Під керівництвом шеф-кондитера кулінарної школи el Chef Ольги Панчук. Форма навчаня: теоретино-практичний курс-інтенсив (10 годин практики та створення, більше 10 десертів) Програма курсу:- шу з соленою карамеллю та іншими додатками;- мус з шоколадом, перцем чілі;- зефір;- лолі попси;- торт "Піна колада";- банановий мус та гарбузове конфі;- складний декор з шоколаду;- спонжі та курди; Протягом майстер-класу ми організуємо повноцінний кенді-бар. Кому буде корисний курс:- початківцям,які хочуть здобути правильні навички в кондитерській справі;- любителям, які мають досвід;- професіоналам, які не зупиняються на досягнутому; По завершенню ви отримаєте:- сертифікат про проходження курсу;- знижку - 10% на наступний курс: Рівень 3;- рецептурний зошит; Вартість: 1500 грн. Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном (099) 557 44 63.