Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото)

Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують, pressman

У місті Долина працює високотехнологічне сільськогосподарське виробництво саджанців лохини та інших ягідних культур мікробіологічним способом “in-vitro”, пишуть Версії.

“Це справжня українська історія успіху! Лохина – це не лише дуже смачно, але й економічно цікаво! Ринок лохини має потенціал зростання в Україні ще на 99%”, – пише Шмигаль на своїй сторінці у Facebook. 

Голова ОДА розповідає, що ТзОВ «Долина-Агро» запрошує місцевих підприємців до участі у роботі місцевого ягідничого кластеру (кооперативу) для закладання власних плантацій. 

Довідково. Лохина — ягоди, забарвлені в колір індиго з сизуватим нальотом. Тривалий час чорниця була відома, як «Європейська лохина», оскільки лохина не вирощувалася в Європі до 1930х років. Відрізнити лохину від схожої на вигляд чорниці легко, розрізавши ягоду навпіл. У лохини світло-зелена середина, в той час, як у чорниці червона або фіолетова. На відміну від чорниці, ягоди лохини ніжніші на смак.

Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-1 Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-2 Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-3 Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-4 Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-5 Українська історія успіху: як у Долині лохину вирощують (фото), фото-6
новини прикарпаття лохина Долина-Агро in-vitro
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
394 перегляди в січні
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати