
11:26, 19 січня 2016 р.
На Прикарпатті виробляють швейцарські та французькі сири
На теренах Івано-Франківської області виробляють швейцарські та французькі сири. Виробники кажуть, що за смаком вони не відрізняються від своїх закордонних аналогів, а от у ціні – суттєво дешевші.
Сири за французькою та швейцарською технологією на Прикарпатті почали виробляти три роки тому. Серед асортименту брі, фета трьох видів - з прованськими травами, без наповнювачів та з перцем чілі.
ДО ТЕМИ: На Долинщині налагодили виробництво екологічно чистих козиних сирів (ФОТО)
Більше у сюжеті ТРК РАІ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Мобільні команди медиків працюватимуть у найбільш віддалених громадах 7 областей для вакцинації дітей проти кору
Новини компаній
10:00
16 грудня
Оголошення
14:30, 5 грудня
5
14:30, 5 грудня
5
10:04, 15 грудня
1

Коментарі