
13:02, 26 жовтня
Як приготувати гарбузовий лате краще, ніж у кав’ярні

Гарбузове лате, фото: shuba.life
Осінь - ідеальна порі для гарбузового лате. Його не обов’язково шукати в кав’ярнях - приготувати такий напій можна вдома всього за кілька хвилин.
Рецепт гарбузового лате
Інгредієнти (на 1 порцію):
- 150 мл молока (звичайного або рослинного)
- 1-2 ст. ложки гарбузового пюре
- 1 ч. ложка цукру або меду
- 0,5 ч. ложки кориці
- щіпка мускатного горіха
- 1 порція еспресо (або 70 мл міцної кави)
- збиті вершки (за бажанням)
Як приготувати:
Змішайте гарбузове пюре, цукор і спеції в невеликій каструлі. Додайте молоко й підігрійте суміш, не доводячи до кипіння. Збийте молочну масу вінчиком або френч-пресом, щоб утворилася ніжна пінка.У чашку налийте еспресо, потім обережно додайте гарбузове молоко. Прикрасьте вершками та посипте зверху корицею або какао.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
09:27, 29 листопада
09:27, 29 листопада
12:39, 3 грудня
09:27, 29 листопада
09:27, 29 листопада
Коментарі