Вартість: 3500 грн

16.03 - 5.04 (щовівторка та щоп’ятниці)

 

В програмі курсу:

7 занять за найактуальнішими кулінарними тенденціями весни.

 

Шеф-група кухарів кулінарної школи El Chef: Darwin Cedeno, Валентин Михайлов, Арсен Кропивницький, Olga Panchuk та Анатолий Ларчев підготували для вас найактуальніші та найпопулярнішні рецепти страв!

16.03 оригінальні сніданки, як настрій на цілий день (шакшука, класичний англійський сніданок, тортилья)

20.03 яскраві салати (рол салат з кролика, теплий салат з індиком та карамелізованими апельсинами, салат з печеним сиром)

23.03 крем-супи та бульйони (суп-пюре з зеленого горошку, мінестроне, цибулевий французький суп)

27.03 головні страви з білого м’яса та соуси (фарширований текі рол з полентою, перепілки з селеровим п’юре, картопляний гратен кроликом)

30.03 головні страви з червоного м’яса (свинина з яблуками фламбе, ребра мексикано, ірландський м’ясний пиріг)

03.04 здорові бургери (шпинатний бургер з курятиною та томатами, бурякові міні бургери з печеним сиром, класичний бургер з рубленим м’ясом)

05.04 десерти (лимонна тарта та шоколадний фондан)

Як бонус: методи та стилі нарізок, правильна робота з ножем.

 

Дегустація та заняття від сомельє школи Олег Палашовський на тему: Food&Wine - Як підкреслити смак страви?

 

Обов'язкова попередня реєстрація.

Телефон: +38 (099) 557-44-63