• Головна
  • А ви вмієте правильно заварювати чай? Поради місцевого фітотерапевта
13:00, 21 травня 2016 р.

А ви вмієте правильно заварювати чай? Поради місцевого фітотерапевта

Коли наступного разу будете заварювати чай, згадайте ці поради. Адже часто ми вважаємо, що п'ємо "здоров'я", а насправді можемо труїти себе. 

Як правильно робити цю, здавалося, відому і звичну процедуру 0342.ua запитав у місцевого фітотерапевтаРоманчук Вікторія Василівни.

Вода обов’язково має бути м’якою. Коли закипає чайник, виключати його варто «до дощу» (як тільки він починає кипіти). Ідеальний час настоювання чаю ― 15-20 хв. Швидше ― не завариться, довше ― буде давати токсини.

Якщо хочете щось додавати в чай (наприклад, мед) ― температура чаю має бути 35⁰С.

«Мною випробувана індивідуальна рекомендація щодо чаю: спочатку заварюю густу заварку, а опісля розводжу її у співвідношенні 1:1 з сирою водою. Адже сира вода ― каталізатор, який несе корисні речовини в клітину».

За поєднанням трав треба добре слідкувати. Наприклад, коли змішувати гіркоту з буркуном, останній підсилює дію першого. У травах є дуже багато нюансів, без відповідних знань бути травником не можна, а тим паче приписувати трав’яні суміші дітям. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Івано-Франківськ #новини Івано-Франківська #поради фітотерапевта #як правильно заварити чай #чай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...