ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ЗАХОДУ
На майстер-класі Ви дізнаєтесь: - про особливості столового етикету Франції та Англії; - про правила сервіровки столу та що таке куверт .Порядок викладки приборів, роль, їх призначення та користування; - про місце сумки та сумочки в ресторані, куди її покласти, а куди не слід. - про правила користування серветками (паперовою та полотняною). - про «Умовні знаки» для офіціантів, або як подавати сигнали персоналу, не кажучи при цьому ні слова: - як їсти «складні» страви; - про особливості етикету на фуршеті. - як вийти з неприємної ситуації, що робити, якщо впала виделка в ресторані чи Ви перелили вино на одяг сусіда. - табу столового етикету, що категорично не можна робити за столом; - про елегантні манери за столом.
Меню* : 1. Салат "Шеф зар"; 2. Чорізо (свинна вирізка з картопляним пюре); 3. Курча в хрумкому тісті Теляві; 4. Овочі гриль та келих сухого вина. Dress code: Cocktail.
Місце проведення: ресторан "Шеф Клуб"( вулиця В'ячеслава Чорновола, 67, Івано-Франківськ).
ВЕДУЧА: Альона Калініченко - експерт з питань етикету, закінчила Austrian Higner School of Etiaquette. Безперервно збагачує свої знання з різних видів етикету, постійно підвищує кваліфікацію, що підтверджується сертифікатами різних шкіл даного напрямку. Автор і ведуча програм: "Основи етикету для дітей", "Тонкощі столового етикету", "Тонкощі чайного етикету та складних десертів", "Діловий етикет", "Світська бесіда: тонкощі, які мають значення", "Особливості знайомства в діловій сфері та світському житті".
Вартість : 550 грн. * дегустаційне меню( порції розраховані для навчання). Попередній запис - обов'язковий! Кількість місць обмежена.