Майстер-клас від Анатолія Ларчева “М’ясо з винним соусом та все, що потрібно знати про французьку кухню”

 

Хочете цікаво та оригінально провести суботній вечір? Тоді запрошуємо вас на теоретично-дегустаційній майстер-клас, на якому наш шеф-кухар Анатолій Ларчев розповість вам усі деталі приготування страв прованської кухні: прянощі, аромати, вміння та багато цікавих секретів!

 

Протягом цього вечора ви оволодієте знаннями з приготування: 

-Антрекоту “Борделез” - стейку із соусом з червоного вина;

-Цибулевого пирога “Піссаладьєр”;

А підкреслить смак страв французьке червоне сухе вино, яким ви зможете насолоджуватись під час майстер-класу. 

 

Як відбуватиметься МК?

- Ви бронюєте місце для себе або компанії (діє знижка для друга -10%);

- Ми зустрічаємо вас з бокалом вина та фуршетними закускам;

- Займаєте зручне місце в залі, слідкуєте за роботою шефа та ставите запитання, насолоджуєтесь дружньою атмосферою та смакуєте чудове вино;

- Дегустуєте кожну страву та елементи до неї;

 

Що ви отримаєте після МК?

- позитив та нових знайомих;

- рецепти та поради від шефа;

- знижку на курс “Риба та салати”;

 

Вартість майстер-класу - 400 грн.

Телефон: +38 (099) 557-44-63