Кількість місць: 10 осіб
⠀
Задумаєтеся про кар'єру кондитера?
Оригінальні начинки, вишукані тістечка, ніжні десерти, які складаються в ідеальний кенді бар. Всього цього ми навчимо вас на нашому міні-курсі.
⠀
Програма курсу:
⠀
Задумаєтеся про кар'єру кондитера?
Оригінальні начинки, вишукані тістечка, ніжні десерти, які складаються в ідеальний кенді бар. Всього цього ми навчимо вас на нашому міні-курсі.
⠀
Програма курсу:
- Шу фісташка-малина (основи заварного тіста, фісташковий шантіі)
- Зефір чорна смородина
- Капкейки ягідні
- Тарта горіхово-карамельна (основи пісочного тіста, домашня карамель)
- Макарон молочний шоколад/маракуя (технологія приготування кришечок макарон, базові основи ганашу)
- Мусові птіфури (маленькі десерти з базовими мусами)
- Класичне тірамісу - десерт в стакані
- Різнокольорове бізе
Вартість: 2000 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63