Шеф-Пекар: Оксана Волошина - випускниця INBP - Institut de la Boulangerie Pastisserie, керівник хлібопекарні “Братванка” Холдингу емоцій “IFEST”

 

Усім любителям здорового хліба присвячується 4 дні інтенсивної роботи:  

2 дні - Хлібна корзина 

2 дні - Круасан та Слойка 

 

Хлібна корзина. Ми пропрацюємо три види бездріжджових заквасок, відчувши кожну з них. Буде не легко, проте дуже цікаво. Всі дії легко можна повторити вдома, без спеціального професійного обладнання.

 

Програма (день 1): 

- Французький авторський багет 

- Бездріжджовий пшеничний хліб довгої ферментації

- Віденський хліб з часником 

- Горіховий хліб 

Програма (день 2): 

- Хліб десертний з пивом

- Хліб у горщику 

- Житній здоровий хліб

- Безглютеновий хліб, як необхідність

 

Програма: 

- Класичний французький круасан

- Кольоровий круасан 

- Круасан з соусом бешамель

- Фісташкові тубуси

- Даніш з сиром брі та горіхами

- Менхір з цикорієм

- Бріош з творогом 

- Класичний бріош

 

Вартість експрес-курсу Хлібна корзина, Круасани та Слойка(4 дні): 4000 грн.

Вартість МК "Хлібна корзина" (2 дні): 1900 грн.

Вартість МК "Круасан та Слойка" (2 дні): 2300 грн.

 

Зареєструватись можна он-лайн або за телефоном.

Телефон: +38 (099) 557-44-63