1

Доброго вечора.8днів назад був секс,а сьогодні появились два прищика на головці ...а.Що це може будти?

-1 0 +1

Доброго Дня. Це можу бути проявом якогось роду інфекцій, що передаються статевим шляхом (хламідіоз, микоплазмоз, генітальний герпес, кандидоз, трихомоніаз та ін.). Вам потрібно здати необхідні аналізи та пройти консультацію в лікаря уролога.

Іра Ukraine/Kiev 14.04.2016 16:23
-1 0 +1

під час місячних також є температура

-1 0 +1

Потрібно провести більш детальне обстеження, виключити захворювання, які можуть спричинити підвищення температури: запалення придатків, матки, передменструальний синдром (передменструальний синдром крім характерних ознак, таких, як нагрубання і болючість молочних залоз, головних болів, дратівливості і інших, також часто супроводжується підвищенням температури; здебільшого цифри невисокі 37,4-37,6). Основною причиною того стану, коли тримається висока температура при місячних, є ендометріоз, коли біль і підвищення температури, можуть спостерігатися на протязі всієї менструації. При ендометріозі відбувається запалення слизової матки, що і пояснює збільшення температурних показників. Хвилюватися наперед не варто - адже консультація фахівця і комплексне лікування допоможуть Вам позбутися таких неприємностей.

Іра Ukraine/Kiev 13.04.2016 18:48
-1 0 +1

5-7 днів перед місячними, систематично, після закінчення місячних температура вже в нормі....

-1 0 +1

скажіть будь ласка, температура тримається всі 5-7 днів перед місячними? а під час місячних?

Іра Ukraine/Kiev 09.04.2016 20:36
-1 +1 +1

Добрий вечір, у мене піднімається температура перед місячними 37,3-37,5 чи це нормально?, мазки в нормі, чи варто хвилюватися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Температура не повинна б підніматися. Скажіть будь ласка чи це систематично у Вас, за скільки днів перед місячними, і як довго тримається температура?

Вероніка Ukraine/Kiev 09.04.2016 16:42
-1 0 +1

Доброго дня! У мене болять суглоби на руках і при згинані ро...ться гульки, до якого лікаря можна звернутися? Чи варто здавати аналіз на ревмопроби і докого з лікарів іти?

-1 0 +1

Доброго дня. В такому випадку Вам варто звернутись до ревматолога. Якщо буде потрібно - тоді лікар призначить додаткові аналізи.

olia.fivchuk Ukraine/Kiev 02.04.2016 23:55
-1 -1 +1

Доброго дня. Дайте будь-ласка консультацію. У 2013 році виявили дисплацію, зробили конізацію, потім пройшла курс лікування "Альфарекіном" та багато інших препаратів. Після лікування 23 Вересня 2014 були такі результати аналізів - (((ПЛР. ВПЛ ВКР (ГЕНОТИПУВАННЯ, КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ) 16 генотип не виявлений,18 генотип не виявлений, 31 генотип не виявлений, 33 генотип не виявлений, 35 генотип не виявлений, 39 генотип не виявлений, 45 генотип не виявлений, 51 генотипне виявлений, 52 генотип не виявлений, 56 генотип не виявлений, 58 генотип не виявлений, 59 генотип не виявлений, 66 генотип не виявлений, 68 генотип не виявлений ПЛР. ВПЛ 6, 11 (якісне визначення) ВПЛ 6, 11 генотипів не виявлений))). 28 Листопада 2015 були такі аналізи - (((ПАП-ТЕСТ НА ОСНОВІ РІДИННОЇ ЦИТОЛОГІЇ Оцінка якості матеріалу Матеріал повноцінний Trichomonas vaginalis не виявлені Коко-бацилярна флора не виявлені Гриби, морфологічно подібні з родом Candida spp. не виявлені Бактерії, морфологічно подібні з Actinomyces не виявлені Клітинні зміни, пов'язані з вірусом Herpes simplex не виявлені Реактивні зміни Не виявлені Висновок: зміни плаского епітелію Не виявлені NILM, (тип І, цитограма в межах норми) Висновок: зміни залозистого епітелію Не виявлені Висновок ПАП-теста NILM, (тип І, цитограма в межах норми) Примітки NILM - Negative for Intraepithelial Lesion or Malignancy (негативні відносно інтраепітеліальних уражень і злоякісності) Коментарі ПАП-тест на основі рідинної цитології (PapSpin Test) відповідно до класифікації BETHESDA SYSTEM 2001 року. Примітка: дмц-19 ПЛР. ВПЛ ВКР (ГЕНОТИПУВАННЯ, КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ) 16 генотип не виявлений, 18 генотип не виявлений, 31 генотип не виявлений, 33 генотип не виявлений, 35 генотип не виявлений, 39 генотип не виявлений, 45 генотип не виявлений, 51 генотип не виявлений, 52 генотип 3,51 Lg ВПЛ/10*5 клітин, 56 генотип не виявлений, 58 генотип не виявлений, 59 генотип не виявлений, 66 генотип не виявлений, 68 генотип не виявлений))). Перший лікар прописала Гропринозин (2т*3р/д - 15 днів , місяць перерви і знов 15 днів), Лаферобіон свічки 10 днів, другий лікар прописала Лавомакс 10 т, Циклоферон 4 в/м, Лаферобіон свічки 10 дн. Я пройшла курс лікування другого лікаря і здала повторно аналізи, результат такий - (((ПЛР. ВПЛ ВКР (ГЕНОТИПУВАННЯ, КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ) 16 генотип не виявлений 18 генотип не виявлений 31 генотип не виявлений 33 генотип не виявлений 35 генотип не виявлений 39 генотип не виявлений 45 генотип не виявлений 51 генотип не виявлений 52 генотип менше 1000 копій ДНК/мл 56 генотип не виявлений 58 генотип не виявлений 59 генотип не виявлений 66 генотип не виявлений 68 генотип не виявлений. Що означає останній результат аналізу? Рецепт якого лікаря ефективніший? Чи можна тепер пройти лікування першого лікаря? Чи потрібно ще лікуватись?

-1 0 +1

Доброго Дня. Справді лікування Вам допомогло. Показники ВПЛ зменшились; повністю виведення вірусу з організму не можливо, у Вашому випадку Ви повинні раз на рік здавати аналіз на кількісне визначення ВПЛ для того, щоб контролювати його рівень та здавати мазки на флору а цитологію. Серед заходів профілактики вірусу перше місце займає здоровий спосіб життя, боротьба з курінням, використання бар'єрних методів контрацепції, регулярне відвідування гінекологата ін. По Вашому опису ми не можемо прослідкувати, який рецепт лікування кращий, оскільки не знаємо конкретних дат прийому ліків та їх ефективність, результату після першого лікування.

Ірина Ukraine/Lviv 01.04.2016 17:56
-1 0 +1

Добрий день!Скажіть будь ласка чи можна робити операцію на зняття пластини з руки коли перший день місячних

-1 0 +1

Доброго Дня. Дане питання повинен вирішувати хурург, який буде проводити операцію. Але бажано почекати

тина United States 31.03.2016 16:10
-1 +1 +1

Чи шкодить здоровю те що вагитну на 39 тижни оглядають через кожен день на крисли и потим йдуть видилення то кровяни то коричневи то жовтуватого кольору

-1 0 +1

Відповіли

тина United States 31.03.2016 16:07
-1 +1 +1

Скажить будьласка чи е шкидливо те що вагитну на 39 тижни щодня оглядають на крисли и мнуть шийку матки

-1 0 +1

Доброго Дня. Таким чином Вам підготовлюють матку до пологів (проводиться масаж шийки матки). Якщо виділення у невеликій кількості - то це нормально. І нарешті пам'ятайте, що перебіг пологів багато залежить від позитивного настрою. Вірте в свої сили і тоді ваш організм впорається з цим нелегким, але найприємнішим завданням — і Ви з легкістю народите здорового і міцного малюка. Удачі вам!

