Тривалість 26 лютого - 19 березня (4 заняття щопонеділка). Група: 10 учасників. 

Презентуємо неймовірно цікавий та максимально смачний курс під керівництвом шеф-кухаря Дарвіна Седеньо. Ви отримаєте багато теоретичних знань, практичних вмінь та конкретних відповідей на ті питання, які відкладали у довгий ящик.

Програма курсу включає в себе:

Ступені просмажування м’яса;

Зачистка та підготовка;

Відстоювання та маринування;

Особливості смаків, де купити правильне та якісне м’ясо;

Дегустація підібраних аперитивів та діжестивів до м’яса;

 

Ми будемо готувати: - Сір Лойн Стейк - стейк з антрекоту;

Стейк М’ясника - стейк з передньої лопатки;

Стейк з шинкою - стейк з задньої частини свині;

Стейк з ошийка - стейк з свинної шиї;

Стейк ЧікенБіф - оригінальний дабл стейк;

 

Соуси: 

Cherry&Peper;

Sweet&Sour;

Соус Чіпотле Лайм;

Соус Гаряча Мексика;

Соус Берне;

Аргентинський Чімічуррі соус.

 

Вартість курсу: раннє бронювання (до 19.02) - 2900 грн, пізнє бронювання - 3300 грн.

Телефон: +38 (099) 557-44-63