Салат з крабами "Аншлаг": новий хіт святкового столу

Салат з крабами, фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Свята вже на порозі, а це означає, що на столах знову з’являться знайомі класичні страви - Олів’є, “Ніжинськи” та крабовий салат. Але цього року можна трохи урізноманітнити традиційне меню та здивувати рідних і гостей новинкою - салатом “Аншлаг”.

Його простий, але оригінальний рецепт підготувала фудблогерка @vistovska_cooking, і він уже обіцяє стати справжнім хітом на святковому столі.  Поєднання ніжних шампіньйонів, соковитих крабових паличок та яєць робить цю страву не тільки смачною, а й ситною.

Інгредієнти:

  • Крабові палички - 250 г
  • Шампіньйони - 300 г
  • Цибуля - 2 шт
  • Яйця - 5 шт
  • Зелень
  • Майонез, сіль, перець

Приготування:

Наріжте шампіньйони пластинками та обсмажте на олії, підсоливши. Додайте нарізану півкільцями цибулю і смажте до золотистої скоринки.Зваріть яйця та наріжте скибками.Крабові палички поріжте великими шматочками навскіс.Змішайте всі інгредієнти в мисці, додайте майонез, сіль та перець.Прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.

Салат виходить надзвичайно смачним і миттєво зникає зі святкового столу, ставши улюбленцем усіх гостей.