Уляна Ukraine/Kiev 30.03.2016 21:49
-1 -1 +1

викидні сталися на терміні приблизно до 2 тижнів вагітності, аналізи в нормі,чи варто переходити до генетичних обстежень?

-1 0 +1

Доброго Дня. Скоріш за все термін вагітності прораховано не добре. Оскільки на такому терміні вагітності яйцеклітина знаходиться тільки у трубі шийки матки і її важко визначити (перший тиждень після зачаття ще не можна назвати вагітністю. Справа в тому, що запліднена яйцеклітина протягом 7-10 днів рухається до місця, де вона перебуватиме і розвиватися з ембріона в плід. Тільки після її прикріплення до стінок матки можна говорити про настання вагітності. Якщо ж запліднена яйцеклітина досягла матки, то відбувається її впровадження в стінки матки (імплантація ембріона). Перший тиждень після зачаття є дуже важливою в період зачаття нового життя, тому що організм жінки сприймає ембріон як чужорідне тіло, всіляко намагається відторгнути, не дозволивши йому закріпитися як слід. У жінки починає виро...тися особливий гормон, який відповідає за збереження плоду в жіночому організмі на перших термінах вагітності: відомий, як ХГЧ.). Уточніть будь ласка, які саме аналізи у Вас в нормі: мазки, TORCH, гормональні? Якщо все впорядку з цими аналізами, тоді можна переходити до генетичних обстежень. Але зверніть будь ласка увагу на гормональне обстеження.

Уляна Ukraine/Kiev 30.03.2016 17:30
-1 0 +1

Добрий день, в мене сталося 2 мимовільних викидня, чи варто хвилюватися? аналізи всі в нормі, що порадити?

-1 0 +1

Доброго вечора. Справді справа серйозна і для її вирішення портібно знати насамперед, що спричинило викидні, тобто що спровокувало, на якому терміні та ін. Потрібна детальніша інформація для компетентної відповіді.

Христинка Ukraine/Kiev 30.03.2016 17:26
-1 0 +1

Добрий день, у мене таке запитання: мені робили кріо, довге лікування, але є така проблема в усіх мазках велика кількість лейкоцитів, в чому причина? дуже багато вже медикаментів було призначено нічого не помагає , наперед вдячна.

-1 0 +1

Добрий вечір. Після кріо шийка ніжна і під час взяття мазка може кровити, а може бути що погано зроблене кріо. Найкраще поглянути шийку кольпоскопом (входить в первинний огляд в ОМ) і тоді можно зробити детальні висновки.

анонім Ukraine/Kiev 30.03.2016 11:43
-1 0 +1

дякую

-1 0 +1

були раді Вам допомогти

Петро Сарапін Ukraine/Kovel 29.03.2016 11:05
-1 0 +1

Вірус гепатиту С(НCV)антитіла IgM-0.22-Що це означає?

-1 0 +1

Антитіла класу IgM можуть виявлятися не лише за гострого вірусного гепатиту С, але й за хронічного вірусного гепатиту С. В нормі вони відсутні. але показник 0.22 досить низький. Ймовірно потрібно більш детально дообстежитись

Галина Ukraine/Kiev 28.03.2016 17:39
-1 0 +1

Доброго дня....що значать зеленуваті виділення зі статевих органів після дефекації + сирнистий наліт на зовнішніх статевих органах, який супроводжується свербежем, печінням....Колись ходила до лікаря, то сказав, що молочниця, але лікування не дало ефекту. ...Недавно обстежувалася , то вже сказав що це не молочниця....На узд показувало кісту, після лікування сказали що вона зникла...Інша лікар сказала, що це може бути запалення яєчника..Мені 26 років і статевим життям ще не жила....То чи можуть бути зеленуваті виділення при запаленні??

-1 0 +1

Доброго Дня. Може бути інфекція, потрібно здавати аналізи. Можуть бути збудники як специфічної етіології, так і неспецифічної. Приходьте з усіма вже раніше готовими результатами аналізів, УЗД, будемо дивися. Деба В.Т. лікар-гінеколог

анонім Ukraine/Kiev 28.03.2016 12:39
-1 0 +1

чому не відповідаєте

-1 0 +1

відповіли

анонім Ukraine/Kiev 28.03.2016 12:39
-1 0 +1

добрий день! чи може завагітніти дівчина якщо не кінчати

-1 +1 +1

Доброго Дня. Ні, не може.

Любовь Баюрчак Italy 27.03.2016 17:57
-1 -1 +1

Добрий день. Скажіть, будь ласка, де в Івано- Франківську можна обстежити діафрагму.

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль ми не знаємо

віка Ukraine/Ivanofrankovsk 25.03.2016 08:58
-1 0 +1

А чи ро...ть у Вас доплерографію судин голови і шиї і яка вартість?

-1 0 +1

Доброго Дня. Поки що не робимо.

віка Ukraine/Ivanofrankovsk 24.03.2016 19:48
-1 0 +1

Доброго вечора!!! А про що можуть свідчити збільшені лімфавузли , аналіз крові загальний в нормі тільки лімфоцити 39?про що таке підняття свідчить. Лімфавузли не болять збільшені під шиєю і одним вухом ( по моїх відчуттях збільшені). До якого лікаря можна звернутись?А ще таке питання мене вже продовж довгого часу болить голова у правій нижній частині болі не інтенсивні але постійні. Дуже хвилююсь.

-1 0 +1

Доброго Дня. В першу чергу необхідно зробити обстеження, звернусь до лікаря отоларинголога. Потрібно уточнити ще багато деталей: ваш вік, протягом якого часу Вас турбують головні болі, скільки часу збільшені лімфавузли, температура тіла, з якої сторони збільшений лімфовузол та ін.

Саша Ukraine/Kiev 23.03.2016 19:29
-1 0 +1

мене цікавить консультація по моїх мазках,узд,ТОРЧ, хочеть послухати ще думку Ваших лікарів.

-1 0 +1

Звичайно приходьте. Консультація буде коштувати 150 грн. Для запису до лікаря телефонуйте: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299. Або можете залишити свої контактні дані в нас на сайті і ми Вам перетелефонуємо.

Саша Ukraine/Kiev 23.03.2016 17:49
-1 0 +1

Добрий день, скільки коштує консультація в лікаря гінеколога у Вашій клініці?

-1 0 +1

Добрий день. Консультація, огляд, кольпоскопія, при необхідності направлення на дообстеження, винесення попереднього діагнозу - 195 грн.

Таня ... Ukraine/Ivanofrankovsk 19.03.2016 23:46
-1 +2 +1

....І підвечір температура 37.2

-1 +1 +1

Відповіли

Таня ... Ukraine/Ivanofrankovsk 19.03.2016 23:44
-1 +2 +1

Добрий вечір! Надіюсь на Вашу допомогу! Братові 28р. і час від часу стає йому погано..проявляється в тому, що піднімається тиск і сильно гупає серце..."вискакує з грудей." Обстежили серце ехо кардіограму велонагрузки ...все ніби в нормі .здав кров на холестерин, теж нормальний, заг.аналіз в нормі. Потім зробили МРТ головного мозку теж ніяких відхилень немає. Узд нирок пройшли теж в нормі. ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА в чому ж причина може бути такого різкого скачку тиску??? В нормі 120-130/80 , тільки піднімається на ноги- починає гупати серце і тиск навіть до 180 /120!!!! Що це??? Лікарі в поліклініці кажуть пийте заспокійливі, але він спокійний ...в нього серце вискакує з грудей..Допоможіть!!! Дякую

-1 +1 +1

Доброго Дня. Треба зробити допплерографію судин голови і шиї та дуплексне сканування судин шиї. Для постановки точного діагнозу рекомендоване обстеження неврологічного статусу спеціалістом, тестування за певними шкалами. Вінтонів-Трушик Наталія Василівна, лікар-невролог

Марина Ukraine/Kiev 17.03.2016 19:13
-1 +1 +1

Добрий вечір, чому немає відповіді на моє питання?

