22:39
12 грудня

Аджика - відомий кавказький соус, який подають до м’ясних та овочевих страв. Аджику легко знайти в магазині, проте домашня вона завжди смачніша й корисніша. До того ж приготувати її зовсім нескладно.
Рецепт аджики з овочів і яблук
Інгредієнти:
Приготування:
Овочі та яблука добре промити, видалити насіння й нарізати шматочками. Подрібнити всі інгредієнти у блендері до однорідної маси, часник перемолоти окремо.
Перекласти суміш у каструлю, поставити на плиту й варити близько 1,5 години, щоб соус загус.
Додати сіль, цукор, оцет, олію та часник, перемішати. Довести до кипіння й проварити ще 10 хвилин. Готову аджику розкласти у стерилізовані банки та закатати кришками.
Таким чином ви отримаєте ароматний соус, який чудово зберігатиметься всю зиму.
Коментарі