Кому цей курс привертає до себе особливу увагу?

Бонусна ціна на цілий курс;

Практична робота;

Позитивні ранки з напоями;

Програма курсу:

Сніданки: італійська фрітата, англійський сніданок, домашня гранола та яйця Бенедикт (шеф-кухар - Валентин Михайлов)

Крем супи та салати: суп-пюре з баклажанів, суп харчо, теплий салат з овочами, фюжн салат з куркою (шеф-кухар - Валентин Михайлов)

Паста та Равіолі: шпинатні равіолі, тальятеле з грибами, паста з чорнилом каракатиці (шеф-кухар - Валентин Михайлов)

Головні страви з мяса: ребра в винному соусі , оссобуко міланезе, язички в соусі демігляс (шеф-кухар - Darwin Cedeno)

Десерти: тарталетки крем-карамель, гарбузовий чіз кейк, шоколадний фондан (шеф кухар - Vlad Babetskii)

Вартість курсу: 2900 грн.

Телефон: +38 (099) 557-44-63