20:42, 29 вересня 2019 р.
Надійне джерело
“Гострі ножі” стали переможцем барбекю-фесту “Пузатий їжак”. ФОТО
Уже другий рік поспіль організатором цікавого навчально-пізнавального дійства виступила кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, яку очолює професор Володимир Клапчук, інформує пресслужба університету.
Барбекю — це особливий спосіб приготування страв, найчастіше м’яса, на відкритому вогні. Особливістю проведення цьогорічного фесту стало те, що дійство відбувалося на декількох локаціях. Зокрема, локація “Барбекю-батл”. Тут відбулися змагання студентських команд другого-четвертого курсів спеціальності «готельно-ресторанна справа» у мистецтві приготування барбекю. Інша локація — майстер-клас від шефа барбекю ресторану Максима Нагорняка. Новинкою свята була дискусійна платформа. Учасники заходу та експерти з приготування барбекю мали нагоду обмінятися досвідом.
Зазначимо, що за результатами барбекю-батлу переможницею стала команда третьокурсників “Гострі ножі”.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:01
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
20:58, 21 листопада
12:40, Сьогодні
2
11:38, 25 листопада
5
09:19, 26 листопада
28
live comments feed...