
17:29, 27 листопада
Дуже простий і корисний для фігури рецепт: салат із буряка та апельсина (ФОТО)

Салат з буряка, рукколи і апельсина
Холодними осінніми вечорами дуже хочеться теплих барв, запашних ароматів і простих, корисних страв. Буряковий салат із апельсинами - саме такий: яскравий, соковитий і неймовірно ароматний.
Він поєднує насолоду стиглого буряка з цитрусовою свіжістю, нагадуючи, що навіть у прохолодну пору року тарілка може бути сонячною, пише 0342.ua
До того ж, салат надзвичайно простий у приготуванні, тож вдасться навіть початківцям у кулінарії.
Як приготувати осінній буряково-апельсиновий салат
Інгредієнти:
- 2 середні буряки (варені або запечені)
- 1-2 солодкі апельсини
- Жменя волоських горіхів або мигдалю
- Трошки зелені (руколи, шпинату або м’яти)
- Оливкова олія
- Лимонний сік або яблучний оцет
- Трішки меду (за бажанням)
- Сіль і мелений перець

Салат з буряка і апельсина
Приготування:
1. Буряк наріжте кубиками або тонкими півпластинами.
2. Апельсин очистьте від шкірки та білих плівок, наріжте сегментами чи кружальцями.
3. Горіхи підсмажте на сухій сковорідці для гарного аромату.
4. З’єднайте інгредієнти й додайте зелень.
5. Приготуйте легку заправку: оливкова олія + лимонний сік (або оцет) + щіпка солі + мед.
6. Полийте салат і обережно перемішайте.
Салат готовий - яскравий, соковитий і по-осінньому теплий. Він містить у собі багато корисних елементів та вітамінів, яких так не вистачає у цю холодну пору року.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
22:39
12 грудня
20:42
12 грудня
15:56
11 грудня
ТОП новини
Коментарі