Тривалість:20 лютого 11:00 год. 21 лютого 19:00 год. З майстер-класом Івано-Франківськ відвідає чарівна і неймовірно талановита Елизавета Глинская. У програмі: - Торт "Коронована ожина"Ми будемо готувати фундуковий дакуаз, хрусткий шар з фільєтином, компоті інжир-ожина, фундуковий мус, дзеркальну глазур. Декор з шоколаду - Тістечко "М'ятно-шоколадна Опера"Ми будемо готувати м'ятний бісквіт Джоконда, малинове кулі, м'ятний ганаш, дзеркальну глазур. Декор з заварного тіста з штройзелем - Тістечко "Прованс"Ми будемо готувати медовий бісквіт, ягідне кулі, смородиново-йогуртове кремі, збитий лавандовий ганаш, шоколадне покриття - Тістечко "Плодово-ягідне"Ми будемо готувати чорничний бісквіт Дакуаз, ягідне компоті, смородиново-журавлиновий мус, ягідна глазур (на ягідному пюре), декор із меренги з ягідною пудрою - Чізкейк "Три шоколади"Шоколадне шаблі, маса крем-чіз з 3-ма видами шоколаду - Дріжджова випічка. "Саварен з малиною і маракуєю"Ми будемо готувати тісто для саварен, малинове кулі, збитий ганаш на білому шоколаді з маракуєю. Покриття нейтральна глазур Зареєструватись можна он-лайн або за телефоном (050) 203 44 44