Вартість: 1700 грн

Стиль проведення: контактний майстер-клас.

Група до 10 чоловік.

 

Програма курсу:

шу з соленою карамеллю та іншими додатками

мус з шоколадом, перцем чілі

зефір

лолі попси

торт "Піна колада"

банановий мус та гарбузове конфі

складний декор з шоколаду

спонжі та курди

Протягом майстер-класу ми організуємо повноцінний кенді-бар.

 

Кому буде корисний курс:

початківцям,які хочуть здобути правильні навички в кондитерській справі

любителям, які мають досвід

професіоналам, які не зупиняються на досягнутому

По завершенню ви отримаєте:

сертифікат про проходження курсу;

знижку - 10% на наступний курс: Європейські десерти

рецептурний зошит

Обов'язкова попередня реєстрація.

Телефон: +38 (099) 557-44-63