Шпаргалка 1 Тип клієнта: як його визначити і що робити далі. Тривалість – 3 год. Вартість - 400 грн.

 Шпаргалка.2 Професійний етикет для офіціанта. Мета етикету в процесі обслуговування - принести задоволення, радість гостям, зробити #обслуговування красивим. Тривалість – 2 год. Вартість - 300 грн.

Шпаргалка 3 Посуд бару і залу ресторану. Тривалість - 2 год. Вартість - 300 грн.

Шпаргалка 4 Сервіровка столів. Загальні правила і послідовність сервірування. Тривалість – 3 год. Вартість – 400 грн.

Шпаргалка 5 Як швидко вивчити меню офіціантові? Тривалість – 4 год. Вартість – 500 грн.

Шпаргалка 6 Невинні мандри з "Винною картою". Тривалість – 2 год. Вартість – 300 грн.

Шпаргалка 7 Закуски під вино: вишукана гармонія. Тривалість – 3 год. Вартість - 400 грн. 

Шпаргалка 8 Як ЗБІЛЬШИТИ середній чек? Тривалість – 4 год. Вартість – 600 грн.

Шпаргалка 9 Як швидко і безконфліктно “приборкувати” складного клієнта своїм професійним підходом. Тривалість – 4 год. Вартість – 500 грн.