• Головна
  • Франківським студентам розповіли про секрети професійного успіху
14:20, 28 березня 2017 р.

Франківським студентам розповіли про секрети професійного успіху

Сьогодні, 28 березня, в університеті ім. Короля Данила керівник ВО "Карпати" Дмитро Втерковський ділився секретами успіху зі студентами.

Зустріч відбулася в рамках проекту «Поради від працедавців: рецепти професійного успіху».

Це перша подібна лекція, де представники провідних вітчизняних та закордонних організацій розповідатимуть про ті особливості, навички та вміння, яких вони сподіваються від майбутніх працівників.

Дмитро Втерковський каже, що на підприємстві зараз працює близько 4000 працівників. 

"Успіх прийшов не відразу. Українські банки відмовлялися працювати з нами. Тому ми звернулися до приватних інвесторів. Зараз до нас вже звертаються із державних установ. Через теперішню ситуацію в країні безпечніше працювати з державними банками. Наприклад, з Укрексімбанком чи Ощадбанком", — розповідає він.

У 2017 році підприємство планує виробити продукції на 474 мільйони гривень.

"За минулий рік ми виплатили премій на 22 мільйони нашим працівникам. До Великодня плануємо також привітати співробітників додатковими грошима", — продовжує керівник ВО "Карпати".

Протягом 2016 року у бюджет міста державне підприємство перерхувало 80 мільйонів податків.

Він закликає студентів вивчати іноземні мови, адже це одна із найважливіших навичок для сучасних працівників в будь-якій галузі.

Дмитро Втерковський каже, що існує серйозна проблема з кадрами, бо молодь активно переїжджає в Європу. Новий працівник проходить навчання, яке триває 3 місяці. Багатьох людей, які пройшли підготовку вітчизняні та європейські виробники переманюють до себе.

Читайте також: Виробниче об’єднання «Карпати» відсудило право на земельну ділянку, на яку поклав око місцевий підприємець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Івано-Франківськ #новиниІвано-Франківськ #студенти #лекція #Карпати #успіх.
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...