Другий практичний майстер-клас курсу для дітей "Тонкощі столового етикету та вишуканих манер!"
Вік: від 7 до 13 років.
На ІІ майстер-класі ми:
- будемо вчитися сервірувати святковий стіл (в англійському та французькому стилі);
- продовжимо дізнаватися про правила та манери за столом;
- дізнаємося як їсти «складні» страви: рибу, піцу, пасту, окату яєчню;
- будемо вчитися робити замовлення, якщо «ти» гість на заході;
- дізнаємося як бути гарним гостем та справити приємне враження, щоб тебе запросили знову;
- дізнаємося, в якому одязі слід приходити на захід, враховуючи його тематику .

Будемо вчимося їсти відповідно до правил етикету:
1 Форель та
2. Лінгвіні (довгу пласку й вузьку пасту)
АБО
Пасту з креветками. ( на вибір дитини)

Dress code: Cocktail.
Курс складаєтья з 3 практичних майстер-класів.

ВЕДУЧА: Альона Калініченко - експерт з питань етикету, закінчила Austrian Higner School of Etiaquette. Безперервно збагачує свої знання з різних видів етикету, постійно підвищує кваліфікацію, що підтверджується сертифікатами різних шкіл даного напрямку.
Автор і ведуча програм: "Основи етикету для дітей", "Тонкощі столового етикету", "Тонкощі чайного етикету та складних десертів", "Діловий етикет", "Світська бесіда: тонкощі, які мають значення", "Особливості знайомства в діловій сфері та світському житті".

Вартість : 450 грн, при відвідуванні І-го майстер-класу 350 грн.
Попередній запис - обов'язковий! Кількість місць обмежена.
Контактний телефон: 097 935 27 38