Давно мрієте про власний ресторан? Чи, можливо, хочете стати керівником одного з кращих закладів міста? Або ж ви вже один з них, але прагнете завжди розвиватись та здобувати нові знання? Тоді ми точно маємо, що вам запропонувати! 

 

Школа керівників "Керуй по-людськи" - це всеохоплюючий курс про всі аспекти ресторанного бізнесу! Шість занять, шість провідних тем, реальний досвід, тисячі практичних порад та можливість одразу випробувати власні сили. 

 

Все про: 

Стратегію, обов'язки та департаменти в ресторані

Якості ідеального керівника та роботу з командою

Адміністрування та мотивацію працівників

Кухню та її секрети

Бухгалтерію ресторану, розрахунок цін, ведення документації і т.д.

Прибуток та інші "ключові" результати діяльності ресторану

Телефон: +38 (095) 001-86-62