
20:42, 29 вересня 2019 р.
Надійне джерело
“Гострі ножі” стали переможцем барбекю-фесту “Пузатий їжак”. ФОТО

Уже другий рік поспіль організатором цікавого навчально-пізнавального дійства виступила кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, яку очолює професор Володимир Клапчук, інформує пресслужба університету.
Барбекю — це особливий спосіб приготування страв, найчастіше м’яса, на відкритому вогні. Особливістю проведення цьогорічного фесту стало те, що дійство відбувалося на декількох локаціях. Зокрема, локація “Барбекю-батл”. Тут відбулися змагання студентських команд другого-четвертого курсів спеціальності «готельно-ресторанна справа» у мистецтві приготування барбекю. Інша локація — майстер-клас від шефа барбекю ресторану Максима Нагорняка. Новинкою свята була дискусійна платформа. Учасники заходу та експерти з приготування барбекю мали нагоду обмінятися досвідом.
Зазначимо, що за результатами барбекю-батлу переможницею стала команда третьокурсників “Гострі ножі”.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Комфортні поїздки таксі в Івано-Франківську: як зручно пересуватися містом з Opti 579
Новини компаній
14:18
26 грудня
10:08
24 грудня
Оголошення
18:42, 26 грудня
09:28, 19 грудня
2
10:04, 15 грудня
14:23, 20 грудня
09:22, 20 грудня
9
Коментарі