Кількість місць обмежена!
⠀
Мрієте робити торти, які схожі на справжній витвір мистецтва? Тоді цей майстер-клас точно для вас!
⠀
В програмі:
Теорія бісквітів та начинок, всі необхідні формули для прорахунку діаметру та площі форм. Як правильно порахувати кількість поверхів на необхідну вагу торта?
Начинки: “Уізли”, “Лимон-бузина”, “Шоколадний фламбе”.
Креми для начинок. Три види крему для вирівнювання. Техніки вирівнювання.
Складання багатоярусних тортів. Конструкції, підложки, опори. Транспортування багатоярусних тортів.
Робота з фальш-ярусами. Як і коли їх використовувати, як оформляти, для чого обтяжувати, як правильно вирівнювати і збирати з них конструкцію?
Робота з кольором. Сумісність кольорів. Яка допустима кількість різних кольорів при оформленні одного торта.
Вафельний декор.
Шоколадний велюр.
Акварельний розпис та золото.
Ізомальт.
⠀
Після проходження курсу кожен учасник отримує сертифікат.
⠀
Вартість: за умов реєстрації до 25.08 — 5600 грн.
Повна вартість: 5800 грн.
⠀
Реєстрація за нижчевказаним посиланням.
⠀
Мрієте робити торти, які схожі на справжній витвір мистецтва? Тоді цей майстер-клас точно для вас!
⠀
В програмі:
Теорія бісквітів та начинок, всі необхідні формули для прорахунку діаметру та площі форм. Як правильно порахувати кількість поверхів на необхідну вагу торта?
Начинки: “Уізли”, “Лимон-бузина”, “Шоколадний фламбе”.
Креми для начинок. Три види крему для вирівнювання. Техніки вирівнювання.
Складання багатоярусних тортів. Конструкції, підложки, опори. Транспортування багатоярусних тортів.
Робота з фальш-ярусами. Як і коли їх використовувати, як оформляти, для чого обтяжувати, як правильно вирівнювати і збирати з них конструкцію?
Робота з кольором. Сумісність кольорів. Яка допустима кількість різних кольорів при оформленні одного торта.
Вафельний декор.
Шоколадний велюр.
Акварельний розпис та золото.
Ізомальт.
⠀
Після проходження курсу кожен учасник отримує сертифікат.
⠀
Вартість: за умов реєстрації до 25.08 — 5600 грн.
Повна вартість: 5800 грн.
⠀
Реєстрація за нижчевказаним посиланням.
Телефон: +38 (099) 557-44-63