Надвірнянська міська рада збирає рецепти смаколиків. ФОТО

Кулінарну книгу прикарпатське містечко Надвірна створює разом із містами-побратимами. На втілення проекту отримали ґрант.

Кулінарний проект реалізують разом із містами-партнерами Крнов (Чехія) та Пруднік (Польща), а також Словацьким містом Раєц. Працюють за програмою «Співпраця між малими містами Вишеградської четвірки та України».

Основою є розвиток культури у цих чотирьох містечках, обмін традиціями і співпраця. Проект – інтерактивний, і передбачає активну участь громади. У людей збирають рецепти і досліджують їхні гастрономічні уподобання. Так, в опитуванні на сайті Надвірнянської міської ради може взяти участь кожен житель населеного пункту, інформує прес-служба міської ради.

Пропонують, зокрема, відповісти на запитання, яку страву Ви приготували б гостям та – яка улюблена Ваша страва. Із варіантів відповідей: деруни, вареники, банош, борщ, грибна юшка. Можете вказати Ваш, окремий, варіант.

Читайте також:

Їжа - за оцінки. Студенти-харчовики на іспиті влаштували імпровізований ресторан. ФОТО

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку