21:10, 25 травня 2019 р.
Надійне джерело
У Франківську через збитковість закривається єдиний у місті єврейський ресторан
Власники закривають через збитковість єдиний в Івано-Франківську ресторан єврейської кухні лоббі бар "Цимес" в готелі "Під Темплем". Але обіцяють, що страви єврейської кухні можна буде спробувати в іншому закладі.
Про це в ефірі програми #ЙОd розповів нотаріус Ігор Фріс, родина якого володіє готельним та ресторанним бізнесом в Івано-Франківську і курортній Поляниці, пише Sotka.
Ресторан кошерної кухні у 2010 "ставила" мати Ігоря Фріса. У ньому працював фахівець, який відповідав за автентичність кухні. Кошерне м'ясо постачала донецька фірма "Укркошер".
"Ми локально робили заклад для сніданків тільки, були 4 столики, коли будували готель. А вийшло так, що людям сподобалося, і вони почали ходити. Та з часом воно просто втратило статус як топове місце для харчування", –сказав Ігор Фріс.
Зменшення кількості клієнтів Фріс пояснює зростанням ресторанного кластеру у Франківську та різноманітністю кухонь.
"Тоді лоббі-бар "Цимес" був у цьому місці одиницею: не було навколо ні "Фабрики", ні "Ґудзону", ні "Урбану" – не було нічого. І люди приходили на сніданки, на обіди. Були постійні клієнти", – сказав Фріс.
Він додав, що попросить доньку Регіну після закриття лоббі-бару включити єврейські страви у меню інших закладів.
Повний відеозапис програми з Ігорем Фрісом дивіться тут:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
10:34, 10 січня
10:34, 10 січня
17:57, 7 січня
17:57, 7 січня
10:30, 2 січня
live comments feed...