Вміння Давида Митька вражають навіть дорослих - він смачно готує, багато розповідає, ділиться враженнями про проект та є прикладом для багатьох діток. Давид з великим бажанням та захопленням презентує своє меню та запрошує усіх бажаючих приєднатись до занять!

 

У програмі: 

4 березня: Равіолі зі шпинатом. Шоколадні кейкпопси.

11 березня: Фарфале з сирним соусом. Тарт з лимонним курдом.

18 березня: Авторська піца. Кольорове шу.

25 березня: Кіш лорен з міні ковбасками. Десерт Павлова.

1 квітня: Хачапурі з сиром. Торт Шварцвальд.

 

Рецептури та хороший настрій надаються кожному учаснику курсу. 

 

Ціна за одне заняття: 260 грн

Ціна: 1250грн