-1 +1 +1

відповіли

Уляна Ukraine/Kiev 14.03.2016 10:39
-1 +2 +1

Мені потрібна хороша консультація і лікування в лор спеціаліста. Кілька років лікую назофарингіт і нема результату. Відчуваю постійний комок у носоглотці. Що ви можете порадити?

-1 +2 +1

Доброго Дня. Можемо запропонувати консультацію ЛОР лікаря "Оксфорд Медікал". Досвідчений спеціаліст із закордонним досвідом роботи.

Юлія Ukraine/Chervonograd 12.03.2016 01:15
-1 +2 +1

Скажіть будь-ласка чи можна в суботу у вас зробити узд вагітність 39 тижнів?

-1 +1 +1

Доброго Дня. На жаль у нас не можна зробити УЗД на такому строку вагітності.

Марина Ukraine/Kiev 11.03.2016 17:16
-1 +3 +1

Доброго дня, поставили діагноз звичне невиношування вагітності, у мене таке питання: які на вашу думку потрібно здати аналізи?

-1 +2 +1

Доброго Дня. Для початку Вам потрібен комплексний огляд гінеколога, який повинен зібрати анамнез: TORCH інфекції, CVU, флора, тест на сумісність із чоловіком, дослідження крові, спрямоване на визначення рівня статевих гормонів і гормонів, що регулюють роботу яєчників та інше (які визначить лікар)

надя Iceland 10.03.2016 19:50
-1 +3 +1

доброго вечора у мене таке запитання чи можна давати чотирирічні дитині жилізне вино пити від пониженого гемоглобіну

-1 +2 +1

Доброго Дня. Не бажано. Краще купити таблетовані препарати заліза.

Михайло Ukraine/Ivanofrankovsk 10.03.2016 11:10
-1 0 +1

7 років тому в мене був розрив діафрагми, печінки, та правої легені, апсцес. вчора був легкий удар по спині, але ніяких ускладнень не відчув. характерні симптоми почались після того як ліг спати, слабкий біль в шлунку, і спазми коли засинав. зараз болю нема. Зараз відчуваю важкість і дизкомфорт в області печінки, дихаю не рівномірно, але при диханні є рівномирний рух грудної клітини та череної діафрагми. В лікарню звернутись нема можливості. при яких сиптомах мені варто "бити тривогу"? заздалегідь дякую.

-1 +3 +1

Доброго Дня. Зважаючи на ваші травми, які були 7 років тому і на симптоми, які зараз у Вас, потрібно звернутись обовязково до травматолога та торакального хірурга. Провести рентген грудної клітки, УЗД органів черевної порожнини, щоб виключити будь-які пошкодження внутрішніх органів. Постарайтесь прикласти всі зусилля, щоб застерегти своє здоворя від можливих ускладнень.

Михайло Ukraine/Kiev 10.03.2016 05:47
-1 +2 +1

Чи бувають легкі травми діафрагми, при яких не потрібна госпіталізація. Симптоми знайомі, бо вже буф розрив діафрагми 7 років тому. скільки в мене часу.

-1 +2 +1

Пошкодження діафрагми можна віднести до ряду складних ушкоджень, тому якомога швидше зверніться до лікаря, щоб виключити діагноз: розрив діафрагми. Розрив діафрагми вимагає термінової медичної допомоги, тому госпіталізація потерпілого просто необхідна. Лікування розриву діафрагми може бути тільки хірургічним. Операція полягає у переміщенні приміщеннях органів, а також ушивании самого розриву.

тамара Ukraine/Sumy 28.02.2016 19:42
-1 +2 +1

скажіть будь ласка в мене болить голова постійно що мені робити

-1 +2 +1

Доброго Дня. Діагностикою та лікуванням головних болей займається лікар-невролог. Для початку Вам варто звернутись до невролога, який огляне Вас при потребі призначить додаткові обстеження.

Інна Ukraine/Lviv 26.02.2016 15:26
-1 +2 +1

oksankaaa7@gmail.com ось моя ел пошта

-1 +1 +1

Відповіли.

Інна Ukraine/Lviv 25.02.2016 11:36
-1 +2 +1

ДОбрий день у мене випадає волосся на чолі, маківці та внизу голові, я вже пробувала вся народні маски, пила вітаміни, нічого не помагає. що робити? або до якого лікаря звернтися в Івано-Франківську безкоштовно, не маю коштів(

-1 +2 +1

Доброго Дня п. Інна. Можете залишити свою поштову скриньку і ми Вам постараємось допомогти.

наташа Ukraine/Vasilkov 22.02.2016 19:40
-1 +1 +1

Скажіть будь ласка чи міняється за життя резус фактор. У мого сина до 16 років було 1 + а зараз 1-.

-1 +3 +1

Доброго Дня. На протязі життя резус фактор не міняється

Мілена Iceland 20.02.2016 22:05
-1 +2 +1

Діагностували вагітність 6-7 тижнів. Лікар порадив випити гінестрил міфепристон 10 таблеток по 50 мг, і через 48 годин Міролют. Після вжитого гінестрилу через 24 години почали виходити великі згустки з кров'ю. Болить живіт. Коли пити міролют? Чи це нормально? І як зменшити біль в нижній частині живота?

-1 +4 +1

Переривання вагітності є не простим процесом і згустки крові характерні після прийнятих такого роду таблеток. Найправильнішою порадою буде звернутися до Вашого лікуючого лікаря.

христина Ukraine/Zabuzhzhya 19.02.2016 17:32
-1 +2 +1

вагытна 27 тижныв температура 37 що робити ...........а при тому ще полылеоныфрит нирки?

-1 +2 +1

Доброго Дня. Враховуючи термін вашої вагітності та анамнез - рекомендовано звернутися в стаціонар для дообстеження та лікування.

Наталия Ukraine/Chernivtsi 19.02.2016 11:43
-1 +1 +1

Доброго дня!я знову панікую ,підскажіть будь-ласка чи є нормальним те що моя 5-ти річна донька після фізичиских навантаженнях має відишку?я це почала дуже часто помічяти от навиду приклад (навіть ранками коли допомагає застилити ліжко також є відишка)за 2015 хворіла 4 рази ангіною,а зарас в неї адинойди...

-1 +4 +1

Доброго Дня. Потрібно відрізняти віддишку від порушення носового дихання. Причиною порушення носового дихання можуть бути аденоїди, хронічний риніт. Причиною віддишки можуть бути проблеми з легенями. В любому випадку потрібно звернутись до дільничого лікаря педіатра.

ar_osad Ukraine/Kiev 19.02.2016 09:35
-1 +2 +1

Дитині 4,8 роки. Останнім часом почали спостерігати що у дитини з носа йде кров. Регулярність починає частішати. Плануємо піти до ЛОРа (скоріш за все що скажуть припикти). Но я боюсь що проблема може бути прихована в іншому. На тілі дитину по всьому тілу видно судини. У мами теж видно судити, що в подальшому може призвести до серйозних проблем з верикозним розширенням. Що порадите робити?

-1 +2 +1

припікати не поспішайте, спочатку повноцінно обстежте дитину

-1 +2 +1

Доброго Дня. Носова кровотеча зазвичай може бути проявом іншої хвороби. Зверніться до педіатра, зробіть загальний аналіз крові.

