Кількість місць обмежена!

Мрієте робити торти, які схожі на справжній витвір мистецтва? Тоді цей майстер-клас точно для вас!

В програмі:
 Теорія бісквітів та начинок, всі необхідні формули для прорахунку діаметру та площі форм. Як правильно порахувати кількість поверхів на необхідну вагу торта?
 Начинки: “Уізли”, “Лимон-бузина”, “Шоколадний фламбе”.
 Креми для начинок. Три види крему для вирівнювання. Техніки вирівнювання.
 Складання багатоярусних тортів. Конструкції, підложки, опори. Транспортування багатоярусних тортів.
 Робота з фальш-ярусами. Як і коли їх використовувати, як оформляти, для чого обтяжувати, як правильно вирівнювати і збирати з них конструкцію?
 Робота з кольором. Сумісність кольорів. Яка допустима кількість різних кольорів при оформленні одного торта.
 Вафельний декор.
 Шоколадний велюр.
 Акварельний розпис та золото.
 Ізомальт.

Після проходження курсу кожен учасник отримує сертифікат.

Вартість: за умов реєстрації до 25.08 — 5600 грн.
Повна вартість: 5800 грн.

Реєстрація за нижчевказаним посиланням.
Телефон: +38 (099) 557-44-63