Тривалість 10:00-16:00 год.

 

Наш шеф-кондите Ольга Панчук із великим задоволенням та за численними проханнями професійних і майбутніх кондитерів запрошує на майстер-клас із приготування елегантного французького десерту - Macaroons.

 

Програма майстер-класу:

- Macarons з ганашем з білого шоколаду та сиром брі;

- Macarons з ганашем з карамелізованим шоколадом та соленою карамеллю;

- Macarons з ганашем з чорного шоколаду та малиновим кулі.

 

По завершенню майстер-класу ви отримаєте:

- сертифікат;

- друковані рецептури;

- смачні десерти власного приготування;

 

Вартість: 900 грн. 

Діє акція - приведи друга та отримай знижку - 10% для вас обох.

 

Поспішіть, кількість місць обмежена (7-9 людей в групі)

 

Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном (099) 557 44 63