Соня Ukraine/Ivanofrankovsk 19.02.2016 00:22
-1 +2 +1

Доброго дня. Мені 14 років і у мене є прозорі слизисті віділення з інтимнго місця. По кількості їх ніби то не мало, але і не багато. Запаху немає також. Та це все супроводжується біллю живота. Це все може свідчити про якісь проблеми?

-1 +3 +1

Доброго Дня. Для жінки характерні слизисті виділення в помірній кількості в період овуляції. Якщо виділення зявляються не і період овуляції - це може свідчити про інфекції різного виду. Для цього потрібно здати мазки для уточнення дігнозу.

Роксі Ukraine/Chervonograd 17.02.2016 08:49
-1 +2 +1

Добрго дня. У мене не регулярний цикл (від 35 до 48 днів, як коли, і ща результатами декількох узд у другій фазі циклу овуляція відбувається). З гормонами все в порядку (практично кожного року від початку перших місячних за направленням лікарів здаю аналізи на гормони і на гормони щитоаилки і все добре). а також у мене дворога мптка. От питання у чому може ще полягати причина нерегулярного циклу, чи модна такий варіант вважити нормою? Друге питання: цього місяця була на узд на 19 д.ц і мені сказали що фоліул розміром 31 мм і це вже киста, то всетаки чи можливо що всетаки це не киста а фолікул такого розміру це особливість організму, та як це визначити? Вдячна за відповідь наперед )

-1 +2 +1

Доброго Дня. Фолікул такого розміру це киста, але вона може з наступними місячними тріснути. А на рахунок гормонів, уточніть будь ласка, які саме Ви здавали і чи робили Ви ренген турецького сідла....Причин нерегулярного цеклу може бути дуже багато. (Гінеколог Деба В.Т)

Ігор United States 12.02.2016 19:15
-1 +2 +1

Плід був мертвий, вона звернулася долікаря на терміні в 14 тижнів, лікар сказав що плід один мертвий но єще один плід живий якому вже 6 тижнів, заразвона на6 тижні вагітності і їй робили вишкрібання мертвого плода.чиможливе таке?

-1 +2 +1

call.oxford.fr@gmail.com

-1 +2 +1

Доброго Дня. Так таке можливо. В даному питанні багато нюансів,тому якщо хочете, ми можемо дати детальнішу відповідь по телефону. Відправте на цю пошту свій номер телефону із назвою теми: "Для гінеколога Деби Вікторії Тарасівни" і я обовязково Вам перетелефоную.

Ігор United States 12.02.2016 10:48
-1 +1 +1

Доброго дня! Скажіть будь ласка чи може дівчина завагітніти два рази? Притому що каже що перша вагітність була заморожена і наступила друга вагітність, чи можливо таке?

-1 +1 +1

Доброго Дня. Уточніть деякі деталі: що таке заморожена вагітність, коли вперше була вагітна Ваша дівчина, коли другий раз завагітніла. Після уточнення питання, ми постараємось Вам допомогти.

Сніжок Ukraine/Kiev 09.02.2016 22:07
-1 +2 +1

Доброго дня, скажіть будь ласка, останій раз коли ми з хлопцем займалися сексом він в мене кінчив три рази, через день в мене почалися місячні, що це може бути

-1 +2 +1

Доброго Дня. Це нічого страшного.

Оля United States/Wooster 08.02.2016 19:03
-1 +1 +1

Мені 46 і уже біля року за дві неділі до менструації маю нижчу біль у низу живота зліва і біль у спині і тошнить і болить голова особливо зранку що це може бути.

-1 +1 +1

Доброго Дня. Це може бути овуляція

Наталя Ukraine/Kiev 06.02.2016 14:54
-1 +1 +1

хлопець кінчив в середину 2 лютого а 6 лютого теж після сексу кінчив живіт болить спазми. Через що це може бути .До того після сексу такого не було

-1 +2 +1

Доброго Дня. Це може бути вагітність або запалення чи інфекції різного роду. Тільки консультація гінеколога і здача додаткових аналізів допоможе встановити проблему.

Наталя Ukraine/Kiev 06.02.2016 14:45
-1 0 +1

якщо хлопець кінчив всередину через пару днів знову кінчив які ознаки ? Після останнього сексу мене болить живіт , ?

Каріна Ukraine/Kalush 04.02.2016 10:24
-1 0 +1

від екземи я приймаю пивні дріжджі в таблетках натуральні,але в мене анемія,мені порадили пити залізне вино,чи можна приймати ці два препарати одночасно?

-1 +2 +1

Доброго Дня. Так, можна. Тільки потрібно розвести в часі прийому (до і після їди). Але дані препарати до лікування екземи відношення не мають, діючі речовини даних препаратів на протікання екземи впливу не мають.

Світлана Iceland 03.02.2016 18:48
-1 -1 +1

Чи можна виривати зуб в період вагітності?

-1 +1 +1

Доброго Дня. Бажано лікування стоматологічних захворювань лікувати до періоду вагітності, оскільки знеболення (анестезія) вагітним жінкам протипоказана, тому виривати зуб не бажано. Радимо Вам також звернутись до стоматолога і порадитись із ним, можливо він зможе запропонувати Вам якийсь інший варіант.

Світлана Iceland 03.02.2016 18:45
-1 +1 +1

Чи можна тягнути зуб в період вагітності ?

-1 +1 +1

Відповіли

оксана Ukraine/Ivanofrankovsk 01.02.2016 15:11
-1 +1 +1

Доброго дня! На обличчі маю родимку яка дещо змінила свою форму, ніяк не наважусь її видалити бо боюсь шраму на обличчі, підкажіть за скількі часу заживає рана після видалення родимки, необхідні якісь додаткові аналізи чи достатньо первинного огляду дерматолога?

-1 +1 +1

Доброго Дня. Достатньо тільки огляду дерматолога. Загоєння ранки проходить в кожного індивідуально в залежності від імунної системи. Ми видаляємо родимки, папіломи та інші утворення апаратом "Сургітон", після яких шрамів абсолютно не залишається.

Люба Poland 28.01.2016 13:43
-1 +2 +1

Доброго дня ми стараємось вже рік щоб завагітніти і не виходить !?ускладнень не було

-1 +1 +1

Доброго Дня. Проблема може бути не тільки у Вас, але й у чоловікові. Тільки комплексне обстеження Вашої пари, допоможуть встановити проблему.

Люба Poland 27.01.2016 18:39
-1 +1 +1

Добрий день я робила 2аборти медикаментозні пройшло півтора року чи можу я завагітніти знову??

-1 0 +1

відповіли

Люба Poland 27.01.2016 18:36
-1 +1 +1

Добрий вечір,хотіла б запитати я робила 2 медикаментозні аборти є можливість знову завагітніти ??? Після останнього пройшло півтора року

-1 +1 +1

Доброго дня. Якщо аборти пройшли без ускладнень, менструальний цикл в нормі, то звичайно є можливість завагітніти.

Уляна United States/Mountain View 19.01.2016 08:15
-1 +1 +1

Доброго ранку!Пару днів назад побачила, що зранку вени на ногах стають більшими!Вагітність 20 тижнів!Але коли ходжу,вени стають такими , якими були!Скажіть, чи загрожує це якось дитині і що робити мені з цим?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам варто звернутись на консультацію до лікаря ангіолога (флеболога).

Гість Ukraine/Kiev 17.01.2016 19:44
-1 +1 +1

Чи можна у Вас зробити аналіз на гормони?

-1 0 +1

Доброго ранку. Так, можна.

