Вартість: 1200 грн

Основи кондитерских виробів - базові різновити тіста, наповнювачів та помадок

 

10 березня (субота) - 10:00 - 15:00

11 березня (неділя) - 10:00 - 14:00

10 годин практики

 

Форма навчання : теоретично- практичний курс-інтенсив

 

Яка програма курсу ?

Заварне тісто - еклери з кремом Патісьєр та шоколадною глазур’ю (заварне тісто, крем Патісьєр, шоколадна глазур)

Пісочне тісто - класична Лимонна тарта (тісто Сабле, лимонний курд, італійська меренга)

Кексове тісто - чайний кекс з сухофруктами (кексове тісто, сироп пропитка, нейтральна глазур)

Дріжджове тісто - медовий хліб з фініками 

Бісквітне тісто - торт Прага (шифоновий бісквіт, сироп, крем Прага, шоколадна помадка)

Як відбувається навчання? Парна робота. Всі команди практично та самостійно готують чотири десерти, а також вся група готує торт.

 

Кількість учасників? Група складається з п’яти пар.

 

Що ви отримаєте по завершенню? Практичний досвід. Сертифікат про проходження курсу. Смачні приготовлені десерти, які зможете забрати з собою!!!

Телефон: +38 (099) 557-44-63