Європейські мусові десерти для початківців

В стилі New Year Stories 

 

Кондитерський курс, який вдосконалить ваші вміння і створить передсвятковий ✨настрій. 

Яскраві тематичні смаки, авторські рецептури і багато кондитерських технік, стануть хорошим стартапом для вас, як початківця.

 

Що будемо робити:

- Розберемо основи роботи з мусовими виробами;

- Пропрацюємо основи пісочного тіста;

- Пройдемо всі етапи приготування макаронс;

- Попрактикуємо роботу з шоколадом;

- Створимо новорічний декор;

 

Програма:

- Вишнево-розмариновий макарон

- Макарон на фундуковому борошні

- Тарта "Лімончелло"

- Кейк “Totally caramel”

- Тістечко "Капучіно"

- Кейк “Шоколадний Апельсин”

- Кейк “Манговий”

 

Кому буде цікавий курс:

- початківцям, які хочуть навчитись готувати круті десерти;

- домашнім кондитерам, які роблять перші кроки в створенні мусових десертів;

 

Вартість: 2300 грн.