Їжа-сміття...

Як часто, вибираючи харчі, Ви були впевнені в їх безпечності та корисності?

Скільки часу втрачаєте під час вибору всіляких смаколиків?
Чи можна довіряти рекламі?

23 лютого в Івано-Франківську експерт з якості харчових продуктів Олена Сидоренка ( ведуча програми "Знак якості" з Конст.Грубичем) відповість на найпоширеніші питання по вибору тих продуктів, які ми споживаємо щодня. Українські масло, риба, солодощі, м'ясо, сири, олія....ці та інші продукти проходили через тестування та дослідження в лабораторії, де працює п. Олена. І вона точно має, чим поділитися з нами по вибору таких продуктів. На семінарі Ви зможете отримати інформацію про ті продукти, які Ви купуєте та отримаєте рекомендації, на що звертати уваги при покупці продуктів.

А також будуть розглянуті такі питання, як:
- Яким чином реагувати на числені акції та пропозиції?
- Як читати етикетку, аби не дозволити ввести себе в оману?
- Що означають ті безкінечні Ешки, чи має значення їх кількість та поєднання?
- До яких махінацій вдаються недобросовісні виробники та як розпізнати фальсифікацію аби не зашкодити здоров'ю?

Лайфхаки по вибору харчових продуктів та найпростіші способи виявлення фальсифікацій надасть відомий медіа-експерт з безпечності харчових продуктів Елена Сидоренко (Olena Sydorenko) - професор кафедри товарознавства, управління безпекою та якістю Київського національного торговельно-економічного університету.

Отож, якщо Вам важливо знати і розуміти те, що Ви споживаєте та Ви піклуєтеся про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних - тоді будемо раді бачити Вас на нашому семінарі.

Вартість - 185 грн.

Як взяти участь у семінарі❓