Аліна Ukraine/Ivanofrankovsk 13.01.2016 20:25
-1 +1 +1

Підкажіть будь-ласка,потрібен хороший лікар-трихолог в Ів-Франківську?Дякую

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, як у нас не має трихолога. Можемо порадити консультацію дерматолога. Даний фахівець також частково займається лікуванням захворювань трихології.

Антонина Ukraine/Kelmentsy 13.01.2016 16:09
-1 +1 +1

Доброго дня,скажіть після причому Ескапела правда можливо захворіти? А якщо наприклад сьогодні ваипити Ескапел,і після завтра знову то дітей можна не мати? Яка причина,якщо критичні йдуть до 9 днів. Коли сидиш стоїш йдуть,коли лежиш не,встаєш у туалет а то виходять згустки крові і так кожного дня так десь 5 днів а потом то не йдуть а то буває що ще капають і так до 9 днів! Щоо це!?

-1 0 +1

Після прийому Ескапелу можливі розлади менструального циклу, часте вживання Ескапелу може в майбутньому призвести до безпліддя. А для визначення причини рясних менструацій потрібно звернутися на консультацію до гінеколога.

6434 Ukraine/Kozova 12.01.2016 21:02
-1 +1 +1

Чи можна приймати антибіотики Тетрациклін і Дифлюкан одночасно?

-1 0 +1

Доброго Дня. Можна, але всеодно варто перед їхнім прийомом проконсультуватися з лікарем (особливо на рахунок антибіотику Тетрациклін??)

вонек Ukraine/Kiev 09.01.2016 23:58
-1 +1 +1

в мене таке відчуття,що я вагітна.але чи може це бути яко був лише мінет і були місячні уже 2 рази

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні не можете

Альона Iceland 05.01.2016 11:35
-1 +1 +1

Доброго дня,моїй донечці 6 місяців,до 4—х місяців ми були на ГВ,до 4,5 наш Нутрілон,в дитини появився діатез,потім перейшли на коровяче молоко,було все добре личка чисті,через три тижні на чолі і личках знову появилися дуже червоні плями,які шелушаться і її дуже сверблять,зараз ми знову на Нутрілоні2,приймали лактофільтум,мастили личка феністилом,бепантеном,промивали календулою,перейшли на Нан гіпоал,(але в дитини від нього болить животик і зелений кал) це все рекомендації наших лікарів,Зараз їмо нутрілон 2,і прикрм(безмолочні каші,овочеве пюре,печене яблучко)ефекту не було від того ніякого.Допоможіть будь-ласка мені!!!

-1 0 +1

Доброго Дня. В даному випадку варто було б,детально зібрати анамнез та зробити обстеження, такі як,ЗАК,кал на яйця глистів, алергопроби(харчова панель можливо щей інгаляційну), щоб вияснити на що саме в дитини атопія ,а тоді підбирати догляд ,харчування та лікування,

-1 +1 +1

Дана рубрика призначена для задавання запитань лікарю, а не для відгуків. Згідно умов та вимогам сайту відгуки тут не пишуться, тому що для них призначено зовсім інша рубрика. Орієнтовно через кожних три-п'ять днів, сайт "зачищає" такого роду записи. Будьте ласкаві, всі Ваші пропозиції, відгуки, писати на цю скриньку: oxford.ivano.frankivsk@gmail.com

Мрія Ukraine/Ivanofrankovsk 01.01.2016 22:11
-1 +1 +1

А чим ви лікуєте і як безпліддя?

-1 0 +1

Уточнюйте будь ласка, що саме Вас цікавить. Так, як відповідь на дане питання є багатомаштабна і просто описувати кожен із них було б не доречно.

Оля Ukraine/Ivanofrankovsk 25.12.2015 13:15
-1 +1 +1

ТОді у мене питання, якщо ви не робите мар тест, посткоітальний тест, не можете визнчити прохідність маткових труб, і думаю що ще не робите багато інших аналізів для визначення причини безплідності пари, то яким чином ви можете проводити таке лікування? Не визначивши РЕАЛЬНОЇ причини. У вас же на сайті пише що ви лікуєте безпліддя і проводите всі необхідні аналізи.

-1 +1 +1

Доброго дня. Не визначивши причини ми не лікуємо, але причин безпліддя набагато більше, ніж ті, які цікавлять Вас. Посткоітальний тест може робити лише центр, в якому є власна лабораторія, враховуючи його специфіку. Також ставимо Вас до відома, що ми лікуємо не всі форми та види безпліддя. Ми лікуємо лише в тому випадку, коли бачимо причину. Для лікування всіх видів безпліддя є спеціалізовані центри (наприклад Центр репродукції людини). Якщо ми Вас не влаштовуємо по обстеженнях - Ви можете звернутись до будь-якого іншого медичного закладу.

оля Ukraine/Chervonograd 24.12.2015 16:15
-1 0 +1

чи роблять у вас мар тест, посткоітальний тест?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, на жаль в нас такого не роблть.

Сонце Ukraine/Ivanofrankovsk 24.12.2015 07:50
-1 0 +1

Доброго ранку. В мене така проблема, після операції в мене появились спайки (в органах малого тазу) і час від часу дають про себе знати, тобто болять. Що потрібно зробити, щоб уникнути болів та чи можливо щоб вони зникли? Які ускладнення вони можуть дати?

-1 0 +1

Доброго Дня. Одне із ускладнень - безпліддя. Для того, щоб призначити правильну тактику, Вам потрібно пройти обстеження у лікаря. Лікування може бути медикаментозне або оперативне.

Олена Ukraine/Ivanofrankovsk 22.12.2015 11:18
-1 0 +1

Доброго дня. Скажіть будьласка чи у вас проводять визначення прохідності маткових труб?

-1 +1 +1

Доброго дня. Ні ми не робимо даної процедури.

Каріна France 22.12.2015 10:02
-1 0 +1

Як нерви і сильні стреси впливають на дитину?І як уникнути таких станів при вагітності?

-1 0 +1

Дискомфорти, пов'язані з вагітністю (такі як нудота, швидка втомлюваність, часте сечовипускання, набряки та болі в спині) можуть сприяти наростанню нервового напруження, особливо якщо вагітна жінка намагається виконувати все те, що вона робила до вагітності. Гормональні зміни також, до деякої міри, сприяють коливанням настрою, які відчуває жінка під час вагітності. Нещодавні дослідження дозволяють припустити, що сильний стрес може підвищити ризик передчасних пологів, бути причиною народження низьковагової дитини, та, ймовірно, мимовільного аборту. За даними дослідників з Каліфорнійського університету жінки, які перенесли психологічний стрес протягом перших трьох місяців вагітності, з більшою імовірністю передчасно народжують. Фактори ризику включають вік (старше 32 років), першу вагітність і паління. Вважається, що при стресі підвищується рівень певних гормонів, що обмежують приплив крові в плаценту і плід не може отримувати поживні речовини і кисень, необхідні для його оптимального росту та розвитку. Ці ж самі гормони можуть стати "сигналом" початку пологів а, отже, підвищення рівня цих гормонів може посилити ризик передчасних пологів.

Маряна Ukraine/Kiev 19.12.2015 14:10
-1 0 +1

В мене аутоімунний гепатит.Чи є можливість підтвердження шляхом здачі аналізів у Вас?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, можна

Світлана Ukraine/Kiev 16.12.2015 11:37
-1 0 +1

Чи шкідливий дезодорант dry dry?

-1 0 +1

Якщо у звичайних антиперспирантах частка хлористого алюмінію не перевищує 10%, у Dry Dry виробники не пошкодували додати 30,5% даної речовини. Вагітним жінкам від використання дезодоранту Dry Dry краще відмовитися. Солі алюмінію можуть викликати патологічні порушення у розвитку плоду, спровокувати передчасні пологи, викидень. Примітний той факт, що в своїй країні (у Швеції) антиперспірант Драй-Драй не продається. На запитання одного з користувачів, чому в країні виробника немає цього засобу, фахівці відповіли, що воно випускається спеціально для Росії і країн СНД. Кожен для себе вирішує самостійно, що більш пріоритетно, зберегти здоров'я або надійно захиститися від потовиділення.

