Курс націлений на розвиток смаку, уяви та кулінарних здібностей підлітків. Саме тому він буде цікавий, як тим хто любить готувати, так і тим хто шукає своє призначення.
Учасники курсу навчаться методам нарізки, декоруванню страв та комбінуванню смаків.
⠀
В програмі:
⠀
15 травня (16.00-18.00) — телятина в паназіатському стилі, мексиканський бурітос.
⠀
29 травня (16.00-18.00) — десерти: морозиво 2-х видів, шоколадний фондан.
Вартість 1-го заняття — 350 грн.
По завершенню курсу кожен учасник отримає сертифікат, а також рецептури страв.
⠀
Зареєструвати учасника можна за телефоном: +38 (099) 557-44-63
Учасники курсу навчаться методам нарізки, декоруванню страв та комбінуванню смаків.
⠀
В програмі:
⠀
15 травня (16.00-18.00) — телятина в паназіатському стилі, мексиканський бурітос.
⠀
29 травня (16.00-18.00) — десерти: морозиво 2-х видів, шоколадний фондан.
Вартість 1-го заняття — 350 грн.
По завершенню курсу кожен учасник отримає сертифікат, а також рецептури страв.
⠀
Зареєструвати учасника можна за телефоном: +38 (099) 557-44-63