Ми розширюємо свої можливості та пропонуємо вашій увазі серію виїзних майстер-класів зі створення ГРИЛЬ МЕНЮ. Наші шеф-кухарі, розкриють секрети правильних маринадів, підготовки м’яса, риби та інших продуктів до приготування на відкритому вогні.
Час проведення: 15:00-19:00 год.
Локація : змінна, межі міста.
Група: 20 - 25 учасників.
Ціна: 550 грн.
Кому буде цікаво:
- майстрам гриль кухні
- любителям страв на вогні
- веселим компаніям
24.06 М’ясо та Вогонь
Шеф кухарі :Darwin Cedeno, Ларчев Анатолій
Програма МК:
- Нью-Йорк стейки та особливості маринадів;
- Фахітас з курятини;
- Ребра BBQ в гострому соусі;
- Зелений салат з овочами гриль;
Додатково : 30 літрів пива КІМПЕЛЬ
08.07 Риба та Вогонь
Шеф кухар : Ларчев Анатолій , Darwin Cedeno
Програма МК:
Тортілья з печеними овочами та рибою
Форель гриль
Короп гриль з печеним часником
Мідії в томатному соусі
Додатово : 30 літрів фруктової Сангрії на дегустацію
22.07 Головні страви та Вогонь
Шеф кухарі : Darwin Cedeno, Валентин Михайлов
Програма МК:
- Люля кебаб з печеним перцем;
- Ковбаски гриль;
- Паелья на вогні;
- Закуска з сиру гриль, беконом та ягодами;
Додатково : 30 літрів пива КІМПЕЛЬ
29.07 М’ясо та Вогонь
Шеф кухарі: Darwin Cedeno, Валентин Михайлов
Програма МК:
- Мікс шашликів
- Лаваш гриль з сиром
- Крила BBQ в гострому соусі
- Салат з кус кусом та печеними овочами
Додатково : МК від сомельє школи el Chef
Зареєструватись можна он-лайн (goo.gl/M8Mu8D) або за телефоном (099) 557 44 63.