• Головна
  • Весняні овочі уже на прилавках Центрального ринку
17:53, 10 березня 2020 р.
Надійне джерело

Весняні овочі уже на прилавках Центрального ринку

Весняні овочі уже на прилавках Центрального ринку

На Центральному ринку вже активно продають свіжу зелень. За вітамінами приходять все більше й більше прикарпатців. 

Весняні овочі уже на прилавках Центрального ринку , фото-1

Зелена цибуля, редиска, молода капуста й кабачки – всього цього вже багато на прилавках. 

Щодо редиски, то вона дуже багата на вітамін С, вітаміни групи В, калій та кальцій. При купівлі, обов’язково перевіряйте її на дотик — вона повинна бути абсолютно твердою, а шкіра повинна бути гладкою,  чистою і без чорних плям. Така редиска з легким присмаком гірчинки стане чудовим доповненням до будь-якого салату. 

Пучок зеленої цибулі вартує 15-20 гривень. За редиску продавці просять 20-25 гривень, помідори в середньому по 60, так само й огірки. Кабачки продають по 80-90 гривень за кілограм. 

Можна вже купити й черемшу – вона ще молоденька, але зате дуже ніжка. За пучок продавці просять 8-10 гривень, два віддають за 15. 

«В мене тільки свіжі овочі, тут Ви знайдете: зелену цибулю, кріп, петрушку, редиску, кабачки, помідори, молоду капусту та багато інших весняних вітамінів. – Раджу своїм клієнтам обирати зелень тільки зі свіжим листям темно-зеленого кольору, без жовтуватих відтінків», – говорить продавчиня Олена. 

Також продавчиня овочів зазначає, що салат з редискою, огірками та цибулею – це традиційна весняна страва, її готує практично щодня. Свіжа редиска також смакує із морською сіллю. 

Всі овочі, котрі продаються на Центральному ринку проходять лабораторний контроль, тому за їх свіжість переживати не потрібно. На прилавки потрапляють лише якісні продукти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #івано-франківськ #центральний ринок #ринок #фермерський ринок #продуктовий ринок #торгівельний центр #ТЦ «Центральний» #зелень #свіжа зелень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...