• Головна
  • Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото)
13:05, 1 вересня 2019 р.
Надійне джерело

Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото)

Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото)

У місті Долина працює високотехнологічне сільськогосподарське виробництво саджанців лохини та інших ягідних культур мікробіологічним способом “in-vitro”, пишуть Версії.

“Це справжня українська історія успіху! Лохина – це не лише дуже смачно, але й економічно цікаво! Ринок лохини має потенціал зростання в Україні ще на 99%”, – пише Шмигаль на своїй сторінці у Facebook. 

Голова ОДА розповідає, що ТзОВ «Долина-Агро» запрошує місцевих підприємців до участі у роботі місцевого ягідничого кластеру (кооперативу) для закладання власних плантацій. 

Довідково. Лохина — ягоди, забарвлені в колір індиго з сизуватим нальотом. Тривалий час чорниця була відома, як «Європейська лохина», оскільки лохина не вирощувалася в Європі до 1930х років. Відрізнити лохину від схожої на вигляд чорниці легко, розрізавши ягоду навпіл. У лохини світло-зелена середина, в той час, як у чорниці червона або фіолетова. На відміну від чорниці, ягоди лохини ніжніші на смак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #прикарпаття #лохина #Долина-Агро #in-vitro
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...