Кінець серпня - ідеальна пора для кавунів. Проте, кавуном порізаним на скибочки вже нікого не здивуєш. А як щодо морозива з кавуна?
Такий десерт чудово освіжає, а завдяки своїй зниженої калорійності не зашкодить фігурі.
Просте кавунове морозиво з йогурту
Якщо вам потрібно швидко приготувати морозиво з кавуна — рецепт ідеально вам підійде. На підготовку і змішування інгредієнтів піде всього 10 хвилин! За таким же рецептом можна приготувати морозиво з дині — пропорції продуктів залишаються такі ж.
Порцій: 6
Калорійність: 95 кКал/100г
Час приготування: 8 годин
Інгредієнти:
- 300 г кавунової м'якоті;
- 300 мл жирного йогурту;
- 80 г цукрової пудри.
Приготування:
Кавуновий м'якуш очистіть від кісточок. Наріжте кубиками, складіть в чашу блендера і перебийте в однорідне пюре. В охолоджений йогурт насипте цукрову пудру і протягом 1 хвилини збивайте блендером на великих оборотах. У йогурт вмішайте кавунову масу. Збийте знову протягом 2 хвилин. Маса повинна насититися бульбашками повітря. Викладіть заготівлю в лоток і поставте заморожуватися на 6-7 годин, регулярно збиваючи блендером. Для подачі викладіть в піалу кубики кавуна. Зверху — покладіть кілька кульок морозива. Можете викласти на морозиво шоколадні дропси — вони зімітують кавунове насіння в десерті.