Володимир Паращак - шеф-кондитер закладу Cabinet.Lviv, уже понад 9 років займається кондитерським ремеслом та запрошує усіх бажаючих в кулінарну школу el Chef на свій дводенний воркшоп з кондитерської майстерності. 

Володимир приймав участь у майстер-класах таких топових фахівців як Дієго Лозано, Жан Мартан, Кейк Кутюр та засновниці Анушка School - Мадіни Яворської. Тож залюбки поділиться з вами своїм досвідом та навчить багато цікавого!

 

В програмі:

✔Шоколад-малина (шоколадний бісквіт на темному шоколаді/ малинова карамель/ шоколадний дакуаз/ малинове конфі/ шоколадний мус на темному шоколаді/ шоколадна глазур на какао/ декор з шоколаду/ шоколадне сабле).

✔Екзотичний манго-маракуя (бісквіт дакуаз/ екзотичний конфі з шматочками банана та м’яти/ маракуєвий мус/ глазур екзотична, глазур манго маракуя/ сабле пісочне/ декор з шоколаду).

✔Яблуко (пісочне сабле/ дакуаз/ яблучне конфі із шматочками яблук та корицею/ яблучний мус на основі білого шоколаду, кориці і бехеровки/ велюр/ шоколадний декор).

✔Фісташка-малина (малиновий муале з шматочками малини/ малинове конфі/ малиновий сюпрем/ фісташковий мус на основі фісташкової пасти/ фісташкова глазур на основі фісташкової пасти/ шоколадний декор).

✔Ягідне тістечко (японський бісквіт/ малинове конфі/ ягідний мус на основі білого шоколаду, чорниці і смородини та крему де касіс/ свіжі ягоди/ шоколадний декор).

✔Кокосова тарта (тарта пісочна/ маракуєвий конфі з м’ятою/ кокосове компоте з Малібу/ кокосовий мус на основі білого шоколаду/ глазур манго-маракуя/ велюр, шоколадний декор ).

 

Бонус програми: 

- Мармелад малиновий 

- Мармелад смородиновий 

- Макаронс декор 

- Гранд макарон

 

Вартість: 2600 грн.

Телефон: +38 (099) 557-44-63(Реєстрація)