• Головна
  • "Найсмачніша страва на світі, гості хвалитимуть вічно": як приготувати домашню слабосолену скумбрію і вразити усіх
00:13, 25 вересня

"Найсмачніша страва на світі, гості хвалитимуть вічно": як приготувати домашню слабосолену скумбрію і вразити усіх

"Найсмачніша страва на світі, гості хвалитимуть вічно": як приготувати домашню слабосолену скумбрію і вразити усіх

Аби приготувати домашню слабосолену скумбрію, не потрібен оцет. Це означає, що риба збереже максимум своїх поживних компонентів, а маринад на основі спецій додасть продукту особливої пряності.

Як інформує "OBOZ.UA", ідея приготування домашньої слабосоленої скумбрії опублікована на сторінці korolivska1 в Instagram.

Інгредієнти:

скумбрія – 1-2 шт.

вода – 1 л

сіль – 100 г

цукор – 30 г

цибуля – 1 шт.

стебло селери – 1 шт.

(за бажанням) лавровий лист – 2 шт.

перець горошком – 10 шт.

перець духмяний – 5 шт.

Спосіб приготування:

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

1. Скумбрію добре почистити від нутрощів і чорної плівки.

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

2. Відрізати голову та плавники, нарізати на шматочки 2-2,5 см.

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

3. У сотейнику довести до кипіння 1 л води та додати всі інгредієнти для бульйону.

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

4. Кип’ятити 10 хвилин.

5. Дуже важливо: бульйон має повністю охолонути. Лише тоді заливати ним рибу та поставити у холодильник у герметичному посуді на 24 години.

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Як приготувати домашню слабосолену скумбрію: можна їсти вже за добу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рецепт #скумбрія #смачно #страва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення