• Головна
  • До уваги прикарпатців: знову виявлено сальмонела в курячому м’ясі з Польщі
12:23, 5 грудня 2019 р.
Надійне джерело

До уваги прикарпатців: знову виявлено сальмонела в курячому м’ясі з Польщі

До уваги прикарпатців: знову виявлено сальмонела в курячому м’ясі з Польщі

Прикарпатських  торговців зобов'язали прибрати з полиць магазинів заморожене м'ясо виробника бройлерів з Польщі, а любителів курятини застергігають про небезпеку, що міститься в польському м`ясі.

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 13.11.2019 р. №2019.3976 та від 19.11.2019 р. № 2019.3976 fur2 щодо виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі (виробник Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie- AP-№PL 14130502 EG) до окремих держав - членів ЄС і, в тому числі до України - ТОВ «ОТ- ГРУП» (вул.Б.Хмельницького,42 м Луцьк, Волинська область,43000).

До уваги прикарпатців: знову виявлено сальмонела в курячому м’ясі з Польщі, фото-1

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".


У разі виявлення вказаного харчового продукту просять повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатись до територіальних управлінь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Івано-Франківська #новини ІФ #новини Прикарпаття #новини Франківська #новини Франківщини #небезпечна курятина з польщі #польське м`ясо #обережно польська курятина #Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...