світлана Ukraine/Kiev 15.12.2015 19:05
-1 0 +1

Я працюю у відділі побутовоі хіміі і завагітніла. Це не буде шкодити для дитини?

-1 0 +1

і добре подумайте, що Вам важливіше - здорова дитина чи робота

-1 0 +1

Доброго Дня. Однозначно негативний вплив буде за рахунок хімічних випарів. У таком устані Вам варто по 2-3 години гуляти на свіжому повітрі, якщо у Вас не виходить змінити роботу, то часто провітрюйте приміщення. Будьте здорові)

Іванна Ukraine/Odessa 10.12.2015 23:09
-1 0 +1

частий біль в правому боку чому???

-1 0 +1

Доброго Дня. Це може бути дискінезія жовчевивідних шляхів або гастродоуденіт чи холецистит. Нерегулярне харчування, стреси. Рекомендовано зробити УЗД та звернутись до лікаря гастроентеролога.

Віка Ukraine/Kiev 10.12.2015 07:26
-1 0 +1

Запломбірувала зуб напухла щока. Що робити ?

-1 0 +1

Доброго Дня. Бувають різні причини, чому бувають такі наслідки. Найкраще якомога швидше зверніться до Вашого лікуючого лікаря.

Анна Ukraine/Ivanofrankovsk 09.12.2015 16:26
-1 0 +1

Підкажіть будьласка в які дні циклу краще здійснювати перевірку грудей?

-1 0 +1

Доброго Дня. Обстеження краще проводити до 10 дня менструального циклу.

Олена Ukraine/Ivanofrankovsk 09.12.2015 14:49
-1 0 +1

Доброго дня. Підкажіть будьласка чи можна за 3-6 днів до початку менструацій побачити на узд чи була цього місяця овуляція? Чи краже проходити фолікулометрію? Чи як там)

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль в цій фазі циклу постовуляторні зміни практично не візіалізуються. Тому, для більш достовірних даних УЗД обстеження бажано проходити з 12-по 16 день менструального циклу.

Віка Ukraine/Ivanofrankovsk 08.12.2015 02:36
-1 0 +1

У Вас є лікар трихолог, якщо немає порадьте в Івано-Франківську чи Львові.

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль у нас не має трихолога.

Вася Ukraine/Yalta 07.12.2015 23:06
-1 0 +1

Привіт, був ... на наступний день після закінчення місячних, точно не впевнений чи не кінчив в середину, через 3 тижні зявилась нудота, скажіть чи вагітна вона?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ймовірність вагітності є дуже мала. Але всеодно для перевірки можете пройти тест на вагітність.

Юліана Ukraine/Ivanofrankovsk 05.12.2015 14:07
-1 0 +1

Доброго дня!Хочу запитати в вас, про скринінги під час вагітності!Перший скринінг вийшов добрий, лікар сказав що з дитинкою все прекрасно!Але виявляється, що в 18 тижнів треба буде ще здавати другий скринінг, і я хвилююся чи вийде він такий самий як перший!Скажіть будь-ласка,чи буває таке що перший скринінг добрий,а другий ні?

-1 0 +1

Доброго Дня. дане питання краще звичайно обговорювати з Вашим лікарем. Але можна сказати впевнено, що відхилення в другому скринінгу є малоймовірними, але це не означає що його не потрібно здавати. Оцінювати результати гормональних скринінгів повинен також генетик. Бажаємо Вам гарного перебігу вагітності)

Сергій Iceland 04.12.2015 14:40
-1 0 +1

Добрий день поставий новий зуб і через 2 дні напухли ясна що робить

-1 0 +1

Доброго вечора. Обов'язково зверніться до вашого лікуючого лікаря. Міцного Вам здоров'я!

Таня Iceland 30.11.2015 15:04
-1 0 +1

Я сьогодні здала кров на ревмопроби.Скажіть,будь ласка чи можуть ревмопроби виявити вагітність?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, ревмопроби не можуть визначити вагітність. Ревмопроби – це біологічні показники, які призначені первинно для виявлення активного запалення при ревматизмі, а в ширшому сенсі – дозволяють запідозрити низку захворювань, що мають автоімунну природу.

Роман Ukraine/Kiev 26.11.2015 20:06
-1 0 +1

Доброго дня. В мене часта різь в очах протягом 1,5 року. Окулісти не можуть знайти причини. Рік тому лікувався від EBV і CMV вони можуть бути причиною?

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль у нас не має окуліста і ми не можемо дати професійну відповідь на Ваше запитання. Вибачте.

Віра France 23.11.2015 07:37
-1 0 +1

Порадьте, будь-ласка, під час вагітності волосся стало дуже сухим і ламким!Що робити, щоб хоч трішки відновити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Випадіння волосся спровоковано зміною гормонального стану під час вагітності. Так, як препарати в даному чаті ми не можемо рекомендувати, взамін пропонуємо безкоштовну консультацію косметолога, яка на первинному огляді допоможе Вам із цією проблемою.

Юрій Ukraine/Rivne 19.11.2015 08:52
-1 0 +1

Доброго дня .Болі у суглобах , напухлі пальці рук та болять стопи .

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам потрібно здати ревмопроби та звернутись до ревматолога.

Маша Ukraine/Kiev 14.11.2015 11:40
-1 0 +1

доброго дня..! болить в низу живота після того як хлопець кінчив в середину.. що це означає?

-1 0 +1

Доброго Дня. Одна із причин болю - це може бути алергічна реакція на сперматозоїди. Для точної постановки діагнозу Вам потрібно пройти обстеження у гінеколога.

tymchyshyna France 13.11.2015 21:24
-1 +1 +1

Доброго дня, в мене хронічний тонзиліт, горло не болить, я здорова на даний час,і взагалі горло давно не турбувало, чи міг він передатися моїй дитині?

-1 0 +1

Доброго Дня. Питання є не дуже зрозумілим. Ви маєте на увазі:" Чи по спадковості може передатись дане захворювання дитині?"

Оля Ukraine/Lviv 12.11.2015 21:11
-1 0 +1

Доброго дня! Чи завжди поліп потрібно видаляти чи можливо він сам вийде. Як це впливає на майбутню вагітність?

-1 0 +1

Доброго Дня. Поліпом матки називають доброякісне утворення, яке утворюється за рахунок розростання слизової оболонки матки - ендометрію. Це окремий виріст слизової, який може бути від декількох міліметрів, до декількох сантиметрів. Поліпи може бути поодинокими або виростати групами. Сам поліп пройти не може, він може перерости в злоякісне новоутворення. Якщо це поліп у цервікальному каналі, то сперматозоїди не можуть попасти у порожнину матки і запліднення не відбудеться.

Ольга Мельник Ukraine/Ivanofrankovsk 10.11.2015 14:04
-1 0 +1

Ціна гормонів щитовидної залози

-1 0 +1

Доброго Дня. TSH - 90грн; FT3 - 90 грн; FT4 - 90 грн; Antio-TPO - 90 грн; Anti-Tg - 90 грн; Tg - 90 грн.

ольга Ukraine/Ivanofrankovsk 10.11.2015 14:01
-1 +1 +1

Чи є лікар трихолог. Ціна консультації і комп'ютерної діагностики.

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль трихолога у нас не має.

