Дводенний воркшоп із приготування Кенді-бару 

12 листопада 15:00 – 20:00

13 листопада 9:00 – 14:00

 

Під керівництвом шеф-кондитера кулінарної школи el Chef - Vlad Babetskii. Candy bar - це новий модний тренд, який часто використовується на весіллях, днях народженнях чи інших святах.

 

У вас буде можливість попрактикуватись у приготуванні таких десертів:

- Зефір;

- Павлова;

- Тарт з малиною;

- Тарта з молочним шоколадом;

- Еклер ягода/ваніль;

- Шу маракуйя;

- Трайфл з малиною та соленою карамеллю;

- Безе малина;

- Печиво з тріщинами;

- Кейк попси.

 

Вартість навчання: 1700 грн.

Діє акція: приведи друга чи подругу та отримай – 10% для вас обох!

Наприкінці навчання ви отримаєте сертифікати та рецептуру кожного десерту. Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном.

Телефон: +38 (099) 557-44-63