
23:58, 25 лютого 2020 р.
Надійне джерело
На Центральному ринку найкращий вибір живої риби

На Центральному ринку Івано-Франківська працює відділ з живою рибою. В асортименті представлено як звичні коропи і товстолоби, так і делікатесні соми, щуки, амури та форель.
Продавчиня Наталя розповідає, що її риба вирощена у приватному господарстві на Тернопільщині.
Справжня родзинка – це білий амур. Ця риба використовується в кулінарних рецептах найрізноманітніших страв, тому вважається універсальною і при цьому дуже доступною. Страви з амура добре поєднуються майже з усіма гарнірами.
Кілограм амура обійдеться у 80 гривень.
Щодо коропа і товстолоба, то вартість їх становить від 65 гривень за кілограм. За щуку продавці просять 90 гривень, сома – 85 гривень, форелі – 150 гривень за кілограм.
Слід підкреслити, що на Центральному ринку працює державна лабораторія, яка щодня проводить ветсанекспертизу якості продуктів. Адже, як запевняють у адміністрації ринку, якість продукції та здоров’я покупців – головний пріоритет у роботі Центрального ринку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Пол Ратт та Джек Блек вирішили власноруч перезняти культовий фільм. Про що буде нова “Анаконда” та чому всі її так чекають?
Новини компаній
15:00
23 грудня
1 Гбіт/с – новий стандарт швидкості Укртелеком
Новини компаній
11:00
23 грудня
10:04
23 грудня
07:15
23 грудня
Оголошення
11:05, 19 грудня
20:29, 16 грудня
20:29, 16 грудня
20:29, 16 грудня
20:29, 16 грудня