Формат навчання: теоретично практичний курс-інтенсив (10 годин практики)

Результат – готовий повноцінний кенді-бар в кольорі лаванди!

 

Програма курсу:

- Сабльований кольоровий фундук

- Зефір з малиною та розмарином

- Безе з кремом шалот та лимонним курдом

- Кейк – попси

- Шоколадна тарта з соленою карамеллю та праліне із фундука

- Тістечко крем-брюле з естрагоном та чорницею

- Верін з лавандовим мусом, чорничним кулі та шоколадним крустіланом

 

Кому буде цікавий курс:

- початківцям, які хочуть здобути правильні навики

- любителям, які мають досвід

- професіоналам, які не зупиняються на досягнутому

 

По завершенню курсу ви отримаєте:

- сертифікат про проходження курсу;

- рецептурний зошит;

 

Вартість: 1700 грн.

Діє акція - приведи друга чи подругу та отримай -10% для вас обох!

 

Телефон: +38 (099) 557-44-63