Кількість місць: 10 осіб

Задумаєтеся про кар'єру кондитера?
Оригінальні начинки, вишукані тістечка, ніжні десерти, які складаються в ідеальний кенді бар. Всього цього ми навчимо вас на нашому міні-курсі.

Програма курсу:
  • Шу фісташка-малина (основи заварного тіста, фісташковий шантіі)
  • Зефір чорна смородина
  • Капкейки ягідні
  • Тарта горіхово-карамельна (основи пісочного тіста, домашня карамель)
  • Макарон молочний шоколад/маракуя (технологія приготування кришечок макарон, базові основи ганашу)
  • Мусові птіфури (маленькі десерти з базовими мусами)
  • Класичне тірамісу - десерт в стакані
  • Різнокольорове бізе
Вартість: 2000 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63