Новини компаній
20:01, 27 серпня 2020 р.
Популярність заморожених напівфабрикатів
Новини компаній
При сучасному ритмі життя попит на продукти швидкого приготування зростає високими темпами. Заморожені напівфабрикати, що допомагають істотно скоротити час, що витрачається на приготування їжі, користуються особливою популярністю у українських споживачів.
Згідно з визначенням, до заморожених напівфабрикатів відносяться продукти що пройшли обробку та вимагають відносно тривалого приготування м'ясо, птиця, риба / морепродукти та овочі, а також практично готові продукти, які необхідно просто розігріти, наприклад заморожені пельмені, піца, млинці з начинкою, супові суміші та локшина. Зазначений перелік містить будь-які упаковки - як брендовані, так і не брендовані - продукти. Небрендовані заморожені напівфабрикати зазвичай продаються у пластикових лотках, загорнутих в целофан або іншу прозору упаковку. Така продукція найчастіше має тільки наклейку із зазначенням ціни та назвою роздрібного продавця або виробника.
Незважаючи на те, що ринок напівфабрикатів довго простоював, він все ж існує і цілком успішно функціонує. Спостерігається тенденція зростання даного сегмента. Це призводить до постійного виникнення на ринку нових конкурентоспроможних організацій, що займаються виробництвом подібних виробів. З'являються й постачальники заморожених продуктів.
Якщо ваш бізнес пов'язаний з реалізацією замороженої та охолодженої продукції або морозива, та ви хочете розширити свій асортимент або змінити постачальника, з якими ви сьогодні працюєте, тоді пропонуємо вам завітати на https://frozenfood.com.ua/product-category/hlebivypechka/ciabatta/ та докладніше дізнатися про умову співпраці.
Напівфабрикати популярні у багатьох господинь за рахунок простоти і швидкості їх приготування. Напівфабрикати - це, по суті, вже, практично, готові продукти, які навіть розморожувати не потрібно. Для напівфабрикатів цілком достатньо обсмажування або відварювання.
Серед напівфабрикатів найбільшим попитом користуються голубці, котлети, млинці та вареники. Звичайно, кожна господиня знає, що домашня їжа корисніше, однак, при нестачі часу на кулінарні шедеври, напівфабрикати є єдиним виходом. Головне, щоб ці напівфабрикати були виготовлені з якісної сировини та зберігалися в правильних температурних умовах.
Напівфабрикати - кулінарні вироби, які не пройшли термообробку.
Різновиди напівфабрикатів: заморожені, мелкокусковие, м'ясні, панірувальні, рубані, порційні та ін.
Аналітика підказує, що виробництво подібних продуктів харчування зростає до 7-9% щорічно. Компанії встановлюють автоматичне м'ясопереробне обладнання. Господинь привертають натуральні інгредієнти, легкість приготування, тривалий термін зберігання.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
live comments feed...