Настя Ukraine/Ivanofrankovsk 09.11.2015 07:35
-1 0 +1

Доброго дня!Я вагітна 11 тижнів!Виникла анальна тріщина!Підкажіть, як можна пролікуватися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Насамперед вітаємо з майбутнім поповненням. При вагітності будь-яких термінів існують багато обмежень щодо прийому медикаментів різних груп, тому найкращим варіантом був би візит до спеціаліста проктолога, для того, щоб чітко визначити розмір тріщини та підібрати оптимальний та безпечний курс лікування.

інна Ukraine/Ivanofrankovsk 08.11.2015 23:20
-1 0 +1

Доброго дня, у дитини 2 роки неприємний запах з жіночих оганів. Постійно підмиваю ромашкою з ранку і ввечері. Ніяких почервонінь немає, лишень запах. Як це лікувати чи то нормально

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, це не нормально. Вам потрібно звернутись до дитячого гінеколога (обл.дит.лік.), для того щоб він взяв мазки і подивився що саме провокує неприємний запах.

Роман Ukraine/Ivanofrankovsk 07.11.2015 20:25
-1 0 +1

Складний далекозорий астигматизм в дорослої людини лікується?

-1 0 +1

Доброго Дня. На дане питання вичерпну відповіль Вам може дати лікар Офтальмолог. На жаль такого лікаря у нас не має. Вибачте.

Леся Ukraine/Ivanofrankovsk 04.11.2015 18:17
-1 0 +1

Запитай у лікаря передбачує хоча б якусь мінімальну відповідь ЛІКАРЯ!!! А не ваше рекламне : "Ми можемо запропонувати вам консультацію нашого гінеколога, педіатра, терапевта..." і т.д. То нащо мені тут вам писати якщо толку нуль, люди самі розуміють що до лікаря звернутися треба. А у вас просять хоч аб мінімального розяснення.

-1 0 +1

Шановна п.Леся, люди не завжди точно описують свої симптоми і не завжди правильно "виставляють собі діагноз". Тому з нашої сторони було б некомпетентно "лікувати по Інтернету", або радити людині препарати, не знаючи точного діагнозу. Тому запрошення на консультацію, це не реклама, а професійний підхід до вирішення проблем пацієнтів. Ми радимо людині спеціаліста, а куди вона вже звернеться - це її справа + якщо необхідно описати аналізи чи інші додаткові обстеження, ми стараємося завжди це зробити, але коли є вагання при постановці висновку (потрібно оглянути людину чи поставити додаткові питання, або результати є незадовільними) ми пропонуємо консультацію. Ми завжди готові Вам порадити та допомогти чим можемо, але виходити за рамки непрофесіоналізму не будемо.

Тетяна Ukraine/Kiev 04.11.2015 12:19
-1 0 +1

В мене поліп шийки матки і ерозія. Цитологія без особливостей,кольпоскопія-ерозія задавняна ,але не злоякісна.Мені говорять поліп удаляти , аерозію після того припекти Я щось боюсь і незнаю що мені робити . А можна якось обійтись без операції.

-1 0 +1

Доброго Дня. На жаль без операції не обійтись. Вам потрібно зробити поліпектомію (тобто видалити поліп), після чого вилікувати ерозію. Якщо Вам будуть робити втручання під місцевою (чи загальною) анастезією, то болю Ви навіть не почуєте.

Катя Ukraine/Kiev 02.11.2015 00:03
-1 0 +1

Мій син 1 рік і 5 місяців з'їв гайку. Пройшло 2 доби,і вона не вийшла. Порадьте що робити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Вам потрібно звернутись до педіатра, який при необхідності може направити Вас на рентген, щоб подивитись, де знаходиться гайка.

Оксана United States 31.10.2015 12:48
-1 +1 +1

Допоможіть за результатами другого скринінгу. ф- фетопротеїн, од/мл- 49.04 в- хоріонічний гоадотропін, МО/л - 66511 Естріол вільний, нг/мл- 5,78 Скринінг робився на 17 тижні вагітності.Що означають отримані результати? Результати вузд в 12-13 тижнів: КТР- 63.8 БПР- 23.5 кістки черепу візуалізуються Довжина стегна 10.2 шлунок 3.7 мм комірцевий простір 2.8 наявність носової кістки серце 9.5*7.2 серцебиття 167 уд/хв. І скажіть будь ласка, чи може лише один підвищений рівень ХГЛ, вказувати на патологію розвитку дитину?Мені 23 роки, чоловікові 28.За місяць до скринінгу приймала утрожестан.

-1 0 +1

Доброго Дня. Для детальної консультації можемо запропонувати консультацію в лікаря-гінеколога, який детально опише кожен із Ваших показників і дасть Вам детальну консультацію.

Люба Ukraine/Kiev 30.10.2015 14:49
-1 0 +1

Добрий день. Скільке дійсне направлення в лікарню?

-1 0 +1

Доброго Дня. На направлені має бути дата

Іван Ukraine/Ivanofrankovsk 26.10.2015 10:16
-1 0 +1

Дякую. Скажіть будь ласка, як можна потрапити на консультацію до лікаря-дерматовенеролога

-1 0 +1

Потрібно зателефонувати в наш КолЦентр: (0342) 777 299; (097) 4 777 299; (050) 3 777 299. Або перейтина наш сайт і там залишити свої дані і ми Вам перетелефонуємо.

Іван Ukraine/Ivanofrankovsk 24.10.2015 22:06
-1 0 +1

Доброго вечора! Скажіть будь ласка чи виліковується гіпергідроз, і до якого лікаря потрібно звертатися?

-1 0 +1

Доброго Дня. Так, дане захворювання лікується. Можемо запропонувати консультацію у лікаря-дерматовенеролога.

Леся Ukraine/Kiev 21.10.2015 17:01
-1 0 +1

Добрий день. Скажіть будь ласка, у вас лікують мастопатію? Якщо так, то яка аартість? Чекаю відповіді)

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні, на жаль не лікують. Вам потрібно звернутись до лікаря мамолога. Але якісну УЗдіагностику Ви можете зробити у нас.

Ірина Ukraine/Kiev 19.10.2015 21:49
-1 0 +1

Добрий вечір! Буквально вчора виявила у себе дві пухлинки на піднебінні, якщо можна це так назвати.Почала шукати в інтернеті якусь інформацію про ці новоутворення, в результаті зробила припущення,що це, можливо, папілома, проте , прочитавши, чим може бути спричинене дане захворювання, я побачила ,що воно мене явно не мало б стосуватись, оскільки навіть елементарних стресів не було. Мені 17 років. Що ці пухлинки можуть означати і що мені робити надалі? Буду вдячна за відповідь.

-1 0 +1

Доброго дня. Вам потрібно якісна консультація стоматолога.

ярослав Ukraine/Kalush 16.10.2015 21:54
-1 0 +1

Років 2 тому появилась ґ улька на стегні,а зараз зробилась велика і трошки болить і є почервоніння і виходить на зовні?

-1 0 +1

Доброго Дня. Для детального уточнення Вашого діагнозу потрібен огляд хірурга

Оля Ukraine/Ivanofrankovsk 13.10.2015 07:09
-1 0 +1

Якщо з моменту зачаття вживала вітамін Е по 1 т.в день,це може негативно позначитися на розвитку дитини?

-1 0 +1

Доброго Дня. Нічого шкідливого в цьому не має .

Аня Ukraine/Ivanofrankovsk 10.10.2015 10:05
-1 0 +1

Фарингосепт при вагітності можна застосовувати?І які засоби прийнятні для лікування горла при вагітності?

-1 0 +1

Якщо у Вас не має підвищеної чутливість до амбазону або до будь-якого іншого компонента препарату, то Амброзол можна застосовувати при вагітності. Також можна застосовувати Лісобакт, який не є шкідливим під час вагітності і годування груддю (але якщо не має підвищеної чутливості до будь-яких компонентів препарату).

