• Головна
  • Як замаринувати сливи з гвоздикою: бюджетний рецепт на зиму
12:00, 4 серпня

Як замаринувати сливи з гвоздикою: бюджетний рецепт на зиму

Як замаринувати сливи з гвоздикою: бюджетний рецепт на зиму

Мариновані сливи ідеально доповнять м'ясо чи птицю на вашому столі взимку. Їх насичений, пряний смак із легкою кислинкою гармонійно поєднується з гарячими стравами, додаючи святковості й вишуканості навіть буденному обіду. Це не лише смачна, а й дуже проста у приготуванні заготовка, яка стане вашим кулінарним козирем у холодну пору року.

Мариновані сливи з гвоздикою

Приготування цієї заготівлі займає всього лише 40 хвилин. Щоб приготувати мариновані сливи на зиму з гвоздикою, вам знадобляться:

  • сливи;
  • 1 літр води;
  • 300 г цукру;
  • 1 чайна ложка кориці;
  • 15 гвоздик.

Робити мариновані сливи за цим рецептом дуже просто:

Цих інгредієнтів вистачить на 3-літрову банку. Її потрібно заздалегідь підготувати і добре промити.

Потім щільно заповнити ємність сливами.

Приготувати маринад: гвоздика, вода, цукор та кориця повинні добре прокипіти. Цим окропом залити сливи.

Стерилізувати не менше 30 хвилин, потім закрити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сливи #рецепт #м'ясо #господині #поради #інгредієнти
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення