Тривалість 29 січня - 19 лютого (щопонеділка, 18:00 - 21:00 год.) Шеф-кухар: Валентин Михайлов Програма курсу:- Фрітата з чорізо та овочами;- Канелоні з соусом болоньєзе;- Різотто з білими грибами;- Томатний пиріг з соусом песто;- Равіолі карбонара з чорнилом каракатиці;- Ньокі з пармською шинкою, броколлі та зеленим горошком;- Овочева лазанья з сиром рікотта та соусом бешамель;- Паста та піца;- Груша тушкована в вині з запеченим сиром горгонзола;- Апельсинове тірамісу; Дегустатція італійських вин входить у вартість курсу. Напої та алкогольна сангія розважать Вас після роботи та домашніх турбот. Вартість курсу: 2200 грн. Діє акція для друзів: - 10% за умови реєстрації 2-х учасників. Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном (099) 557 44 63