Наталя Ukraine/Kalush 08.10.2015 07:46
-1 0 +1

Доброго ранку, чи надає Ваша клініка послуги тріхолога- дерматолог? У дитини на голові де була ранка випало волосся. Що це таке може бути

-1 0 +1

Доброго ранку п.Наталя. Радимо Вам якнайшвидше звернутись з дитиною до лікаря дерматолога. Перед прийомом в лікаря не рекомендуєм нічим обробляти уражену ділянку, щоб, при потребі, можна було зробити аналіз на наявність лишаю чи іншого захворювання. Записатись на прийом можна за тел. 050 3 777 299, 097 3 777 299, 0342 777 299. Будемо раді Вам допомогти. З повагою «Оксфорд Медікал Прикарпаття»

Оксана Макогін Ukraine/Kiev 05.10.2015 18:29
-1 0 +1

Добрий день. Було порізане сухожилля на зап*ясті правої руки ( з лівої сторони більше) ,а саме пошкоджене сухожилля згиначів безіменного пальця і мізинця. Пройшло 1,5 місяця після операції. 3 тижні я ходив у гіпсі. Зараз не можу до кінця розігнути безіменний і мізинець і зігнути можу тільки наполовину. Якщо пробую їх згинати сильніше, то починає боліти на місці порізу. Підкажіть, чи потрібна повторна операція, чи потрібен ще час? ( ходив на електрофорез з лідазою і аскорбіновою кислотою та на масаж)

-1 0 +1

Під час травми сухожилля міг бути пошкоджений ліктьовий нерв. Для уточнення діагнозу потрібно провести електронейроміографію та звернутися в найближчий час до невролога або нейрохірурга.

Андрій Ukraine/Ivanofrankovsk 02.10.2015 15:01
-1 0 +1

Доброго вечора вам. В мене постійна ниюча біль під правим ребром яка супроводжується печією та нудотою, переважно зранку до сніданку. Близько 2 роки назад був дуже болючий спазм з права в кишечнику , думали апендицит , але ні! Пройшло два роки і ця біль почала мене супроводжувати близько 2 місяців . Біль характери тягучого ниющого

-1 0 +1

Доброго Дня Андрій. В даному випадку Вам потрібен огляд лікаря гастроентеролога.

Ірина Ukraine/Kiev 30.09.2015 09:42
-1 0 +1

чи можа вилікувати папілому в домашніх умовах біля онального проходу?

-1 0 +1

Доброго Дня. Ні не можна

Оля Ukraine/Odessa 23.09.2015 19:06
-1 0 +1

Доброго дня!Я вагітна вже 6 тижнів!Після зачаття одразу почав тягнути низ живота, приблизно 3-4 дні!Потім перестав!За цей час відчуваю нудоту зранку, кровяних виділень не було взагалі.Яу думаєте, вагітність протікає добре?І коли можна йти на перший огляд до лікаря?

-1 0 +1

Якщо Вас турбують болі низом живота, потрібно звернутися на консультацію до гінеколога. Перший огляд вагітної проводиться при взятті на облік в ЖК в терміні 10-12 тижнів.

Каріна Ukraine/Odessa 23.09.2015 19:02
-1 0 +1

Стрибнула через паркан, вагітна 4 тижні, і трохи почав боліти живіт!Що це може бути?

-1 0 +1

Це може бути загроза мимовільного викидня.

марія Ukraine/Ivanofrankovsk 21.09.2015 18:41
-1 0 +1

доброго дня. в мене часті виділенні молочного кольору та трусиках. що це? і ще одне запитання якщо у мене гемоглобін 70-80 варто планувати дитину чи є ризик недоносити?

-1 0 +1

Доброго Дня. Для того, щоб знати чи є загрозливими у Вас виділення, потрібно здати мазок на CVU і TORCH інфекції, після чого, можна буде робити висновки. + Такий рівень гемоглобіну є занадто низьким для планування вагітності.

marjasuk26 Ukraine/Ivanofrankovsk 21.09.2015 09:13
-1 0 +1

Добро дня! Допоможіть будь ласка визначити день овуляції. Якщо перший день менструації 20 число, менструація триває 6 днів. Різні календарики жіночі ра...ть по різному і тільки збивають з думки. Дякую!

-1 0 +1

Добрий день. Овуляція відбувається приблизно посередині циклу, десь 14-15 день від початку дня менструації (це якщо у Вас рівномірний цикл). Нерегулярний цикл вимагає для точного визначення дати овуляції відразу декількох методів (вимірювання базальної температури, УЗД - моніторинг, тести та ін.)

Наталі Iceland 17.09.2015 10:58
-1 0 +1

Добрий день. Хочемо з чоловіком запланувати дитину . Почала робити тести на овуляцію і вже 3 дня підряд на тест смужці 2-і насичені полоски. Розтлумачте як саме працюють тести на овуляцію !?

-1 0 +1

Добрий день. Дві смужки - означають, що у Вас овуляція. Тести на овуляцію бувають різних виробників і тому кожен по своєму пише про їх використання та роботу. Детальнішу інформацію Ви можете почитати в інструкції Вашого тесту.

Каріна Ukraine/Kiev 16.09.2015 09:06
-1 0 +1

З якого тижня краще ставати на облік?І коли краще робити перше УЗД?

-1 0 +1

Якщо Вас нічого не турбує, то на облік стається у 8-10 тижнів, перше планове УЗД 11-12 тижнів.

Любов Ukraine/Kiev 13.09.2015 09:03
-1 0 +1

Доброго дня! Дитина вечері вирвала!Протягом ночі рвала ще 5 раз. Давала атоксіл через кожні 5 хв. Під утро перестала.Що її давати? В мене є ніфуроксазид і смекта.

-1 0 +1

Доброго Дня. Якщо описані Вами симптоми не пройшли на протязі доби, звертайтесь обовязково до педіатра!

ярослав Ukraine/Kiev 12.09.2015 18:21
-1 0 +1

Доброго дня! У мене бронхіальна асма, чим іі лікувати

-1 0 +1

Доброго Дня. Якщо Вам лікар прописав лікування, то дотримуйтесь його. Можемо дати Вам тільки кілька загальних порад: для профілактики бронхіальної астми фахівці рекомендують заняття фізкультурою, плаванням. Ефективна і дихальна гімнастика. Позитивний заряд дають прогулянки на свіжому повітрі (у лісі і в парку) в будь-яку погоду. Але при цьому, природно, необхідно намагатися уникати факторів, що сприяють розвитку астми. Хоча повністю виключити такі алергени, як шерсть тварин, пилок і пил, украй проблематично, можна лише скоротити час контакту з ними. Якщо алергени, пов’язані з вашою професією, рекомендується змінити місце і / або умови роботи, або навіть переїхати в іншу місцевість. І, звичайно ж, треба уникати запалення верхніх дихальних шляхів і своєчасно проводити лікування.

Андрей Чорный Ukraine/Kiev 12.09.2015 14:24
-1 0 +1

Доброго дня. Допоможіть вирішити проблему: дитині майже 4 роки, минулого року пішла до дит. садочка і почались проблеми з носиком. У поліклініці ставили діагноз аденоідит. Всі застуди на протязі року супроводжувалися лише набряком у носику і при дутті виділеннями з зеленуватим відтінком. Останній раз хворіли у березні, літо пройшло без жодних проблем, та ось почався садочок і ми знову вдома. Знову проблеми з носом але тепер це проявляється лише зранку - під ранок закладає носик, може під час сну посапувати, коли дує носа виходять зеленуваті сопельки. І все, напротязі дня нічого немає, дитина дихає носом, а от зранку така проблема.