21:35, 7 березня 2017 р.
У Франківську почали по-новому висушувати м’ясо (ФОТО)
В Івано-Франківську презентували нову технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків. За його словами, нову технологію втілюють два підприємства.
«У нашому місті ПАТ "Індуктор" спільно з ТОВ "ЕКО 777" презентували унікальну для України технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання. Це екотехнологія, що дозволяє зберігати всі корисні властивості м'яса», – написав мер.
Як зазначив міський голова, підприємці Івано-Франківська, попри непрості умови, працюють, виробляють та створюють робочі місця для франківців.
«Важливо, що виробництва крокують у ногу з часом й залучають сучасні технології. Міська влада всяко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу. Уже цього року плануємо завершити ремонт вулиці Б.Хмельницького для зручності функціонування тих підприємств, які на ній знаходяться», – зауважив Руслан Марцінків.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
13:38
8 жовтня
13:50
7 жовтня
14:43
6 жовтня
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
09:41, 29 вересня
09:41, 29 вересня
09:41, 29 вересня
09:41, 29 вересня
09:41, 29 вересня
live comments feed...