Тиждень культури здорового харчування: підсумки, досвід, прогнозування

У загальноосвітніх навчальних закладах міста завершився Тиждень культури здорового харчування.

Основною метою проекту була пропаганда культури здорового харчування, захист, збереження і розвиток здоров’я школярів, - пише 0342.ua.

Аналіз представлених програм Тижня культури здорового харчування свідчить, що з метою пропаганди правильного харчування серед дітей та їхніх батьків, використовувались різноманітні форми: міні-лекції, диспути, батьківські збори, виховні заходи з елементами музикотерапії, індивідуальні бесіди, години спілкування, рольові та інтерактивні ігри, ранкові зустрічі, практичні заняття, майстер-класи, тренінги, конференції, пресінформування, флешмоби, презентації проектів, брейн-ринги, виставки малюнків, тематичних газет.

У порівнянні з минулим навчальним роком активнішу участь у проведенні заходів брали батьки, лікарі МДКЛ, медичні сестри, практичні психологи, соціальні педагоги, студенти Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (ЗШЛ № 23), кухарі (ЗШ№ 28).

Серед основних пропозицій щодо організації та проведення Тижня культури здорового харчування у 2016-2017 роках, то пропонується поширити досвід роботи загальноосвітніх навчальних закладів щодо проведення Тижня культури здорового харчування, організувати загальноміську зустріч-спілкування батьків та лікарів на тему «Здорова їжа – здорова сім’я».

Івано-Франківськ новини Івано-Франківська здорове харчування школа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі