Що потрібно для створення нового продукту? Впертість, натхнення чи просто багато роботи?
За 9 років компанія "23 ресторани" пройшла шлях від невеликого закладу на площі Міцкевича до успішної мережі ресторанів. Свій кондитерський цех на окраїні вони перевезли на головну вулицю і зробили там затишну кондитерську не тільки з десертами. А їх "Франківський торт" уже став солодким символом міста.
Alina Tokmylenko — керуюча партнерка компанії, Oksana Kaminska — операційна директорка та Елена Жаботинская (Elena Zhabotinskay) — бренд-шеф мережі розкажуть про те, чому вони навчились за ці 9 років і як з їхнього досвіду можуть навчитись інші!
Кожне нове творіння виростає з попереднього. Творення бізнесу є частиною творення всього міста.
Коли: 18.04
О котрій: 18:00
Де: Urban Space 100
Вхід вільний!
Наші спецпроекти5
23. Що ми зрозуміли, створивши мережу ресторанів й торт
Рецензія
Афіша
Оголошення
Додати
Фільтри