• Головна
  • Квас «Темний». В минуломи завжди готували його на Великдень! Рецепт.
09:59, 13 квітня 2019 р.
Надійне джерело

Квас «Темний». В минуломи завжди готували його на Великдень! Рецепт.

Квас «Темний». В минуломи завжди готували його на Великдень!  Рецепт.

Квас «Темний». Дідусь завжди готував його на Великдень! Усі сусіди збігалися за рецептом, коли скуштували це диво! Такий смачнющий! В магазині ніколи не купую квасу! Тепер і ми готуємо його за цим родинним рецептом! Навіть ті господині, які вже вміють готувати квас, не завжди здогадаються, як зробити його колір дійсно правдиво “квасовим”.

Інгредієнти:

1 кг цукру, 20 г дріжджів, 10 л води, 1 ч. ложка ванільного цукру, 1 ст. ложка рису. 250 г цукру посмажити на сковороді до коричневого кольору, покласти з рештою складників у теплу воду. Поставити у тепле місце для бродіння на 10–12 год, після чого напій готовий до вживання.

Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #рецепти #квас
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...